Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η εβδομάδα του Φάμπιο

Μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα το 2010 με τη φανέλα της Γιούβε, ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα αντιμετώπισε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον έφερε πολύ πίσω. Η περσινή καταπληκτική σεζόν της Γιουβέντους είχε πολλούς πρωταγωνιστές, αλλά ο Φάμπιο δεν ήταν ένας από αυτούς. Παρ’ όλα αυτά σε μια ομάδα που παραδοσιακά βασίζεται σε αρκετούς Ιταλούς ποδοσφαιριστές, οι ευκαιρίες ήρθαν ξανά για τον Ναπολιτάνο επιθετικό. Και αυτός πιθανότατα να είχε την σημαντικότερη εβδομάδα της καριέρας του με τα χρώματα της Γιούβε. Πρώτα με το γκολ του στο Λονδίνο και την σημαντική ισοπαλία για τη Γιούβε στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του Τσ.Λ. και χθες όταν τα πράγματα απέναντι στην Κιέβο του καταπληκτικού Σορεντίνο άρχισαν να γίνονται στριμόκωλα. Με δυο όμορφα γκολ ο Φάμπιο έκανε το 2-0 και έδωσε το 4Χ4 στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, Ιταλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η μέρα που έκλαψε ο Μπατιστούτα

Είναι 26 Νοεμβρίου του 2000 και ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα παίζει για πρώτη φορά αντίπαλος με τη Φιορεντίνα. Η Ρόμα υποδέχεται στο Ολίμπικο τους ‘βιόλα’ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει σε πορεία τίτλου, έναν τίτλο που έψαχνε διακαώς από το 1983. Για 83 λεπτά οι φιλοξενούμενοι αμύνονται εξαιρετικά, κλείνοντας όλους τους χώρους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κρατώντας στον πάγκο τον πρώτο σκόρερ σου

Θα έπρεπε να είναι μια χρονιά που το Μπέργκαμο θα πανηγύριζε. Που θα χαιρόταν και θα ήταν περήφανο για την ομάδα του. Όχι βέβαια ότι δεν ήταν τα πρόσφατα χρόνια. Η Αταλάντα έκανε το ένα βήμα μετά το άλλο, πήρε καλές θέσεις στο πρωτάθλημα, έκανε καλές πορείες στην Ευρώπη, ο κόσμος το γιόρταζε, αλλά όπως […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Η εβδομάδα του Φάμπιο”

  1. Ο/Η Stefanos λέει:

    Ρε παιδιά (προσοχή ακολουθεί γκρίνια): Είμαι μεγάλος φαν του ιταλικού ποδοσφαίρου, που παρακολουθώ στενά. Αν και φίλος της Μίλαν, χάρηκα με την επίδοση της Γιούβε στο Λονδίνο και το γκολ του Φάμπιο.

    (ώρα για τη γκρίνια) Βάζει ο Φάμπιο 3 γκολ σε 4 μέρες και του κάνετε ποστ την επομένη, ο καημένος ο Ρανταμέλ Φαλκάο έχει πάρει 2 γιουρόπες, έχει ρίξει 3 σε ένα ημίχρονο, είναι ο μόνος παίκτης για τον οποίο σκέφτεσαι “ρε άμα πάει σε μεγάλη ομάδα ποιος Κριστιάνο και ποιος Μέσσι…” και δε γράφετε ένα αρθράκι. Μία φωτό με μια λεζάντα έστω!!!

    Με (πολύ) καλή διάθεση το σχόλιο.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Ναι το καταλαβαίνω το σχόλιο και δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά ΟΚ μην ψάχνεις το πώς λειτουργούμε. Δεν υπάρχει κάποια λογική. Τουλάχιστον για μένα που μπορώ να μιλήσω είμαι εντελώς ότι να’ναι στο τι θα γράψω.
    Επειδή έχει ξαναγραφεί το παράπονο για τον Φαλκάο (δεν θυμάμαι αν ήσουν εσύ ή κάποιος άλλος) δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την παιχτούρα. Απλά δεν έτυχε. Ούτε σου πω “ναι θα γράψω κάποια στιγμή”.

    Επίσης υπάρχει σοβαρό θέμα με τα βίντεο των γκολ. Δυστυχώς στα περισσότερα πρωταθλήματα και στις διεθνείς διοργανώσεις κατεβαίνουν όλα σε χρόνο dt. Γι’ αυτό και δεν σχολιάζουμε Τσ.Λ. συχνά αν παρατηρήσεις. Τι να βάλεις αν σε λίγη ώρα δεν θα υπάρχει βίντεο να δει ο κόσμος.

  3. Ο/Η Stefanos λέει:

    Το μπλογκ είναι πολύ καλό και τα θέματα που ασχολείται είναι ενδιαφέροντα και πολύ συχνά έξω από τα τετριμμένα.

    Εγώ έχω ξαναγκρινιάξει για τον Φαλκάο (χεχεχε), κυρίως επειδή έχετε αγάπη για τη λατινική αμερική, συν το γεγονός ότι έχει κάνει μερικά πολύ χαρακτηριστικά και σημαντικά πράγματα.

    Για τα βίντεο, μαζί σου. Όπως είδες, αρκεί μια φωτό και μια λεζάντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *