Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο (Vol. XI)

Μασσαλία, Γαλλία

Εγώ προσωπικά αν η ομάδα μου έπαιρνε τον Τζόι Μπάρτον θα είχα μια μόνο ερώτηση: “ΓΙΑΤΙ;;;;”. Οι οπαδοί της Μαρσείγ προφανώς είδαν με άλλο μάτι τον δανεισμό ενός από τα μεγαλύτερα κωλόπαιδα του αγγλικού ποδοσφαίρου και τον υποδέχτηκαν με αυτό το γλυκό και αγαπησιάρκο πανό.

Σάο Πάολο, Βραζιλία

Η Κορίνθιανς γιορτάζει τα 102 χρόνια ιστορίας της και μια που έχουν περάσει τεράστιοι παίκτες από αυτή την ομάδα, στο γήπεδο σηκώθηκαν… 102 πανό με φιγούρες γνωστών ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη φανέλα της Τιμάο. Ανάμεσα σε αυτούς κι ο Κάρλος Γκαμάρα που είχα την τύχη να τον δω και σαν παίκτη της ΑΕΚ, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που πέρασαν από την Ελλάδα.

Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Το franchise στον αθλητισμό δεν είναι καλό πράγμα. Στο ποδόσφαιρο δε ακόμα χειρότερο. Αυτό φροντίζουν να υπενθυμίσουν οι οπαδοί της DC Γιουνάιτεντ σε αυτούς της Ρεντ Μπουλ-Σαράφης στα Τρίκαλα.

Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

Μπορεί κάποια γκολ να χαρίζουν νίκες στο τελευταίο λεπτό, αλλά εξίσου σημαντικές είναι και οι αποκρούσεις που κρατάνε νίκες. Μία τέτοια εντυπωσιακή έκανε ο Όσκαρ Ουστάρι στο χθεσινό Μπόκα-Ατλέτικο Ραφαέλα, κρατώντας τη νίκη για τους γηπεδούχους και φέρνοντας την ομάδα μόνη στην 1η θέση του Τορνέο Ινισιάλ.

Λονδίνο, Αγγλία

Έτοιμο είναι το κέρινο ομοίωμα του Λιονέλ Μέσι στο μουσείο της Μαντάμ Τισό, καθώς απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες και μόνο. Άγνωστη η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο του οποίου το ομοίωμα προηγήθηκε χρονικά φέτος. Φήμες λένε ότι τον είδαν να κυκλοφορεί με έναν αναπτήρα στα χέρια τις τελευταίες μέρες.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όταν δάκρυσε ο Γκάζα

Μετά το 1966 και την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου η Εθνική Αγγλίας δεν έχει φτάσει ποτέ σε κάποια πρωτιά σε παγκόσμιο ή ευρωπαϊκό κύπελλο. Σε δύο περιπτώσεις έφτασε πολύ κοντά αλλά η Γερμανία και τα πέναλτι της στέρησαν αυτή τη χαρά. Το Γιούρο του 1996 στην Αγγλία και φυσικά το Μουντιάλ της Ιταλίας του 1990 […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα όχι και τόσο βαρετό 0-0

Η Βενεζουέλα εδώ και καιρό ζει δύσκολες στιγμές, με τη χώρα να βρίσκεται εν μέσω πολιτικής αναταραχής, αλλά και μίας ανθρωπιστικής κρίσης με πολλούς πολίτες να υποφέρουν. Τις τελευταίες μέρες ένα μεγάλο μέρος της χώρας έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα με τις συνθήκες σε αρκετές περιοχές να είναι τραγικές. Ανάμεσα σε όλους τους τομείς, ένας από […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 σχόλια σχετικά με το “Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο (Vol. XI)”

  1. Ο/Η Stefanos λέει:

    Ρε παίδες, Δευτέρα έπιασε, ένα σχόλιο για το Ρανταμέλ Φαλκάο, ένα βίντεο, μια αποθέωση, δε θα έχουμε;

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Κάτι πρέπει να κάνουμε ναι, αλλά δεν ξέρω τι…

  3. Ο/Η charlie λέει:

    Πιείτε έναν καλοκαβουρδισμένο καφέ στην υγεία του.

  4. Ο/Η pgetsos λέει:

    Ο ιδιος Ουσταρι που επαιζε Χεταφε; Οι χειροτερες αναμνησεις μου απο το PES 2010 που ακομα παιζω, δεν επιανε τιποτα 😛

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    The same. Independiente-Getafe και τώρα πίσω

  6. Ο/Η Philipp λέει:

    Elaith and Boys
    Ειδα τωρα κατι βιντεο,ασχοληθηκα με το Τζου Μπαρτον και μιλαμε ξετρελαθηκα.

    Ηξερα οτι ειναι παιχταρα,οχταρι που παιζει εξι,πλαγια, πισω παντου με πολυ καλη τεχνικη, ηξερα βεβαια κ την τραχανοπλαγιστικη κατσικιαση που τον πιανει.
    Ειδα 2 βιντεο που τρελαινεται στο ματς,χτυπηματα εκτος φασης,αγρια τακλιν για δεκα κοκκινες,πολυ τρελα,κακη τρελα μεσ στο γηπεδο,οπου φαινεται ασυγκρατητος,σαν να τον παρασερνει το παιχνιδι,eβγαινε μερικες φορες εκτος εαυτου,ειναι ομως πολυ καλος παιχτης μεσα στο γηπεδο που κραταει το κεντρο,δινει ρυθμο κ κοβει.
    Βλεπω τα φαουλ του,λεω ειναι ψυχοπαθης.

    Πχ εδω http://www.youtube.com/watch?v=YA0nIaLV1Pg

    ΕΧΕΙ πολυ χαρακτηρα κ προσωπικοτητα στο γηπεδο,επαθα ομως πλακα οταν τον ακουσα να μιλαει.Μιλαει για τα προβληματα με το αλκοολ,τη φυλακη,το δικαστηριο κα.

    Ειδα συνεντευξεις του και ειναι απιστευτα ενδιαφερων ανθρωπος,με πολλες ανησυχιες και σκεψεις,σαν κανενας αλλος,εκφραζει τις αποψεις του,μιλαει παντα ανοιχτα κ ειλικρινα κ τον απασχολουν πολλα εκτος μπαλας. δειγμα http://www.youtube.com/watch?v=QZG1rfObnVU
    http://www.youtube.com/watch?v=DXSx-esv0U0

    Επαθα μεγαλη πλακα,
    εΙΝαι τρελος και εκτος γηπεδου αλλα με την (πολυ) καλη εννοια,με πολυπλευρη προσωπικοτητα,φαινεται πολυ αυτο-καλλιεργημενος,συνειδητοποιημενος,και γενικα πολυ διαφορετικος απο οχι τον μεσο ορο των ποδοσφαιρριστων αλλα απο απο τους περισσοτερους τουσ.(του επαγγελματος).
    Μιλαει πολυ ανετα κ ανοιχτα,φαινεται προσιτος αν κ μεγαλος παιχτης(παιχτικα- παντα κατα τη γνωμη μου,οχι οτι τον ξερω καλα),και σου προξενει πολυ μεγλη συμπαθεια κ ενδιαφερον.
    τΟ ακρον αντιθετο της βαρεμαρας που σε πιανει οταν προκειται περι τουτων.
    Η εντυπωση που σου προκαλει μια επιφανειακη κ απ τα μμε προσέγγισή του νομιζω ειναι τοσο ρηχη οσο η αποξηραμενη λιμνη κωπαιδα ναουμ.
    Γενικα εχει κ κανλι στο γιουτουμπ με θεματα

    into the issues surrounding England future development, players’ wages and benefits of playing abroad.

    Βιβλια μπορουν να γραφτουν για παρτη του.Τρελος.

    περιμενω σκολια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *