Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Σιγά το μαλλί μωρή κυρία

Η πορεία της Ρίβερ στη Β’ Εθνική της Αργεντινής μόνο στρωμένη με ροδοπέταλα δεν είναι. Όταν ο μεγάλος είναι πεσμένος, οι από κάτω βρίσκουν την ευκαιρία να τον χτυπήσουν. Έτσι κι οι Μιλλιονάριος περνάνε δύσκολες στιγμές καθώς κανείς δεν τούς χαρίζεται σε ένα πρωτάθλημα πολύ σκληρό. Τελευταίο τέτοιο ματς το μεγάλο ντέρμπυ με την Κίλμες που βρισκόταν μόνο ένα βαθμό πίσω από τη Ρίβερ στην μάχη για την άνοδο στα σαλόνια. Η Ρίβερ μετά από ένα κακό 1ο ημίχρονο και το σοκ του σοβαρού τραυματισμού του Κάρλος Αράνο (χάνει τη σεζόν), μπήκε πιο δυνατά στο 2ο και πίεσε για να πάρει τη νίκη.

Το 0-0 όμως παρέμεινε και το γεγονός της ημέρας δεν ήταν άλλο από το σόου του Καρούσο Λομπάρντι, ενός προπονητή που είναι γεννημένος να προπονήσει την Προοδευτική ή το Αιγάλεω και να έρθει σε κόντρα με τον Σούλη Παπαδόπουλο και τον αλενατόρε Νικολό. Στο 27′ του Β’ ημιχρόνου ο Τσόρι Ντομίνγκες ανατράπηκε στην περιοχή της Κίλμες, αλλά ο διαιτητής Πάμπλο Λουνάτι δεν έδειξε τίποτα. Ο Λομπάρντι έξαλλος ζήτησε κίτρινη κάρτα για θέατρο και ο παίκτης της Ρίβερ τον έβρισε και του έκανε νόημα ότι πλήρωσαν τον διαιτητή με χαρακτηριστική κίνηση. Η αντίδραση του Καρούσο; Ένα μικρό σόου με τον προπονητή της Κίλμες να κοροϊδεύει τον Τσόρι και το γεγονός ότι ασχολείται συχνά με το μαλλί του. Το αποτέλεσμα; Πανικός στους πάγκους, αποβολή τόσο του Καρούσο, όσο και του προπονητή της Ρίβερ Ματίας Αλμέιδα και μερικά ακόμα λεπτά διασημότητας για τον μικρό θεούλη προπονητή.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το αντίο του πρίγκιπα

Τον Ιανουάριο του 2004 ο Ντιέγκο Μιλίτο άφηνε την Αργεντινή, την πόλη Αβεγιανέδα και την αγαπημένη του Ράσινγκ Κλουμπ μετά από 4 χρόνια στα οποία συνολικά έβαλε 37 γκολ και έφτασε μέχρι και στο σημείο να μαλώσει με τον αδερφό του σε κλάσικο με την Ιντεπεντιέντε και να του βρίσει την μάνα (κατά τρομερή σύμπτωση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο τελικός των εφτά ωρών

Όλοι γνωρίζουν για την μεγάλη ποδοσφαιρική κόντρα Βραζιλίας-Αργεντινής. Αυτό που πολλοί όμως δεν γνωρίζουν είναι ότι αρχικά το “κλάσικο” του Ριο ντε λα Πλάτα μεταξύ Ουρουγουάης και Αργεντινής ήταν ο αγώνας με την μεγαλύτερη σημασία στη Ν. Αμερική. Η κόντρα μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής δημιουργήθηκε κυρίως από τη δεκαετία του 1920 και έπειτα και ένας […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Σιγά το μαλλί μωρή κυρία”

  1. Ο/Η charlie λέει:

    Φαίνεται καθαρά ποια είναι η Λουκία στην περίπτωσή μας: ο άλλος προσπαθεί να δει αν κόβεται στα δύο αυτός ο ταλαίπωρος ο Ντομίνγκεζ, το κοράκι δεν δίνει τίποτα και η γαλότσα ο Λομπάρντι έχει το θράσος να διαμαρτύρεται και για κάρτα και να κοροϊδεύει.
    Μωρή σαλούφα Λομπάρντι, είσαι για μετρ σε σκυλάδικο στο Δομοκό (και πολλά λέω).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *