Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Να μην τελείωνε ποτέ…

Ένα απίστευτο παιχνίδι έγινε στο σημαντικότερο παιχνίδι πλέον (μετά τον υποβιβασμό της Ρίβερ) του αργεντίνικου πρωταθλήματος. Στο Μπομπονέρα η Μπόκα υποδέχτηκε την Ιντεπεντιέντε των 0 βαθμών και είχαμε 9 γκολ (το πρώτο στα 30″ και το τελευταίο στο 94′) και επικές ανατροπές σε ένα παιχνίδι με τρομερό ρυθμό και ωραίες φάσεις. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας μιλήσουν οι εικόνες…

ΥΓ  Ερνέστο “Ελ Τέκλα” Φαρίας, παντοτινό πουλέν στο Football Manager…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο μονόχειρας Θεός της Ουρουγουάης

To απόγευμα της 27ης Μάϊου 1934 η προσοχή όλων στην Ουρουγουάη ήταν στραμμένη στο Σεντενάριο, εκεί όπου οι δυο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, η Πενιαρόλ και η Νασιονάλ, έπαιζαν το πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι μπαράζ, καθώς το τέλος της σεζόν τις είχε βρει ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο 70ο λεπτό του αγώνα και με […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα δύσκολα χρόνια του Λουίς Σουάρες στην Ουρουγουάη

Η Νότια Αμερική αποτελούσε πάντα έναν παράδεισο για τις ομάδες της Ευρώπης. Μια ανεξάντλητη πηγή ποδοσφαιρικού ταλέντου, συνήθως σε προσιτές τιμές, που γέμιζε τα ρόστερ των συλλόγων. Με τα χρόνια να περνούν, το σκάουτινγκ και τα ταξίδια να γίνονται όλο και πιο εύκολα, οι ηλικίες των παικτών που περνούσαν τον Ατλαντικό έγιναν όλο και μικρότερες. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

12 σχόλια σχετικά με το “Να μην τελείωνε ποτέ…”

  1. Ο/Η vmanias λέει:

    Απίστευτη περιγραφή ρε φίλε!

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Είναι από τον Μαριάνο Κλος (κατ’ εμέ τον καλύτερο Αργεντίνο σπίκερ)και είναι ραδιοφωνική μια που το κανάλι στο οποίο δουλεύει δεν έχει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος.

    Και αυτή ήταν η άχρηστη πληροφορία της ημέρας…

  3. Ο/Η Τάσος λέει:

    και από τις στάχτες του Ερνέστο Φαρίας βγήκε ο Carlos Fierro…
    το νέο μεγάλο πουλέν….

  4. Ο/Η indianos 7 λέει:

    παραμενει τεραστια η φανελα της rojo…και ας μας εχει παρει ο διαολος τα τελευταια χρονια 🙁

  5. Ο/Η Mr.Leon λέει:

    Είχες τν εντύπωση οτι μετα το 2-3 η Μπόκα θα το γύριζε,χωρις να παίζει εντυπωσιακά βέβαια. Και με ενα τάνκε Σίλβα να μη του πιάνει τιποτα. Και εκεί που νομίζεις οτι το έχεις δει το έργο φαπ τα 2 απανωτά buzzer beater. Loco match my friend.

  6. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    αυτό δεν ήταν αγώνας,ήταν θρίλερ για γερά νεύρα…

  7. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    @Elaith Ο καλύτερoς σπίκερ στην Αργεντινή είναι ο Marcelo Araujo….. (κάνω πλάκα)!Το πιο αστείο με τον Closs είναι ότι οι οπάδοί της riber τον “κατηγορούν” ότι υποστηρίζει τη boca και οι οπαδοί της boca ότι υποστηρίζει τη riber!

  8. Ο/Η Τάσος λέει:

    Άλλη μια ομοιότητα με την Ελλάδα εκτός από την κρίση…

  9. Ο/Η Elaith λέει:

    Ναι γενικά τον κράζουν τον Κλος αλλά εμένα μου φαίνεται αντικειμενικός. Ακόμα και στα ματς των αργεντίνικων ομάδων με ξένες είναι αρκετά σοβαρός. Μαζί με τον τυπάκο που κάνει σχόλιο μαζί του και δεν θυμάμαι το όνομα (έναν ασπρομάλλη νομίζω).

    Βερόνικα εσύ που τα κατέχεις έχει συμβεί κάτι με τον Αραούχο και δεν τον χωνεύουν πολύ ή απλά είναι φάση Μανόλο Μαυρομάτη που περάσανε τα χρόνια;

  10. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    Είναι απλό το θέμα,ο Araujo είναι φίλος του don julio grondona!πέρα από αυτό είναι και λίγο φάση manolo που πέρασαν τα χρόνια όπως είπες!αλλά η φιλία με τον don julio είναι ο βασικός λόγος που είναι αντιπαθής!Έφτασε στο σημειο να παρομοιάσει το grondona με τον kirchner,για το μέσο αργεντίνο αυτό το σχόλιο ήταν ιεροσυλία!

  11. Ο/Η Rasko λέει:

    Εμείς που παίξαμε 1Χ στο 1-3 δεν το βρίσκουμε τόσο διασκεδαστικό…Ο χοντρός σωσίας του Abdul του ευνούχου στην επίθεση δεν μπορεί…FM είμαι καθαρός 2 χρόνια και 4 μήνες.

  12. Ο/Η Elaith λέει:

    Το θέαμα πάνω από το χρήμα !

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ σωσίας του Αμπντούλ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *