Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα

Η Μπολίβαρ είχε κερδίσει τη Σάντος με 2-1. Η Μπολίβαρ ταξίδεψε στην Βραζιλία με όνειρα για την μεγάλη πρόκριση. Η Μπολίβαρ πίστευε στην μεγάλη πρόκριση. Μετά έγινε αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=h3FqdduSw7I

(το τρίτο είναι μαγεία)

Η Ντεπορτίβο Κίτο είχε κερδίσει στο πρώτο ματς την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε με 4-1. Έκανε όνειρα για μια εύκολη πρόκριση. Στο κάτω κάτω, με 4-1 πώς να αποκλειστείς; Μετά έγινε αυτό:

Στον βραζιλιάνικο εμφύλιο η Ιντερνασιονάλ με το 0-0 του πρώτου αγώνα ήξερε ότι ήθελε ένα εκτός έδρας γκολ για να περάσει την Φλουμινένσε. Το έβαλε και έκανε το 0-1. Το όνειρο της πρόκρισης ήταν κοντά. Μετά έγινε αυτό:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μαθήματα ποδοσφαίρου: La trivela

Στο ‘A Bronx Tale‘, την πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε (ανέλπιστα καλά μάλιστα) ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πριν από 22 χρόνια, o χαρακτήρας που υποδύεται ο ίδιος εκστομίζει κάποια στιγμή μια μεγάλη ατάκα, απευθυνόμενος στον γιο του που έχει μπλέξει με μια τοπική συμμορία γκάνγκστερ: “Το πιο θλιβερό πράγμα στην ζωή είναι το χαραμισμένο ταλέντο”. Το ποδόσφαιρο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι είναι μια ομάδα;

(…) Σε κάθε περίπτωση, τι είναι μια ομάδα; Δεν είναι οι εγκαταστάσεις ή οι διοικούντες ή οι άνθρωποι που πληρώνονται για να την εκπροσωπούν. Δεν είναι τα τηλεοπτικά συμβόλαια, οι ρήτρες αποδέσμευσης, τα τμήματα μάρκετινγκ ή οι σουίτες. Είναι ο θόρυβος, το πάθος, το αίσθημα του να ανήκεις κάπου, η περηφάνια για την πόλη σου. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *