Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πάρε θέση στην ποδοσφαιρική ιστορία

Κάθε οπαδός που σέβεται τον εαυτό του θέλει να κάνει κάτι για την ομάδα του που θα μείνει. Στην Ελλάδα αυτό συνήθως είναι να κλέψει ένα αντίπαλο πανό, να την πέσει σε κάποιον αντίπαλο φίλαθλο ή να χτυπήσει με κέρμα κάποιον αντίπαλο παίχτη. Αυτές τις μέρες όμως θα έχει την ευκαιρία να το κάνει με έναν αρκετά πιο αθώο τρόπο. Η γνωστή εταιρία EA Sports κυκλοφορεί το καινούριο παιχνίδι της σειράς FIFA το οποίο για όσους δεν ξέρουν (που θα πρέπει να παρακολουθούν “Χορεύοντας με τους σταρ” ή κάτι τέτοιο για να μη το γνωρίζουν) λέγεται FIFA12. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια ποδοσφαίρου που κάποιοι από εμάς έχουν φάει πολλές ώρες παίζοντάς το.

Με την ευκαιρία της νέας αυτής κυκλοφορίας, η EA Sports φτιάχνει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κασκόλ που έγινε ποτέ και καλεί φιλάθλους από όλον τον κόσμο να στείλουν το δικό τους μήνυμα το οποίο θα εμφανιστεί πάνω στο κασκόλ. Οι πληροφορίες για το πώς μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, αλλά και τα μηνύματα που ήδη υπάρχουν στο κασκόλ υπάρχουν στο αντίστοιχο site για το FIFA12. Το sombrero όμως σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεπεράσετε όλα αυτά τα διαδικαστικά και να έχετε μια σίγουρη θέση στο κασκόλ χωρίς να μπαίνετε σε χρονοβόρες διαδικασίες. Με λίγα λόγια το sombrero είναι το βύσμα σας και προσφέρει 2 σίγουρες θέσεις για δυο από τους τηλεθεατές αναγνώστες μας.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το μήνυμά σας για την αγαπημένη σας ομάδα μέσα σε 140 χαρακτήρες και (το τονίζω) με λατινικούς χαρακτήρες και το χρώμα στο οποίο θέλετε το μήνυμα πάνω στο κασκόλ (γιατί βρε αδερφέ μπορεί να μην σου αρέσει το χρώμα της αγαπημένης σου ομάδας). Τα μηνύματα θα τα στείλετε στο e-mail: elaith@sombrero.gr και δυο από σας θα μπορούν να καυχηθούν στα εγγόνια τους ότι εκπροσώπησαν την ομάδα τους στο ιστορικά μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κασκόλ που έγινε ποτέ. Μπορείτε να μας στέλνετε μέχρι Κυριακή μεσάνυχτα. Μετά τις 00.00 δεν θα δεχτούμε τίποτα όσο και και να βαράτε τα κουδούνια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Θεϊκή παρέμβαση, η τελευταία ελπίδα

Όλοι μας έχουμε κάποια ομάδα να υποστηρίζουμε στο Μουντιάλ και μια διαφορετική άποψη για το ποια είναι η καλύτερη. Υποκειμενικό είναι. Εκεί όμως που δεν δέχομαι αντίρρηση είναι για το ποια χώρα έχει τις καλύτερες ποδοσφαιρικές διαφήμισεις. Τόσο καλές που δεν προλαβαίνω να τις βάζω όλες. Μιλάω φυσικά για την Αργεντινή, που αν είχε τόσο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι ομάδες και το Ίντερνετ

Η δημιουργία και η εξέλιξη των social media είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον κόσμο της τεχνολογίας (και όχι μόνο) τα τελευταία χρόνια. Και δεν μιλάμε απλά για το τι έχει αλλάξει στην καθημερινότητα του μέσου χρήστη με το να μοιράζεται το γεγονός ότι είναι στα μπουζούκια, ότι τρώει γαρδούμπες, ότι το γατάκι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *