Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η υποδοχή του Κλάρενς

Μπορεί στας Ευρώπας να ασχολούμαστε με μεταγραφές εκατομμυρίων και πού θα πάει ο φαν Πέρσι, αλλά στη Βραζιλία το θέμα των ημερών είναι η έλευση του τεράστιου Κλάρενς Ζέεντορφ (για τους φίλους Ζίντορφ) στην Μποταφόγκο. Ο Κλάρενς παρ’ ότι δεν έπαιξε ποτέ σε ομάδα που να υποστηρίζω είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες και η προτίμησή του στη Βραζιλία παρά σε καμιά Κίνα με κάνει χαρούμενο.

Η επίσημη παρουσίασή του έγινε όπως αρμόζει σε έναν παίκτη του επιπέδου του. Τα προεόρτια ήταν οι πάνω από χίλιοι οπαδοί της Μποταφόγκο που τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο. Η κυρίως γιορτή είχε στο πρόγραμμα άφιξη του Ζέεντορφ στο γήπεδο με ελικόπτερο (είναι της μόδας στη Βραζιλία φαίνεται) και παρουσίαση μπροστά σε 40 χιλιάδες ανθρώπους. Αναμένουμε τώρα και αντίστοιχη απόδοση εντός γηπέδου, μια που το πρωτάθλημα στη Βραζιλία έχει ξεκινήσει με την Μποταφόγκο να είναι 7η με ένα ματς λιγότερο. (η πρωταθλήτρια Ν. Αμερικής Κορίνθιανς είναι 19η και για να είμαστε σωστοί και τίμιοι πρώτη είναι η Ατλέτικο Μινέιρο του Ροναλντίνιο)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δώσε μου μεταγραφές, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι ξένες κάλτσες και η οργή του λαού

 Μια ακόμα χρυσή στιγμή γράφτηκε προχτές το βράδυ στις σελίδες του βιβλίου του ποδοσφαιρικού καλτ. Το Κόπα Αρχεντίνα έφτασε στη φάση των 32 και ανάμεσα στα σημαντικά του παιχνίδια ήταν και το αυτό μεταξύ της Κλουμπ Ατλέτικο Ουνιόν της Βίγια Κράουσε, που ανήκει στην επαρχία του Σάν Χουάν κάπου στα δυτικά της χώρας, με την […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα πρωτάθλημα που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους

Πρωτάθλημα 2012. Η Φλουμινένσε κατακτάει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας της και οι οπαδοί της, που υπολογίζονται περίπου στα τέσσερα εκατομμύρια, ξεχύνονται στους δρόμους για να πανηγυρίσουν. Μεγάλος πρωταγωνιστής και ήρωας της ομάδας αναδεικνύεται ο Φρέντ που πετυχαίνει 20 γκολ και ανακηρύσσεται πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα 2013. Λίγες μόλις μέρες μετά τη συμπλήρωση ενός […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11 σχόλια σχετικά με το “Η υποδοχή του Κλάρενς”

  1. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Πολύ καλός παίχτης και συμπαθητική φυσιογνωμία.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Είσαι φειδωλός. Υπερτεράστια παιχτούρα.
    🙂

  3. Ο/Η mitsmanen λέει:

    Παιχταρας και τιμιος μεχρι τελους.Επελεξε Βραζιλια γιατι η γυναικα του ειναι Βραζιλιανα,ενω μπορουσε να παει Καταρ να χεστει στο ταληρο ή στα Αμερικανακια να το παιζει Θεος αναμεσα στους αμπαλους.
    Μην ξεχναμε και τον Γιγαντα Φορλαν στην Ιντερνασιοναλ,ε;Αλλος τιτανοτεραστιος απο κει.

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    Ο Φορλάν είναι και από τα μέρη γενικότερα, ο Κλάρενς είναι θεός. Κι ο Τρεζεγκέ το ίδιο.

  5. Ο/Η HulkSmash λέει:

    Παιχτούρα,χαλάλι τα ζέπελιν και τα ελικόπτερα!

  6. Ο/Η charlie λέει:

    Έλα μωρή Εστρέλα Σολιτάρια.

    Τιμούμε τους παίκτες που δεν πάνε σε Κίνες, Ινδίες, Εμιράτα και λοιπές άγονες γραμμές της πλάκας αλλά επιλέγουν να συνεχίσουν σε σοβαρό επίπεδο.

  7. Ο/Η Scouser Jim λέει:

    Παιχταράς, αλλά δυστυχώς υποτιμημένος. Ίσως λόγω θέσης, ίσως λόγω πιο “φαντεζί” συμπαιχτών. Η ιστορία, όμως, γράφει: Πρωταθλητής σε τρεις διαφορετικές χώρες, Κάτοχος Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες.

    Respect για την επιλογή της Βραζιλίας (όπως και σε όλους όσους το έχουν κάνει).

    Η συνεργασία του με τον Davids, απλά αξέχαστη.

  8. Ο/Η mitsmanen λέει:

    Σωπατε και κατι ακουγεται για Ντελ Πιερο στη Φλαμενγκο…ΑΜΗΝ

  9. Ο/Η Elaith λέει:

    Και για Ρικέλμε…
    Πωπωπωπω μαγεία. Πιο αργή και από το τραμ θα είναι η ομάδα, αλλά θα πάρω διαρκείας.

  10. Ο/Η mitsmanen λέει:

    Παμε Βραζιλια;;;

  11. Ο/Η Elaith λέει:

    Δεν βγαίνω μάνα μ΄

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *