Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο Παναθηναικός, ο πρίγκιπας και ο Τσάκας: Μια αληθινή ιστορία

Τελειώνει αυτές τις μέρες, όπως τουλάχιστον διαβάζουμε, το μεγάλο deal του Παναθηναϊκού με τους “συνεταίρους” Αυτού Εξοχότης Σουλτάν Και Κάτι Άλλες Λέξεις Που Κανένας Ποτέ Δεν Θα Εκστομίσει (Εκτός Από τον Γιώργο Μίνο) και Βλάση Τσάκα και τώρα που λογικά θα αναγκαστεί να εμφανιστεί και ο πρίγκιπας για να δει τι στο διάολο αγόρασε είναι μια ιδανική ευκαιρία για να θυμηθούμε όλα όσα γράψαμε στο twitter μας από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το… φλερτ μέχρι και σήμερα. (Σημείωση: Η χρησιμοποίηση της λέξης πρίγκιπας και με ‘ι’ και με ‘η’ έγινε για να καλυφτούν όλα τα ορθογραφικά γούστα.)

Μοχάμεντ Αμπντούλ Ραχμάν Αλ- Χαρούν (ή όπως σε λένε τελικά) δεν μας νοιάζει από που κρατάει η σκούφια σου αλλά να ξέρεις ότι εδώ “πρίγκηπας” είναι μόνο ο Ντούσαν.

Πόσο μυθική θα’ναι η στιγμή που ο Γιώργος Μίνος θα ρωτάει: “Αυτού Εξοχότης Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αρφάν Αλ Σαούντ, ένα σχόλιο για τη διαιτησία;”

Ο εκπρόσωπος του Άραβα πρίγκηπα σίγουρα δεν έχει παίξει κάποιον μικρό ρόλο σε ταινία του Γκάι Ρίτσι;

25 χρονών πιτσιρικάς ο πρίγκηπας; Πάρτι θα κάνει ο Κατσουράνης. Να δεις που θα αναλάβει και την διοίκηση της ομάδας πλέον.

Το καλό είναι πως αν αποδειχτεί απατεώνας τελικά ο πρίγκηπας υπάρχει ήδη έτοιμο και το νέο του όνομα: “The lamogio formerly known as Prince”

(Μετά την απελευθέρωση του Μάκαρου) Πως να είναι άραγε το “αυτό το λευκό σεντόνι γιατί το μόστραρες πάνω σου αγαπούλα” στα Αραβικά;

Την Δευτέρα θα καταθέσει τελικά ο Τσάκας την εγγυητική επιστολή του Σαουδάραβα πρίγκηπα καθώς σήμερα, την Τρίτη και την Τετάρτη τα ταξί απεργούν.

Η αλλαγή ιδιοκτησίας του ΠΑΟ έχει κολλήσει γιατί δεν βρίσκεται πριγκίπισσα στη Τζέντα να φιλήσει τον Τσάκα ώστε να μεταμορφωθεί σε πρίγκιπα.

Κάπου στην Τζέντα ο Τσάκας και ο πρίγκιπας βλέπουν τη Μάντσεστερ Σίτυ και σχολιάζουν: “Έτσι κι εμείς, απλά στη θέση του Νασρί σκέψου τον Καραγκούνη”.

Πριν τον πρωθυπουργό ο εμίρης του Κατάρ, που θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα, πέρασε απ’τα γραφεία του ΠΑΟ. Εκεί πήρε χαρτάκι με το νούμερο ‘3’ κι όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Μάθανε ότι γαμιόμαστε, πλακώσαν και οι Αραβοεμιροσείχηδες.

Αν σκεφτούμε ότι η Σούπερ Λιγκ μοιάζει με ριάλιτι που κάθε τρεις και λίγο αποχωρεί κάποιος ο ΠΑΟ πρέπει να σκεφτεί καλά την περίπτωση Τσάκα.

Ο Τσάκας ζήτησε δυο φανέλες του Παναθηναϊκού για τον πρίγκιπα. Αυτοί που τον αμφισβητούν πιστεύουν ότι είναι άδικη η ανταλλαγή.

Το “έρχομαι στην Αθήνα” του Πρίγκιπα είναι το νέο “ανακοινώνεται η χρεοκοπία της χώρας” που ήταν το νέο “τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ”.

Παλιά ψάχναμε στο ίντερνετ να δούμε καμιά γυμνή φωτογραφία της Βάνα Μπάρμπα. Τώρα ο κόσμος ψάχνει να βρει εικόνες του Βλάση Τσάκα με τον πρίγκιπα.

Σκέφτομαι τον πρίγκιπα να ψάχνει στο PC να βρει stream για να δει το Ξάνθη-ΠΑΟ, ενώ ημίγυμνες τον ταΐζουν χουρμάδες.

Αν το Σύμπαν είχε χιούμορ το πρώτο παιχνίδι που θα παρακολουθούσε από κοντά ο πρίγκιπας θα ήταν ένα Προοδευτική-Παναθηναικός στον Κορυδαλλό.

Φαντάζομαι ήδη τον Τσάκα μπροστά σ’ένα καθρέφτη να προπονεί το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟ”.

Φαντάζομαι τα μούτρα των ανθρώπων της Arboris Capital όταν είδαν γραμμένο στην είσοδο των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟ ένα “Tsakas was here”.

Τα Voyager στέλνουν φωτογραφίες απ’τα όρια του ηλιακού συστήματος κι εμείς ακόμα δεν έχουμε δει τη μάπα του πρίγκιπα να κουνιέται.

Ο Σουλτάν Μπιν Νασέρ Μπιν Αμπντούλ Ραμχάν αλ Σαούντ έκλεισε τον Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Φαντλάλα Σικαμπάλα. Για δοκίμασε τώρα να το αποστηθίσεις.

“Δεν είµαι εκπρόσωπός του πρίγκιπα. Συνέταιροι είµαστε. Ο πρίγκιπας βάζει τα λεφτά κι εγώ τις ιδέες. Το µυαλό!” – Βλάσης Τσάκας, συνέταιρος.

Είσαι πρίγκιπας με τα εκατομμύρια, τα λιαρ τζετ και τα όλα σου και τρεις μήνες τώρα δεν μπορείς να πεταχτείς μέχρι την Ελλάδα; Να δεις τι αγοράζεις βρε αδερφέ.

Κρίνοντας απ’ το ποιον έστειλε για να του αγοράσει μια ομάδα, όταν ο πρίγκιπας θέλει νέα παπούτσια λογικά στέλνει τη γάτα του να τα πάρει.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Θέλω διακοπές, Παναθηναϊκός, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μόνο αγάπη για τους μουρλούς Ιρλανδούς

«Μπαίνει ένας μεθυσμένος Ιρλανδός σε ένα σάντουιτς-μπαρ στην Αγγλία και ρωτάει τον υπάλληλο: «Πόσο θέλεις για τα ρολά τυριού;» Ο υπάλληλος του απαντάει: «Σου δίνω δυο με μια λίρα». Ο Ιρλανδός τον κοιτάει με καχυποψία. «Πόσο θέλεις για το ένα;». «75 πένες» του λέει κοφτά ο υπάλληλος. Και του απαντάει με σίγουρο ύφος ο Ιρλανδός: […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χωρίς καθρέφτη στο σπίτι

Υποτίθεται ότι όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις. Κοιτάς τα λάθη σου, βελτιώνεσαι και δεν τα επαναλαμβάνεις. Δεν ισχύει για όλους αυτό. Η ΑΕΚ πέρασε μια διαδικασία δύσκολη με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Δυο χρόνια πέρασαν γρήγορα, χωρίς ιδιαίτερο άγχος, κάτι που από πολλούς θεωρείται αυτονόητο, αλλά τα παραδείγματα Άρη και Ηρακλή δείχνουν ότι δεν είναι. Μέσα σε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Ο Παναθηναικός, ο πρίγκιπας και ο Τσάκας: Μια αληθινή ιστορία”

  1. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    kapws etsi exoun ta pragmata http://youtu.be/h1AdUhw8lok kai as to ekanan gia plaka t paidia…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *