Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Σε μια εναλλακτική Ελλάδα

Το ιδανικό αντίο στην καριέρα του πέτυχε ο μεγάλος Νίκος Λυμπερόπουλος χθες στο ΟΑΚΑ. Αποχαιρέτισε την ΑΕΚ (αλλά και τον Παναθηναϊκό στον οποίο και είναι ακόμα δημοφιλής) με ένα ακόμα γκολ το οποίο και χάρισε στους κιτρινόμαυρους τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League.Το τέρμα προήλθε μετά από πανέμορφο συνδυασμό και πάσα του Χοσέ Κάρλος στον κενό χώρο, την οποία και ο Λυμπερόπουλος εκμεταλλεύτηκε άριστα γράφοντας το 0-1.

Ο “Λύμπε” αποχαιρετά το ελληνικό ποδόσφαιρο με μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες σημαντικότερες των οποίων είναι το πρωτάθλημα του 2003 με τον Παναθηναϊκό με την μεγάλη εμφάνιση στον αγώνα της Ριζούπολης, αλλά και το πρωτάθλημα του 2008 το οποίο κατέκτησε η ΑΕΚ σκορπώντας τον αντίπαλό της Ολυμπιακό με 4-0. Οι περίπου 35.000 θεατές και των δύο ομάδων που βρίσκονταν στο γήπεδο αποθέωσαν τον Μεσσήνιο φορ και αυτός τους το ανταπέδωσε με ένα χειροκρότημα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο, Κοράκια, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μέχρι το τέλος με ψηλά το κεφάλι

Από τότε που πρωτοείδα την κιτρινόμαυρη φανέλα, από τότε που πρωτοπάτησα στη Φιλαδέλφεια, από τότε που είδα τον Δικέφαλο Αετό Μέχρι το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 89′ Μέχρι το ντου των ηλιθίων Μέχρι τις 4αρες και τις 5αρες των μεταμορφωμένων αντιπάλων που παραλίγο να χτυπήσουν πλέι-οφ και τους έπαιζαν στο 1.30 Μέχρι τους ευσυγκίνητους παίκτες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Τάσος Κάκος της Αργεντινής

Την ίδια μέρα που ο πιο διάσημος Έλληνας διαιτητής Τάσος Κάκος έγινε για μια ακόμα φορά το πρόσωπο της ημέρας στο ελληνικό ποδόσφαιρο (αναγκάζοντας αυτόν τον άγιο άνθρωπο Σάββα Θεοδωρίδη να μιλήσει για πρώτη φορά στη ζωή του για διαιτητές), ο “κορυφαίος” διαιτητής της Αργεντινής Πάμπλο Λουνάτι (τουλάχιστον για το 2012) μάζευε τα φώτα της […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Σε μια εναλλακτική Ελλάδα”

  1. Ο/Η charlie λέει:

    Πρέπει επίσης να χαιρετήσουμε την εξαιρετική διαιτησία που όχι απλώς δεν είχε λάθη αλλά βοήθησε και την διεξαγωγή ενός ωραίου αγώνα χωρίς συνεχείς διακοπές, νεύρα, διαμαρτυρίες και καθυστερήσεις.

  2. Ο/Η panagos λέει:

    Mεγαλος παιχταρας,ο πιο μπαλαδορος ελληνας των τελευταιων γενιων,ο μονος λογος (+ το νινη) που ανεβηκα χτες οακα…

    Η τριπλα στον φεραρα και το βολπλανε με το γαυρο θα μεινουν χαραγμενα πολλα χρονια ακομα στη συλλογικη μνημη του παναθηναικου οπαδου.

    Τον εφαγε και αυτον ο γκοντζος και ο βαρδινογιαννης,τι να πεις,εχει φαει πολλες καταρες αυτη η ομαδα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *