Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Για όσους βιάζονται να μάθουν τι θα γίνει στο Euro

Αν βρίσκεστε σε αυτό το σάιτ και ακόμα ψάχνετε λόγους για να δείτε το φετινό Euro 2012, τότε μάλλον κάτι κάνετε λάθος. Επειδή όμως ατυχήματα συμβαίνουν και καμιά φορά κάποιος βλέπει φως και μπαίνει κάπου θα ακολουθήσει μια λίστα με τα σημαντικότερα γεγονότα του Euro 2012 που μας έρχεται, ώστε να μη χρειαστεί να το δείτε αν δεν σας κάνει κέφι:

  1. Πρώτος σκόρερ στο τουρνουά βγαίνει ο Αντρέι Σεβτσένκο. Ο Ουκρανός μόλις στα 35 του ξανανιώνει και σκοράρει με τρομερή ευχέρεια. Ο Σεΐχης Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναγιάν της Μάνστεστερ Σίτι που παρακολουθεί το τουρνουά από το κότερό του ενθουσιάζεται και λέει: “Αγοράστε αυτόν τον παίκτη. Φαίνεται ταλαντούχος, βρήκαμε φορ για χρόνια”.  Κανείς δεν του αποκαλύπτει την ηλικία και η Σίτι τον αγοράζει με 65 εκατομμύρια Ευρώ από την Διναμό Κιέβου.
  2. Οι Femen μπουκάρουν στο ξενοδοχείο της Εθνικής Ελλάδος και απαγάγουν τον Αλέξανδρο Τζόρβα. Για να περάσουν το μήνυμά τους κατά της εκμετάλλευσης των γυναικών απειλούν να βιάσουν η μία μετά την άλλη τον Έλληνα γκολκίπερ και να μην ξαναβγούν τσίτσιδες στους δρόμους. Ο Σαμαράς (όχι ο Αντώνης) σε μια εντυπωσιακή κίνηση αλτρουισμού δηλώνει: “Αφήστε τον Αλέξανδρο, τον χρειάζεται η χώρα μας. Θα θυσιαστώ εγώ για να τον αντικαταστήσω”. Τελικά ο Σοφοκλής Πιλάβιος λύνει το πρόβλημα πληρώνοντας τα λύτρα. Ο Τζόρβας δηλώνει ότι πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των παρανοϊκών ακτιβιστών και ο γιατρός της ομάδας αποκαλύπτει ότι έχασε το 45% της ακοής του από τις τσιρίδες: “Φακ Γιούροοοοοο”.
  3. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού παίρνουν μέρος 17 ομάδες. Το πρωί της πρεμιέρας της Ισπανίας ο Πικέ πλακώνεται στο ξύλο με τον Σέρχιο Ράμος για το τελευταίο κουτάκι μαρμελάδας φράουλα. Το τεράστιο αυτό ζήτημα φτάνει στα αυτιά και των υπολοίπων παικτών της Ρεάλ και της Μπάρσα με αποτέλεσμα να έχουμε εκτεταμένα επεισόδια. Ο Βαλντές έρχεται στα χέρια με τον Τσάμπι Αλόνσο με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ο Τσάβι καρφώνει με ένα πηρούνι τον Αρμπελόα, ο Ραούλ Αλμπιόλ χτυπάει με μια καρέκλα τον Πέδρο ενώ ο Ινιέστα και ο Κασίγιας συνεχίζουν να τρώνε κανονικά. Η ομάδα χωρίζεται στα δύο και ο Πλατινί μην ξέροντας τι να κάνει αποφασίζει να δώσει το δικαίωμα στην Εθνική Καταλωνίας να παίξει ως 17η ομάδα.
  4. Η Ιρλανδία, ευλογημένη από τον Θεό, κάνει εντυπωσιακή πορεία κερδίζοντας τόσο την Ισπανία όσο και την Κροατία χάρη στον μαγικό αγιασμό που έχει φέρει ο Τζιοβάνι Τραπατόνι. Όλα χαλάνε όμως πριν από τον κρίσιμο αγώνα με την Ιταλία για την πρόκριση, όταν ο Μπαλοτέλι ντυμένος σαν καλόγρια μπαίνει στα αποδυτήρια και κλέβει το μπουκαλάκι του αγιασμού. Ο Ρόμπι Κιν δηλώνει: “Είχαμε πιει λίγο παραπάνω και δεν το καταλάβαμε. Μας φάνηκε λίγο ύποπτη γιατί ήταν μαύρη η καλόγρια, αλλά δεν δώσαμε σημασία”.
  5. Μετά την ήττα της στον πρώτο αγώνα από την Ελλάδα η διοργανώτρια Πολωνία προχωράει σε μια κίνηση που δεν περιμένει κανείς, καθώς αλλάζει προπονητή. Ο νέος της προπονητής είναι ο Γιάτσεκ Γκμοχ που αμέσως αλλάζει το κλίμα στα αποδυτήρια και φέρνει δυο μεγάλες νίκες. Δυστυχώς όμως αποκαλύπτεται ότι ο Γκμοχ είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο στην ΕΡΤ μέχρι το 2045 για να σχολιάζει αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι η Πολωνία τιμωρείται με αποκλεισμό.
  6. Μετά την πρόκριση επί της Ιρλανδίας η Ιταλία συνταράσσεται από ένα ακόμα σκάνδαλο. Αυτή τη φορά οι παίκτες στήνουν τα οικογενειακά διπλά της ομάδας. 14 παίκτες της αποστολής συλλαμβάνονται και ο Πραντέλι καλεί αναγκαστικά παλιές καραβάνες όπως ο Μπαρέζι, ο Κοστακούρτα, ο Μπάτζιο και ο Ντίνο Τζοφ. Ο Κασάνο αποχωρεί από την αποστολή όταν του ζητείται να δώσει το νούμερο 10 στον Μπάτζιο.
  7. Οι Άγγλοι αποκλείονται στα πέναλτι.
  8. Ένα ακόμα σκάνδαλο έρχεται αυτή τη φορά στην ομάδα της Ρωσίας. Ο Αντρέι Αρσάβιν εγκαταλείπει την ομάδα γιατί ερωτεύεται μία από τις μπαμπούσκες που τραγουδούσαν για τη Ρωσία στη Γιουροβίζιον. “Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα έβρισκα τον έρωτα σε τόσο μεγάλη ηλικία. Νιώθω ξανά έφηβος”, δηλώνει ο Αρσάβιν που κλέβει την αγαπημένη του και πηγαίνει να ζήσει μαζί της στη Σιβηρία.
  9. Το Euro το κερδίζει τελικά η Πορτογαλία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βγαίνει 2ος σκόρερ πίσω από τον Σεβτσένκο και MVP του τουρνουά. Στις δηλώσεις του ο Κριστιάνο γράφει ιστορία: “Πού είναι ο Μέσσι τώρα; Η ομάδα του ούτε καν προκρίθηκε, ενώ εγώ σήκωσα την κούπα”.

Και μην ξεχνάτε. Το Euro αρχίζει σήμερα και μαζί του το παιχνίδι προγνωστικών του sombrero. Βιαστείτε για να μη φάτε χώμα…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Euro 2012

5 σχόλια σχετικά με το “Για όσους βιάζονται να μάθουν τι θα γίνει στο Euro”

  1. Ο/Η Simigdalenios λέει:

    Καλό αλλά του goal.com καλύτερο.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Δεν το έχω δει, του dirty tackle διάβασα μόνο και ένα ισπανικό.

  3. Ο/Η Simigdalenios λέει:

    Καλό και του dirty tackle. Το διάβασα τώρα.
    Του goal εδώ

  4. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Το 7 και το 9 εύκολα γίνονται πραγματικότητα.

    Με το 5 κλέο!

  5. Ο/Η KennyPowers λέει:

    Πρώτος σκόρερ στο τουρνουά βγαίνει ο Αντρέι Σεβτσένκο. Ο Ουκρανός μόλις στα 35 του ξανανιώνει και σκοράρει με τρομερή ευχέρεια 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *