Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Αφού δεν μπορούν αυτοί

Πάντα οι νέες φανέλες των ομάδων ήταν κάτι σημαντικό για τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει αλλάξει εντελώς το σκηνικό, με τις φανέλες να παρουσιάζονται μήνες πριν τελειώσει η σεζόν και τα σάιτ να γεμίζουν με φωτογραφίες γνήσιες ή μη, λες και πρόκειται για το νέο αιφόουν ή κάποιο μοντέλο αυτοκινήτου.

Μόνο που μέσα στο γενικότερο μάρκετινγκ και τις σπατάλες χρημάτων, υπάρχει και η σταθερή αξία της Μάντσεστερ Σίτι. Την στιγμή που οι κάποιες ομάδες (λίγες αλλά σωστές και τίμιες) δίνουν την ευκαιρία στους οπαδούς τους να διαλέξουν το σχέδιο της φανέλας, η Σίτι τους δίνει το δικαίωμα να ψηφίσουν για το πώς θα γίνει η παρουσίαση της φανέλας (!). Μέσα από ένα σάιτ που έχει στηθεί από την Ούμπρο (που για μένα είναι η εταιρία με τις συνήθως πιο ωραίες φανέλες, καθώς οι δυο μεγάλες φίρμες πέρασαν αρκετά χρόνια παρουσιάζοντας ένα σχέδιο που απλά άλλαζε χρώμα για τις ομάδες) οι οπαδοί της Σίτι μπορούν να γράψουν τι θέλουν να γίνει στην παρουσίαση. Το έπαθλο είναι μια εμφάνιση της ομάδας (κανείς δεν το περίμενε).

Για τον λόγο αυτό γυρίστηκε και σχετικό βιντεάκι με τους παίκτες να μην τα καταφέρνουν και πολύ καλά να αρθρώσουν σωστά 5-6 λέξεις μαζί. Αν λοιπόν θέλετε να προτείνετει κάτι, κάντε το. Ειδικά αν είναι κάτι με τον Μπαλοτέλι να βγαίνει μέσα από τις φλόγες οδηγώντας ένα τανκ π.χ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, Για ψώνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όταν η βλακεία επαναλαμβάνεται

Μια στροφή πριν το Γουέμπλει με την ομάδα σου να παίζει – στην έδρα της – με ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως η Άρσεναλ. Εσύ να είσαι ένα απ’ τα χρησιμότερα “γρανάζια” στη μηχανή της ομάδας και ένας παίκτης που το περασμένο καλοκαίρι δαπανήθηκαν 60 εκατομμύρια για να βρεθείς στο Όλντ Τράφορντ για να γίνεις ακόμα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Little Boy Blue

22 Αυγούστου 2007. Στην Αγγλία ο κόσμος περιμένει τον αγώνα με τη Γερμανία στο Γουέμπλεϊ. Μπορεί να είναι ένα φιλικό, αλλά τα όνειρα του μέσου Άγγλου ποδοσφαιρόφιλου για κατακτήσεις Μουντιάλ χτίζονται από κάτι τέτοια ματς. Άλλωστε «φιλικά» με τους Γερμανούς δεν υπάρχουν και τα παιχνίδια αυτά γράφουν ιστορία. Κάπου στο Κρόξτεθ του Λίβερπουλ, ο μικρός […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *