Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Το έχουν αυτοί οι δύο…

http://www.youtube.com/watch?v=yycIff35MCA

Πριν μερικούς μήνες είχαμε στο Μπομπονέρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της χρονιάς ανάμεσα στην Μπόκα και την Ιντεπεντιέντε. Χθες το βράδυ οι δυο από τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες της Αργεντινής βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωπες, αυτή τη φορά στα πλαίσια των προκριματικών του Κόπα Σουνταμερικάνα. Μπορεί να μην είχαμε 9 γκολ, αλλά και τα 6 γκολ δεν τα λες λίγα. Ειδικά όταν έχεις μερικά πολύ ωραία όπως του Σάντσες Μίνιο, του Σομόσα και του Σαντάνα, αλλά και μεγάλες αποκρούσεις, δοκάρια και μια αποβολή.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η πιο γρήγορη και αστεία αποβολή όλων των εποχών

“Τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε” είναι μια έκφραση που σίγουρα έχεις ακούσει και διαβάσει αμέτρητες φορές, ειδικά τα τελευταία χρόνια που οι Μέσσι και Ρονάλντο, οι πιο γνωστοί εκπρόσωποι της κατηγορίας ποδοσφαιριστών “Αν Δεν Σκοράρω Σε Τρία Συνεχόμενα Ματς Ο Πλανήτης Σοκάρεται”, σκοράρουν με ρυθμούς που στο παρελθόν έχουμε δει μόνο μόνο από τον έναν και μοναδικό Μαξίμ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γεννημένος την 5η Φεβρουαρίου

Η χθεσινή 5η Φεβρουαρίου είναι μια μέρα που κατά διαβολική σύμπτωση έχουν γεννηθεί μερικοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Ροντρίγκο Παλάσιο, Γκεόργκι Χάτζι, Κάρλος Τέβες, Νεϊμάρ και Κριστιάνο Ρονάλντο είχαν γενέθλια τη χθεσινή μέρα. Το αργεντίνικο κανάλι TyC Sports έκανε ένα βίντεο μαζεύοντας λίγα (ελάχιστα για το μεγαλείο του καθενός) γκολ από έκαστο ποδοσφαιριστή και εμείς απλά το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

9 σχόλια σχετικά με το “Το έχουν αυτοί οι δύο…”

  1. Ο/Η AlexCurtis21 λέει:

    καλα τι ματσαρα!! Το φοβερο ειναι οτι μετα την αποβολή ανέβηκε ακομα πιο πολυ ο ρυθμος, και απο τις 2 ομάδες.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Να πούμε εδώ ότι ο αγαπημένος Φαμπιάν Βάργκας αποθεώθηκε από τον κόσμο της Μπόκα όταν βγήκε αλλαγή

  3. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    φοβερό παιχνίδι και ας μην ξεχνάμε ότι το indepediente- boca είναι derby! υπάρχει η κόντρα για το ποιος είναι ο βασιλιάς του λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, η boca εξακολουθεί να κρατά τα σκήπτρα της ομάδας με τους περισσότερους διεθνείς τίτλους αλλά η indepediente έχει τα περισσότερα libertadores!

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    Γενικά η Ρόχο έχει τη φανέλα ακόμα και στις κακές της εποχές να κοντράρει την Μπόκα στα ίσια.
    Νομίζω τρέχει ένα αήττητο σερί στο Μπομπονέρα.

  5. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    ναι,η indepediente έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ στη bombonera και συμφωνώ, έχει τη φανέλα και τη δόξα να κοντράρει τη boca, ανήκει άλλωστε στiς 5 μεγάλες ομάδες της Αργεντινής boca, river, racing, indepediente και san lorenzo!η Vélez παρά τίς πρόσφατες επιτυχίες της δεν θεωρείται μεγάλο club! προσωπικά δε συμπαθώ τους Diablos Rojos,έχω αδυναμία στο άλλο club της Avellaneda!

  6. Ο/Η Elaith λέει:

    Το έχω διαπιστώσει 🙂
    Ούτε εμένα μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής ομάδα.
    Αλλά περισσότερο προς Αλμάγκρο μεριά κλίνω και Ροζάριο.

  7. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    Τη San Lorenzo τη συμπαθώ για τα χρώματα της (azulgrana) και για τους οπαδούς της που είναι από τους πιο “τρελαμένους με την ομάδα” στην Αργεντινή. H Rosario Central είναι σπουδαίο club,με μεγάλη ιστορία,τη συμπαθώ γιατί είναι η ομάδα του Menotti και είναι κρίμα που δεν τα κατάφερε τελικά και έμεινε στη nacional b, to derby της Rosario είναι τρίτο σημαντικότερο στην Αργεντινή μετά το Superclásico και το derby της Avellaneda.

  8. Ο/Η Elaith λέει:

    Να σου πω το κρίμα μου και τη Νιούελς συμπαθώ.
    Τα χρώματα της ΣΛ γιατί; Πανιώνιος είσαι;

  9. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    όχι,barcelona :-)! πως να μη συμπαθεί κανείς μια ομάδα που το γήπεδο της ονομάζεται “Estadio Marcelo Bielsa” ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *