Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Αφήνοντας πίσω τη Γερμανία

 Ο Ραούλ αποχαιρετά σιγά σιγά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αγκαλιά με την κόρη του σαν απλά ένας ακόμα στοργικός πατέρας…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κάτι παραπάνω από ένα ζευγάρι παπούτσια

Μπορεί να μην άντεξε στην κορυφή του κόσμου για αρκετά χρόνια, μπορεί η πτώση του να ήταν κατακόρυφη και λίγο θλιβερή, μπορεί να κατάφερε να τοποθετήσει το όνομα του στην ίδια πρόταση με τα ονόματα του Βέρτη, του Ρέμου και του Σεφερλή, μπορεί πλέον να μοιάζει μερικές φορές με πρόωρο παλαίμαχο που βρίσκεται στον αγωνιστικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μέρα που οι οπαδοί της Ράσινγκ γέμισαν δύο γήπεδα

Υπάρχουν κάποιοι σύλλογοι που μοιάζουν καταραμένοι, σαν να έχουν φτιαχτεί για να ταλαιπωρούν τον κόσμο τους. Να αγγίζουν την επιτυχία και μετά να τη βλέπουν να εξαφανίζεται. Ένας τέτοιος είναι η Ράσινγκ Κλουμπ της Αργεντινής. Μία από τις “πέντε μεγάλες” ομάδες της χώρας που όμως μετά το 1966 δεν ξαναείδε πρωτάθλημα. Για 35 χρόνια από […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11 σχόλια σχετικά με το “Αφήνοντας πίσω τη Γερμανία”

  1. Ο/Η jose λέει:

    Ενα απο τα σεντερ φορ που μας εμαθε μπαλα.Κριμα γιατι το America ειναι γλυκο και ξεκουραστο.Ανετα εχει αλλα δυο χρονια σε ομαδα επιπεδου Schalke.

    Gracias Raúl González Blanco

  2. Ο/Η PW λέει:

    Ενιωσα πραγματικα πολυ καλα να το δω απο κοντα αυτο το ματς. Αλλοι 3 παικτες αποχαιρετουσαν την σαλκε (ή και το ποδοσφαιρο) σε αυτο το ματς αλλα φυσικα την πρασταση εκλεψε ο ραουλ που εκανε μεχρι και τους “κρυους” γερμανους να δακρυσουν στις κερκιδες. Ο ραουλ κερδισε πραγματικα αυτο τον κοσμο. Οι μονες φωτογραφιες που εχω βεβαια απο το ταξιδι στη γερμανια ειναι αυτες απο το ματς καθως.

    Δεν ξερω αν θα το δει κανεις αυτο το σχολιο αλλα ειπα οτι αξιζει τον κοπο.

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Γιατί να μην το δει κανείς;

  4. Ο/Η PW λέει:

    Ειναι πιο παλιο post και δεν δεν ημουν σιγουρος.
    Δεν ειπα πριν και δυο πραγματα που μου καναν την μεγαλυτερη εντυπωση σε αυτο το γηπεδο. Το ενα οι τεσσερις οθονες που ειναι πανω απο το κεντρο του γηπεδου (οπως στα γηπεδα στο nba) και το αλλο η θυρα των ultras. Ενω σε ολο το γηπεδο μπορεις να πας με το ιδιο εισητιριο, εκει ο χωρος ειναι κλειστος και μπαινουν μονο συγκεκριμενος αριθμος ατομων (εχουν μια σφραγιδα στο χερι που δειχνουν στην εισοδο). Αυτο για να αποφυγουν τιποτα δυσαρεστα σε περιπτωση που μπουν παρα πολλα ατομα εκει. Για να περιορισουν και το χαος που γινεται πανω στα γκολ εχουν βαλει και μπαρες ανα διαστηματα ωστε πανω στους πανηγυρισμους να μην βρισκεσαι 5 σειρες πιο κατω.

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    Πρέπει να είναι πολύ ωραίο το γήπεδο γενικά. Είναι εντός πόλης;

  6. Ο/Η PW λέει:

    Οχι τα περισσοτερα γηπεδα προσπαθουν να τα κανουν εξω απο τις πολεις ωστε να εχουν αρκετο χωρο για καταστηματα βοηθητικα γηπεδα, παρκινγκ κλπ. Αλλα ειναι μολις εξω απο την πολη και εχει μεχρι και γραμμες τραμ που πανε μεχρι εκει.

  7. Ο/Η Elaith λέει:

    Ναι, έχω πάει στο Αλιάνζ και στο Ολυμπιακό του Βερολίνου. Να πω την αλήθεια το πρώτο τριγύρω ήταν λίγο μίζερο.

  8. Ο/Η PW λέει:

    Τι εννοεις μιζερο? Χωρις εγκαταστασεις ή με παλιες?

  9. Ο/Η Elaith λέει:

    Στην μέση του πουθενά, χωρίς τίποτα άλλο δίπλα. Σαν παρατημένη περιοχή.
    Δηλαδή αν δεν έχει ματς εκεί, μπορεί να κατεβαίνουν τίποτα λύκοι από τις Άλπεις.
    🙂

  10. Ο/Η PW λέει:

    Νομιζα οτι ειναι κοντα στη πολη και σε κινηση γιατι ειχα ακουσει οτι τα χρωματα απο το γηπεδο αλλαζουν αργα ωστε να μην χανουν την προσοχη τους οι οδηγοι.

  11. Ο/Η Elaith λέει:

    Με το μετρό δεν είναι πάρα πολλή ώρα από το κέντρο, αλλά η περιοχή μοιάζει κάπως βιομηχανική και χωρίς κατοικίες τριγύρω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *