Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

You can’t buy class

Ο Σαμίρ Νασρί έφυγε από την Άρσεναλ για να κερδίσει τίτλους όπως δήλωσε ο ίδιος. Οι οπαδοί των Γκάννερς μέσα στην πίκρα τους για μια ομάδα που έχει γίνει σούπερ-μάρκετ για τους πλούσιους δεν ξεχνάνε τους… φραγκοφονιάδες. Έτσι, η νίκη επί της Σίτι που έβαλε τέλος στις όποιες βλέψεις της ομάδας του Μαντσίνι ήταν μεγάλη ικανοποίηση για τους οπαδούς της Άρσεναλ, ειδικά από την στιγμή που το γκολ έβαλε ο Αρτέτα που ήρθε σαν αντικαταστάτης του Νασρί.

Ο Νασρί έγινε αντικείμενο χλευασμού από τους οπαδούς της Άρσεναλ τόσο στο γήπεδο, όσο και στο τούιτερ όπου του την έπεφταν γνωστοί και λιγότερο γνωστοί. Ένας εκ των πρώτων, ο Πιρς Μόργκαν που είναι παρουσιαστής σε εκπομπές του τύπου “Βρετανία έχεις ταλέντο” και “Αμερική έχεις ταλέντο” δεν τον άφησε σε χλωρό κλαρί και ο Νασρί αντί να κάνει τον χαζό απάντησε. “Θυμάμαι τι είχα πει όταν έφυγα. Η Σίτι θα κερδίσει τίτλο πριν από την Άρσεναλ. Ασχοληθείτε με την ομάδα σας, σας περνάμε 10 πόντους”¨. Ο Πιρς δεν το άφησε εκεί και πρότεινε να βάλουν στοίχημα για το ποιος θα σηκώσει κούπα πρώτος, το οποίο και ο Νασρί αποδέχτηκε. Το ποσό; Δέκα χιλιάδες λίρες που θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό. Μέχρι τότε, ο Σερ Άλεξ θα χαμογελάει μασώντας τσίχλα και οι οπαδοί της Άρσεναλ θα είναι ικανοποιημένοι, καθώς όπως έγραψαν και σε πανό τους: “Τα χρήματα δεν αγοράζουν το “επίπεδο”.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η Κυριακή με την οικογένεια

Η Πουέρτο Μοντ δεν είναι η πιο γνωστή ομάδα του κόσμου. Ο μόνος πιθανός λόγος να την ξέρετε (εκτός αν ζείτε στη Χιλή) είναι το γεγονός ότι ο 41 ετών Σεμπαστιάν “Λόκο” Αμπρέου είναι παίκτης της, ένας άρρωστος με την μπάλα ποδοσφαιριστής που θέλει να κάνει αυτό που αγαπά, ανεξάρτητα από χρήματα. Η Πουέρτο Μόντ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξέλιξη, μέρος δεύτερο

1962, τύπος φτιάχνει τη γραμμή του άουτ λίγο πριν ξεκινήσει το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Ξεχωρίζουν τα ορθογώνια δοκάρια, η ευθεία που – δικαιολογημένα – δεν είναι και τόσο ευθεία και ο αγωνιστικός χώρος που μοιάζει ιδανικός για να διαλύσεις το πόδι σου κάνοντας ένα απλό τάκλιν. —– 2015, τύπος φτιάχνει τη γραμμή του κέντρου στο γήπεδο της Άρσεναλ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11 σχόλια σχετικά με το “You can’t buy class”

  1. Ο/Η Stazybο Hοrn λέει:

    Το απόφθεγμα του τίτλου ισχύει φυσικά και για τον κύριο Πιρς· τον οποίο έχει κάνει δυο παράδες ο Ρίο ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Πρέπει να είναι μεγάλο τρολλ ο Πιρς.

  3. Ο/Η dark_tyler λέει:

    Άσε που, όσο κι αν δεν το θέλω, δυστυχώς σε αυτό το στοίχημα μάλλον υπέρ του Νασρί θα πόνταρα. Η Άρσεναλ πού θα τον βρει τον τίτλο; Δεν πάει έστω να παίξει και σε κανά Europa, όπως η Τσέλσι του χρόνου πχ :p

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    H λογική λέει Σίτι, αλλά σίγουρα όχι με ευρωπαϊκό τίτλο.

  5. Ο/Η Simigdalenios λέει:

    Ανέβηκε στην εκτίμηση μου ο Μόργκαν. Αν ο Nasri έφυγε από την Arsenal για να πάρει τίτλους θα πήγαινε στην Man U που τον ζητούσε. Στην City πήγε για τα λεφτά όπως και ο Clichy που παίρνει τον τριπλάσιο μισθό παίζοντας τα μισά παιχνίδια.

  6. Ο/Η panagos λέει:

    Δηλαδη δεν ηταν πρωτο φαβορι η σιτυ φετος?

    Προφανως πηγε εκει που του δινανε περισσοτερα,αλλα δεν ειναι και περιπτωση ετο να λεμε οτι πηγε για τα φραγκα και μονο.Απλα προτιμησε να χανει τιτλους απο τον τσιχλα και οχι απο τη μπερμιγχαμ…λογικο…

  7. Ο/Η dark_tyler λέει:

    Touche!

  8. Ο/Η Rasko λέει:

    Για την ακρίβεια η Σίτι ήταν 3ο φαβορί για τον τίτλο στην αρχή της σεζόν πίσω από Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Φυσικά και πήγε για τα λεφτά στη $hitty o δίδυμος αδερφός της Juliette Binoche, δεν πειράζει θα πάρει πρωτάθλημα του χρόνου όντας μεταξύ πάγκου και εξέδρας πίσω από Σίλβα, Σνάιντερ, Κακά, Γκέτζε και όποιον άλλο πάρουνε οι γαμημένοι άμπαλοι Άραβες.

  9. Ο/Η Stazybο Hοrn λέει:

    Τώρα το τρολ Μόργκαν τρώγεται με τον Γκάρι Λίνεκερ στο τουίτερ
    https://twitter.com/#!/GaryLineker

  10. Ο/Η Elaith λέει:

    Ζουλιέτ Μπινός
    ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  11. Ο/Η Scouser Jim λέει:

    Σίγουρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το παρασκήνιο της μεταγραφής. Συνήθως, οι ομάδες βγαίνουν νικήτριες στις εντυπώσεις, ενώ οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που δεν μπορούν να υποστηρίξουν το δίκιο τους. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, άντε να πείσεις τον οπαδό της Arsenal (αλλά και τον ουδέτερο παρατηρητή), ότι ο Nasri δεν έφυγε για τα χρήματα. Σίγουρα η προοπτική πρωταθλήματος ήταν μεγάλη, απλά του χρεώνεται η κακή χρονική στιγμή που «πήδηξε από το καράβι». Αν η μεταγραφή γινόταν δύο χρόνια αργότερα, με μια City συνεπή στη διεκδίκηση του τίτλου, οι αντιδράσεις θα ήταν σαφώς λιγότερες.

    Δίνω άκυρο και στους δύο για το στοίχημα. Ας το έκαναν κρυφά, αν ήθελαν τόσο πολύ να βοηθήσουν το φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ανούσια κόντρα, απλά για να υπάρξει θέμα.

    Υ.Γ. Πρώτη φορά βλέπω το κοινό της Arsenal, τόσο φανατισμένο. Ειδικά μετά το γκολ, τους βγήκε όλη η ένταση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *