Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τερματοφύλακες

Ο Τιμ Βίζε δεν κάνει καλοκαιρινές διακοπές, αλλά προπονείται για το Euro μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Γερμανίας.

Ο Σέρχιο Ρομέρο πάλι, δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι είναι διεθνής τερματοφύλακας και δέχεται ένα γκολ παρόμοιο με αυτό που έφαγε ο Μπουφόν λίγες εβδομάδες πιο πριν. Ευτυχώς αυτή την φορά δεν έσπασε το χέρι του με καμιά μπουνιά στα αποδυτήρια.

http://www.youtube.com/watch?v=bpRAlCvG80I&feature=player_embedded#!

Στα αποδυτήρια όμως δεν άντεξε ένας άλλος Αργεντίνος τερματοφύλακας, ο Μιλιόρε της Σαν Λορένσο. Η ομάδα του Καρούσο Λομπάρντι έχασε λίγο πριν από το τέλος από την Ουνιόν και πλέον το μέλλον της για παραμονή στην κατηγορία είναι ζοφερό. Παρ’ ότι ο Μιλιόρε δεν έφταιγε για το γκολ, το πήρε πολύ κατάκαρδα.

Ο Μπραντ Φρίντελ από την άλλη, ήταν καλεσμένος στο Fox Sports για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο παίκτης της Τότεναμ είδε την ομάδα του να μένει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ με τη νίκη της Τσέλσι και ο  δημοσιογράφος δεν βοήθησε καθόλου με το να ρίχνει αλάτι στις πληγές του Αμερικάνου τερματοφύλακα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, βιντεοθεραπεία, Ιταλικό πρωτάθλημα, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η εβδομάδα του Πολ Πογκμπά

Γεια σας, είμαι ο Πολ Πογκμπά. Μπορεί να με έχετε ακουστά από το καλοκαίρι όταν διάφορες ομάδες ενδιαφέρονταν για μένα και έδιναν δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ. Τελικά έμεινα εδώ γιατί μου αρέσει. Ο μάνατζέρ μου λέει όμως ότι δεν θα μείνω εδώ για καιρό. Δεν με πειράζει. Ο στόχος μου είναι να εκνευρίζω τον κόσμο με […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

38+38=75

Είναι μεγάλο γεγονός όταν ένα όργανο συνεδριάζει για να ψηφίσει δημοκρατικά μετά από δεκαετίες το νέο του αφεντικό. Η AFA, η ΕΠΟ της Αργεντινής, το μόρφωμα αυτό που στο παρελθόν μας έχει δώσει διαμάντια όπως το πρωτάθλημα των 30 ομάδων, το κύπελλο που κρατάει παραπάνω από έναν χρόνο και το μαγικό σύστημα για να βγεις […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Τερματοφύλακες”

  1. Ο/Η Chivu λέει:

    FOX sports. Idio epipedo me FOX news..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *