Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Με τις ευχές του Μαρσέλο Μπιέλσα

http://youtu.be/6lTAToYv2hA

O Ράιαν Αγκουάδο είναι ένας Αργεντίνος που ζει στο Μπιλμπάο και θα παντρευτεί τις επόμενες μέρες την αγαπημένη του Όλγα. Η Όλγα είναι φανατική οπαδός της Αθλέτικ Μπιλμπάο και ακόμα περισσότερο του Μαρσέλο Μπιέλσα που έχει φτάσει την ιστορική ομάδα στους 4 του Γιουρόπα Λιγκ. Επειδή η αγάπη οδηγεί τον άνθρωπο  σε διάφορες ιδέες, για να κάνει ένα δώρο στην μέλλουσα σύζυγό του ο Ράιν πήρε την κάμερά του και πήγε στο προπονητικό κέντρο της Μπιλμπάο ώστε να τραβήξει σε βίντεο τις ευχές παικτών και του προπονητή. Αφού τα κατάφερε και πήρε από τους Αμορεμπιέτα, Ιραόλα και Ερέρα τελικά πέτυχε και τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Με την κάμερα στο χέρι του έκανε την ερώτηση:

“Παντρεύομαι το Σάββατο και η κυρά μου είναι φανατική σου. Μπορείς να δώσεις μια ευχή για τον Ράιαν και την Όλγα;” Ο Ελ Λόκο χωρίς να σκεφτεί ούτε λεπτό απαντάει:

Όλγα, μεγάλο λαθός. Παντρεύεσαι και είσαι φανατική μου. Δυο λάθη μαζί.

Επειδή όμως ο Δον Μπιέλσα καταλαβαίνει από αφοσίωση, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο έδωσε και κανονικές ευχές στο ζευγάρι, κάτι που σίγουρα η Όλγα θα εκτιμήσει περισσότερο την μέρα του γάμου της.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όταν η Ανδαλουσία χόρευε στους ρυθμούς του Μπίρι Μπίρι

Πολλά χρόνια προτού η παγκοσμιοποίηση κυριεύσει το ποδόσφαιρο και αποκτήσουμε ομάδες με 9 και 10 ξένους ποδοσφαιριστές, ξένο προπονητή και ξένους ιδιοκτήτες, οι μετακινήσεις παικτών από άλλες χώρες ήταν λίγες και δύσκολες. Ακόμα περισσότερο όταν ο παίκτης ήταν από την Αφρική. Πριν οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ξεκινήσουν να απομυζούν την ήπειρό τους στα Νότια από ποδοσφαιρικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νόστος

Μέσα στον πανικό των τελευταίων ημερών πολλές μεταγραφές πέρασαν στα ψιλά. Λίγο η φαρσοκωμωδία ντε Χέα, λίγο η τρέλα της Γιουνάιτεντ να πάρει επιθετικό, λίγο η απογοήτευση των οπαδών της Άρσεναλ, λίγο το γερό μπάσιμο της Βόλφσμπουργκ για τον Ντράξλερ, είναι λογικό να μην μάθαμε για κάποιες κινήσεις. Και ίσως να μην είναι και τόσο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Με τις ευχές του Μαρσέλο Μπιέλσα”

  1. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Αγαπημένος Μπιέλσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *