Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μας τρολάρει ο «Κάρα»;

Τις αντιδράσεις πάνω στην έξαψη του αγώνα τις κατανοούμε. Την επιμονή 48 ώρες μετά το παιχνίδι σε κάτι που δεν συνέβη ποτέ, όχι. Είτε, λοιπόν, κάποιος μας γλεντάει με το «πέναλτι» ή αγαπημένος του performer είναι ο Παναγιώτης Κολλημένος.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Euro 2012, Εθνική Ελλάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια ματιά στο μαγευτικό Λιχτενστάιν

  Το Λιχτενστάιν είναι ένα κρατίδιο μεταξύ της Αυστρίας και της Ελβετίας, τόσο μικροσκοπικό που νομίζεις πως αν βάλεις πάνω από το σημείο εκείνο του χάρτη έναν μεγεθυντικό φακό θα διαβάσεις “Φένγουικ” και θα δεις τον Πίτερ Σέλερς να ετοιμάζεται να κηρύξει πόλεμο στις ΗΠΑ απλά και μόνο για να χάσει και να κονομήσει την […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Να ζήσεις Φερνάντο και χρόνια πολλά…”

Ο Φερνάντο Σάντος, ο κατάλληλος άνθρωπος για την μετά-Ρεχάγκελ εθνική ομάδα, είχε μια μέρα πριν τα γενέθλια του και οι Έλληνες και Σλοβάκοι παίκτες φρόντισαν να του κάνουν δώρο την νίκη-σήμα κατατεθέν του: ένα ‘επαγγελματικό’ 1-0. Με τέτοιες εκτελέσεις κόρνερ η εθνική θα είχε τύχη μόνο αν στην Σλοβακία έπαιζε ο Σάμαρης. Στο ένα ο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

19 σχόλια σχετικά με το “Μας τρολάρει ο «Κάρα»;”

  1. Ο/Η KennyPowers λέει:

    Είτε δε βλέπεις καλά.

  2. Ο/Η ausencia λέει:

    Είτε είσαι ο ίδιος ο Καραγκούνης under the influence, aka τα πάντα επιδέχονται διαφορετικών ερμηνειών εκτός από τα γεγονότα.

  3. Ο/Η KennyPowers λέει:

    Ευτυχώς που υπάρχει και replay στη σύγχρονη πραγματικότητα.
    Δικαιολογώ τον σουηδό γιατί δύσκολα δίνεις αυτή την επαφή στην εξέλιξη της φάσης. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι ήταν πέναλτι.

  4. Ο/Η mitsmanen λέει:

    Το να μην δοσει το πεναλτυ ο Σουηδος κοραξ,αντε και παει στο διαλο.Αν ομως ο Καρα χρεωνεται με κιτρινη,την ωρα που υπαρχει σιγουρα επαφη,εστω και αν ο Ρωσος δεν απλωνει το ποδαρι του εμφανως,και λιγο μετα ο Ζιρκοφ κανει διπλο λουπ με αξελ μεσα στην Ελληνικη περιοχη και παιρνει μονο ενα συγκαταβατικο χαμογελο,εεεε τον-μπιπ- κυριε προεδρα ή δεν τον -μπιπ-;;;
    Αν υπολογισουμε δε και τα οργια του αγωνα με την Πολωνια,και τα δυο γκολ-οφσαιντ-που-θες-37-ριπλει που προηγηθηκαν…ασε κατι αλλα που σφυριζονται ως τωρα στο Γιουρο,ε καλα κανει ο δικος μας και ας τρολλαρει ασυστολως.

  5. Ο/Η ausencia λέει:

    Προφανώς και η φάση είχε για τον διαιτητή βαθμό δυσκολίας 95/100, ωστόσο πήρε τη σωστή απόφαση και επ’ αυτού δεν υπάρχει κουβέντα παρά μόνο αν έχεις άγνοια των κανονισμών.

    Κατά τα λοιπά, κακώς δόθηκε η κίτρινη κάρτα μια και δεν πέφτει με πρόθεση να ξεγελάσει αλλά τρακάρει με το πόδι του Ιγκνασέβιτς.

  6. Ο/Η mitsmanen λέει:

    Ακριβως αυτο λεω.Ναι μεν δεν τον ανατρεπει,οχι ομως οτι βουταει-που να παει,να περασει απο μεσα του λες κι ειναι φαντασμα σε καρτουν;Η κιτρινη ειναι απο παρατραβηγμενη εως προκλητικη.

  7. Ο/Η Elaith λέει:

    Για μενα δεν ειναι πεναλ. Το ποδι ειναι κατω και ο τυπαρας παει πανω του. Η καρτα μπορει και να μην βγει.

  8. Ο/Η KennyPowers λέει:

    Ο ρώσος απλώνει πόδι, βρίσκει κάρα εντός περιοχής, end of story. Ο,τιδήποτε άλλο είναι πράγματι άγνοια κανονισμών ή διαφορετική ερμηνεία των.

  9. Ο/Η panagos λέει:

    “Το ποδι ειναι κατω και ο τυπαρας παει πανω του”

    Που επρεπε να ειναι το ποδι δηλαδη,στην καρωτιδα?κανει τη μπουκα ο καρα,περναει τη μπαλα,και βρισκει στο ποδι του ρωσου,χανει την ισορροπια του και πεφτει,καθαρο πεναλτυ.Δε μετραμε ουτε προθεση ουτε βιαιοτητα.Λαθος τοποθετηση και αργη αντιληψη του αμυντικου,αλλα παρ’ολ’αυτα ειναι πεναλτυ.

  10. Ο/Η ausencia λέει:

    Λυπάμαι που το κάνω αυτό, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. ΚΑΠ και end of story indeed.

    1. Αμεσο ελεύθερο λάκτισμα:

    α) Αμεσο ελεύθερο λάκτισμα χορηγείται στην αντίπαλη ομάδα, όταν ένας παίκτης διαπράττει οποιαδήποτε από τις πιο κάτω έξι παραβάσεις, κατά τρόπο που χαρακτηρίζεται από το διαιτητή ως απρόσεκτος (απερίσκεπτος, αμελής, ανεύθυνος, αδιάφορος), επικίνδυνος (παράτολμος, ριψοκίνδυνος), ή ότι γίνεται χρησιμοποιώντας υπερβολική δύναμη (μη αναγκαία):

    · Λακτίζει ή επιχειρεί (αποπειράται – προσπαθεί να λακτίσει αντίπαλο , χωρίς να τα καταφέρνει.

    · Κάνει τρικλοποδιά σε αντίπαλο (τον ανατρέπει βάζοντας το πόδι) ή επιχειρεί (αποπειράται -προσπαθεί) να τον ανατρέψει χωρίς να τα καταφέρνει.

    · Πηδάει κατά αντιπάλου

    · μαρκάρει αντίπαλο

    · Χτυπάει αντίπαλο ή επιχειρεί (αποπειράται – προσπαθεί) να τον χτυπήσει, χωρίς να τα καταφέρνει.

    · Σπρώχνει αντίπαλο

    β) Αμεσο ελεύθερο λάκτισμα χορηγείται επίσης στην αντίπαλη ομάδα, όταν ένας παίκτης διαπράττει οποιαδήποτε από τις πιο κάτω τέσσερις παραβάσεις:

    · Κάνει “τάκλιν” σε αντίπαλο (γλιστράει στο έδαφος με τεχνικό τρόπο ή παρεμβαίνει) για να γίνει κάτοχος της μπάλας, ερχόμενος σε επαφή με τον αντίπαλο πριν αγγίξει τη μπάλα (ή αντί για τη μπάλα)

    · Κρατάει αντίπαλο

    · Φτύνει αντίπαλο.

    · Πιάνει τη μπάλα με τα χέρια με πρόθεση (δηλαδή μεταφέρει, χτυπάει, ή προωθεί τη μπάλα με το χέρι του ή με το βραχίονά του), με εξαίρεση τον τερματοφύλακα όταν βρίσκεται μέσα στη δική του επανορθωτική περιοχή

    γ) Το άμεσο ελεύθερο λάκτισμα εκτελείται από το σημείο όπου έγινε η παράβαση, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 6 του άρθρου 8.2.

    2. Πέναλτι (επανορθωτικό λάκτισμα):

    Χορηγείται όταν οποιαδήποτε από τις πιο πάνω δέκα παραβάσεις γίνουν από παίκτη μέσα στη δική του επανορθωτική περιοχή, ανεξάρτητα από τη θέση της μπάλας (τη στιγμή που γίνεται η παράβαση), με την προϋπόθεση ότι η μπάλα είναι μέσα στο παιχνίδι “παίζει”).

  11. Ο/Η corto maltese λέει:

    συμφωνΆω με moon elf

  12. Ο/Η KennyPowers λέει:

    Σε περίπτωση που δε το κατάλαβες μόλις με επιβεβαίωσες εκτός και αν χρειάζεται να συντρέξουν όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις για να δοθεί πέναλτι.

  13. Ο/Η ausencia λέει:

    Σε περίπτωση που πιστεύεις ότι στην εν λόγω φάση έγινε ξεκάθαρα κάτι από τα παραπάνω, σόρι αλλά το πιθανότερο είναι να έβλεπες Πολωνία-Τσεχία. Κι επειδή αυτό μπορεί να συνεχίζεται επ’ άπειρον, these were my final two cents on the subject.

  14. Ο/Η Elaith λέει:

    Παναγο βαθια νυχτωμενος.
    Κανενα πεναλ, διαβαζε κανονες γιατι θα μεινεις

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    · Κάνει τρικλοποδιά σε αντίπαλο (τον ανατρέπει βάζοντας το πόδι) ή επιχειρεί (αποπειράται -προσπαθεί) να τον ανατρέψει χωρίς να τα καταφέρνει.

  16. Ο/Η ls13 λέει:

    · Κάνει τρικλοποδιά σε αντίπαλο (τον ανατρέπει βάζοντας το πόδι) ή επιχειρεί (αποπειράται -προσπαθεί) να τον ανατρέψει χωρίς να τα καταφέρνει

  17. Ο/Η domenico λέει:

    Στον Λετο γιατι θα ‘διναν πεναλτι, ειναι πιο μαγκας απο τον Κάρα;

  18. Ο/Η charlie λέει:

    Συμφωνώ με τους συγγραφείς του σάιΖ αυτού, παρότι κατά τα άλλα πιο πολύ τους ενδιαφέρει πότε παίζει η Ισπανία, η Μπαρτσελόνα, η Χόρχε Βίλστερμαν (ανέβηκε κατηγορία, τρέμετε…) ή αν θα πέσει η Σαν Λορέντζο από το δράμα του Κάρα του τυπάρα.
    Τέτοιοι είστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *