Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο: Sexy summer edition

Βερολίνο, Γερμανία

Όταν δεν έχεις το αληθινό προϊόν, πρέπει να αρκείσαι με ένα αντίγραφο. Έτσι κι η κοπέλα της φωτογραφίας που παρενοχλεί σεξουαλικά το κέρινο ομοίωμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κάπου πιο μακρυά ο πραγματικός Κριστιάνο καμαρώνει γιατί ξέρει ότι είναι σέξυ ακόμα και όταν είναι φτιαγμένος από κερί.

http://www.youtube.com/watch?v=1y4rXWP-OdE

Βίγκο, Γαλικία, Ισπανία

Η συμπαθής Θέλτα επέστρεψε στα σαλόνια της Πριμέρα μετά τη χθεσινή της ισοπαλία με την Κόρδοβα. Ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους της πόλης της Γαλικίας, δεν ξέχασε την μισητή γειτόνισσα Ντεπόρ που ανέβηκε κι αυτή, και σε μερικές περιπτώσεις το παράκανε με… άκρως παρεξηγήσιμες αντιδράσεις.

Βερολίνο, Γερμανία

Ο Τζερόμ Μπόατενγκ, ο μικρός αδερφός του formerly known as Prince Boateng, εθεάθη με το γνωστό (?) μοντέλο Τζίνα-Λίζα Λόφινκ το τελευταίο βράδυ πριν η αποστολή της Γερμανίας αναχωρήσει για την Πολωνία. Την στιγμή που οι συμπαίκτες του ήταν στο χλιδάτο ξενοδοχείο, ο μικρός Μπόατενγκ αναγκάστηκε να πάει σε ένα αρκετά φτηνότερο (της τάξης των 80€). Εκεί αφού ήπιε μερικά ποτά κατά τις 2 το βράδυ με την Τζίνα-Λίζα και μια φίλη της, αναχώρησε μαζί τους και με έναν ακόμα άντρα για κάποιο από τα δωμάτια. Έξαλλος ο εκπρόσωπος του παίκτη δήλωσε ότι είναι φυσιολογικό ενήλικες άνθρωποι να συναντιούνται.

Γκντίνια, Πολωνία

Πολωνές τσιρλίντερς βαμμένες στα χρώματα της Ιρλανδίας και κραδαίνοντας σημαίες υποδέχονται τους παίκτες της ομάδας πριν την προπόνησή τους. Άγνωστο αν αυτοί συνεχίζουν ανεπηρέαστοι την προετοιμασία τους…

Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

Ο Μέσσι κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τη φανέλα της Εθνικής, μοιράζει ασίστ και βάζει μια γκολάρα την οποία φροντίζει να πανηγυρίσει με τέτοιο τρόπο που θα επιβεβαιώσει τις φήμες. Ναι ο Λιονέλ περιμένει παιδί.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Euro 2012, Ισπανικό πρωτάθλημα, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ένας διαφορετικός κόσμος

29 φωτογραφίες από τις κερκίδες των γηπέδων που διεξάγεται το φετινό Κύπελλο Εθνών της Αφρικής, ιδανικές για να σου υπενθυμίσουν τη διαφορετικότητα της συγκεκριμένης ηπείρου και για να πείσουν το παιδί σου να αδειάσει όλο το πιάτο με τις φακές που αρνείται πεισματικά να φάει Κείμενα για την Αφρική: Τέσσερις εκτελέσεις πέναλτι Τα μαύρα διαμάντια […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι άσφαιροι και η έκπληξη

http://www.youtube.com/watch?v=gMFpilqbbt8 Μετά από 180′ γενικά μέτριου ποδοσφαίρου και χωρίς γκολ Νιούελ’ς Ολντ Μπόιζ και Μπόκα οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Μια διαδικασία την οποία ήταν εμφανές ότι η Μπόκα κυνηγούσε από το 1ο λεπτό της ρεβάνς για δυο λόγους. Ο ένας το γεγονός ότι η “Λέπρα” είναι καλύτερη ομάδα φέτος και ο δεύτερος ότι η […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

9 σχόλια σχετικά με το “Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο: Sexy summer edition”

  1. Ο/Η appapa λέει:

    Δεν είναι περίεργο που ο κέρινος Ρονάλντο είναι πολύ λιγότερο γλίτσας από τον κανονικό; Κι όμως, το κερί είναι γλιτσερό, όσο νά΄ναι…

  2. Ο/Η makattacks λέει:

    Θα επιθυμούσα πάρα πολύ να μάθω λίγο τα προγνωστικά σας για το Γιούρο, elaith, panagos, appapa κτλ αλλά θα ήθελα να μου αιτιολογήσετε κιόλας τις απόψεις σας! 🙂

  3. Ο/Η panagos λέει:

    Γερμανια και ισπανια φαβορι (εκτος απο καλυτερες μοναδες ειναι και τακτικα πιο δουλεμενες σαν ομαδες),ολλανδια μια σκαλα κατω,ιταλια δεν γεμιζει το ματι αλλα ειναι γατα ο πραντελι,γαλλια-αγγλια τρελα αουτσαιντερ και κλασικοι γκαντεμηδες,διοργανωτες απατοι,ελλαδα πολυ πιθανο να περασει τον ομιλο…

    Γενικα αμφιρροπο τουρνουα,ειναι και ποιος θα εχει και την τυχη,αλλα δε νομιζω στην τετραδα να εχουμε αλλη ομαδα εκτος απο τις 6 μεγαλες…

    Για κατακτηση παιζουμε αφοβα ενα ταλιρακι στην ιρλανδιαρα με 100 αποδοση και κατοπιν προσευχομαστε στον αγιο πατρικιο…

  4. Ο/Η fobos2 λέει:

    Σας βρίσκω ανενημέρωτους. Η Gina-Liza συμμετείχε στο Next Top Model της Γερμανίας και, αφού δεν κέρδισε, κόλλησε τα απαραίτητα ένσημα για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος μέσω μιας ταινιούλας με έναν κύριο σε πολύ ιδιωτικές στιγμές. Βλέπω πάντως ότι, για να φέρει σε πέρας τις εργασίες που παρήγγειλε ο ηλιοκαμένος Τζερόμ χρειάστηκε και βοήθεια.

    Η Ελλάδα πόσο πάει στοιχηματικά; Γιατί είδα όνειρο χτες: Νίκη Πολωνία, ισοπαλία Τσεχία, ήττα Ρωσία και μετά νίκες Γερμανία-Γαλλία-Ουκρανία.

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    Για το Euro είχα διάφορες ιδέες για… χάπενινγκς (!!) αλλά δυστυχώς είναι περιορισμένος ο χρόνος μου. Σκεφτόμουν μήπως κάναμε κανένα fantasy game με προγνωστικά (όχι αυτά με παίκτες, με κουράζουν) όπως είχαμε κάνει στο Μουντιάλ, αλλά δεν βρήκα κανένα καλό σάιτ.

    Όσον αφορά στην ερώτηση Γερμανία-Ισπανία είναι τα λογικά φαβορί. Νομίζω ότι οι Ισπανοί ΔΕΝ θα κερδίσουν στο τέλος, δεν ξέρω γιατί.
    Από εκεί και πέρα η Γαλλία σαν ρόστερ δεν μου λέει πολλά, η Ιταλία είναι λίγο δυσκοίλια μπροστά. Πορτογαλία νομίζω ότι όσο καλός ο Κριστιάνο, πάσχει κατά τα άλλα.
    Ολλανδία μακάρι να πάει καλά και Αγγλία μακάρι να φύγει από τους ομίλους.

    Θα τα δούμε σύντομα.

  6. Ο/Η apppapa λέει:

    Γαλλία αουτσάιντερ. Γερμανία το παίρνει και το γιορταζουν εισβάλλοντας στην Πολωνία.

  7. Ο/Η jose λέει:

    Elaith τι προβλημα εχεις με την Αγγλια;Φοβασαι ε;Ξερεις οτι η αρμαδα του Χοθγκσον μπορει με επιθεθη διαρκειαθ να φταθει μεχρι τελικο και γιατι οχι να το παρει.Εγω προβλεμα Ολλανδια,Γερμανια και τριτο φαβορι την ομαδα μου την Αγγλια.Θελω σε δυο εβδομαδες να βλεπω σαπιοκοιλιες με τατουαζ πανω(π.χ. Rotherham United F.C.,Burton Albion F.C.,Yeovil Town F.C. και αλλες μεγαλες ομαδες) να γεμιζουν με γαλονια μπυρα.

  8. Ο/Η jose λέει:

    Elaith τι προβλημα εχεις με την Αγγλια;Φοβασαι ε;Ξερεις οτι η αρμαδα του Χοθγκσον μπορει με επιθεθη διαρκειαθ να φταθει μεχρι τελικο και γιατι οχι να το παρει.Εγω προβλεπω Ολλανδια,Γερμανια και τριτο φαβορι την ομαδα μου την Αγγλια.Θελω σε δυο εβδομαδες να βλεπω σαπιοκοιλιες με τατουαζ πανω(π.χ. Rotherham United F.C.,Burton Albion F.C.,Yeovil Town F.C. και αλλες μεγαλες ομαδες) να γεμιζουν με γαλονια μπυρα.

  9. Ο/Η Elaith λέει:

    Η αλήθεια είναι ότι τρέμω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *