Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τρεις φωτογραφίες, τρεις μικρές φανταστικές ιστορίες

(16/10/2011 | Sheffield United-Sheffield Wednesday | Φωτογράφος: Tom Jenkins)

Η “Dirty Kathy”.
Κανείς δεν ξέρει την ηλικία της. Οι μύθοι της περιοχής λένε ότι γεννήθηκε στο γήπεδο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ένα βράδυ που έβρεχε καταρρακτωδώς και η μάνα της ήταν τόσο σκνίπα που δεν μπορούσε να καταλάβει αν γεννάει ή αν πεινάει. Στις πέντε λέξεις μιας πρότασης της οι έξι είναι βρισιές. Πάντα προσθέτει ένα συμπληρωματικό μπινελίκι μετά το τέλος της φράσης.

(16/10/2011 | Sheffield United-Sheffield Wednesday | Φωτογράφος: Dean Mouhtaropoulos)

Ο ‘Big Franky’.
Στις γειτονιές του Σέφιλντ λένε ότι μια φορά, που στούκαρε ξημερώματα με το αμάξι σε ένα τοίχο επειδή νόμιζε ότι ήταν το γήπεδο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, από μέσα του βγήκε μπύρα αντί για αίμα. Κατέχει το “Παγκόσμιο Ρεκόρ του Σέφιλντ Στην Κατανάλωση Μπύρας Χωρίς Παύση Μεγαλύτερη των Δυο Λεπτών”. Ξεκίνησε να πίνει πριν ξεκινήσει ένα εκτός έδρας ματς της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και σταμάτησε όταν το παιχνίδι είχε τελειώσει. Το ματς είχε πάει στα πέναλτι.

(16/10/2011 | West Bromwich Albion-Wolverhampton Wanderers | Φωτογράφος: Adrian Dennis)

Ο ‘Mickey the Deaf’.
Κουφός. Το νούμερο 1 εκτελεστικό όργανο των χούλιγκαν της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον. Έχει πάρει μέρος σε περισσότερες συμπλοκές από κάθε άλλον στη δυτική Αγγλία. Κάποιοι λένε ότι γεννήθηκε κουφός, κάποιοι άλλοι ότι έχασε την ακοή του όταν από λάθος συνεννόηση βρέθηκε να κάνει πέσιμο μόνος του σ’ ένα σκηνικό μεταξύ των οπαδών της Γουέστ Χαμ και της Μίλγουολ. Έφαγε ξύλο κι απ’ τους δυο αφού κανείς δεν ήταν σίγουρος με ποιανού το μέρος είναι. Είναι τακτικός θαμώνας του τοπικού νοσοκομείου αφού ακόμα δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα του ότι την ώρα του καυγά δεν ακούει πότε οι ομοϊδεάτες του φωνάζουν “υποχώρηση”.

(Περισσότερα είδη Άγγλου οπαδού)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, Θέλω διακοπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι Οπαδοί του Λόφου

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 η Κόβεντρυ έπαιζε με τη Στήβενεϊτζ. Ήταν ένα συνηθισμένο ματς για τους οπαδούς της τη φετινή χρονιά. Ταξίδεψαν στο Νορθάμπτον, διανύοντας μια διαδρομή 70 μιλίων πήγαινε-έλα από το Κόβεντρυ, και στήθηκαν στο λόφο πάνω από το γήπεδο. Μερικοί, που έμεναν στο Λονδίνο, χρειάστηκε να κάνουν πάνω από 200 μίλια απόσταση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η νύχτα που το Αγγλικό ποδόσφαιρο ξαναγεννήθηκε

Στις 26 Μαΐου 1989, ημέρα Παρασκευή, στο κατάμεστο Άνφιλντ διεξαγόταν το τελευταίο παιχνίδι του αγγλικού πρωταθλήματος εκείνης της περιόδου, μια διοργάνωση που κανονικά θα είχε ολοκληρωθεί ένα μήνα πριν αν στις 15 Απριλίου δεν συνέβαινε η τραγωδία στο Χίλσμπορο, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 96 φίλαθλοι της Λίβερπουλ. Από τη μια πλευρά του γηπέδου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *