Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ξεφτίλα να σου βάζει δυο γκολ ο Ρομπίνιο

Οι καιροί είναι πολύ ζόρικοι οικονομικά, το κρύο είναι τσουχτερό ακόμα για να την βγάλεις στις πλατείες και τις παραλίες, το βράδυ είχε Μίλαν – Άρσεναλ στη τηλεόραση, το σομπρέρο έχει twitter, μην τα ξαναλέμε μετά από τόσες φορές:

  • Το χόρτο του Μεάτσα είναι τόσο κακό αισθητικά που αν το γήπεδο δεν βρισκόταν στην Ιταλία θα στοιχημάτιζα ότι Έλληνας έχει βάλει το χέρι του.
  • Πέντε λεπτά έχουν περάσει από το 1-0 του ‘πρίγκιπα’ Μπόατενγκ κι ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν τα γκολ που δεν ακουμπάνε δίχτυα πρέπει να μετράνε για 0,5 ή για 2.
  • Ο Ιμπραίμοβιτς αντικαθιστά επάξια τον Πίπο τον Ινζάγκι στη “μόνιμη θέση οφσάιντ”.
  • Ένα ελαφρυντικό για τα οφσάιντ του Ζλάταν: Στις περισσότερες φάσεις ο ίδιος καλύπτεται οριακά. Η υπέρμετρη εγωπάθεια του είναι που προεξέχει.
  • Καλά που υπάρχουν κι αυτές οι ασίστ και χρησιμεύει κάπου το κεφάλι του Ρομπίνιο.
  • Ζλάταν Vs Ανρί στο δεύτερο ημίχρονο. Πλημμύρισε αλαζονεία το γήπεδο.
  • Η Μίλαν είναι τόσο καλή σήμερα που κανονικά ο οίκος Moody’s πρέπει να ανακαλέσει τη χθεσινή υποβάθμιση της Ιταλίας.
  • Από την άλλη και η Άρσεναλ είναι τόσο κακή σήμερα που ακόμα και ο Κούντερα θα στεκόταν καλύτερα στο Σαν Σίρο απέναντι στη Μίλαν. #surrealism
  • Δεν θέλω να σου προκαλέσω κρίση ηλικίας βραδιάτικα αλλά μόλις μ’ ενημέρωσε η wikipedia ότι ο Πίπο ο Ινζάγκι έχει φτάσει πλέον τα 39. Χρόνια.
  • Οι Ιταλοί μοιάζουν τόσο με τους Έλληνες σε κάποια πράγματα που αν αύριο γινόταν εκλογές ο Μπερλουσκόνι θα έβγαινε πανηγυρικά.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια πάσα

Σεζόν 3, επεισόδιο 29, τίτλος “Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα”: Η διαφαινόμενη μονομαχία Ινιέστα-Μπέκαμ στη μια πλευρά του γηπέδου στο Παρίσι θα τερματίσει όλες τις πιθανές πτυχές της λέξης ‘στυλ’. Δεν έχω διαβάσει το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα αλλά κάτι μου λέει ότι τον Ζλάταν τον Ιμπραίμοβιτς θα τον αναλάβει προσωπικά ο Πικέ. “Εδώ βλέπετε τον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια νύχτα του Μαΐου

Μισώ την σχέση που έχουμε στην Ελλάδα με τον κόσμο. “Τι έχεις να πεις για τον υπέροχο κόσμο, ευχαριστούμε τον κόσμο, ο κόσμος θα βοηθήσει, κτλ”. Αν με ρωτήσεις γιατί έγινε ο,τι έγινε στην Πόλη, θα σου πω κι εγώ αυτά που ξέρεις. Ο Χάμαν μπήκε αλλαγή κι η Λίβερπουλ έπαιξε με 3-4-2-1. Η Μίλαν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Ξεφτίλα να σου βάζει δυο γκολ ο Ρομπίνιο”

  1. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Στην αρχή διάβασα Σουμπίνιο και πανικοβλήθηκα.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Βασικά μπορεί να μην καλύπτεται η μύτη του…

  3. Ο/Η Manolog3 λέει:

    Τιμη τους οταν βαζει γκολ ο Ρομπινιο. Ξερει πολλα κιλα μπαλα αυτο το παιδι, αλλα θελει τρεις μπαλες και για τα τρια του ποδια! 😛

    Κατα τ’ αλλα αδιαφορες και οι δυο ομαδες! Τσελσι ρε… 😀

  4. Ο/Η makattacks λέει:

    Τιερί Ανρί πρώην ποδοσφαιριστής…

  5. Ο/Η balkou λέει:

    Σωστός ο Ελάιθ… Με τέτοια μύτη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *