Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Σταματήστε τις φάσεις να κατέβω

14 live σχόλια από το χθεσινό Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που μπορεί να μην είχε Ρεδόνδο ή Ρονάλντο (τον αυθεντικό) αλλά είχε Ντε Χέα, Κριστιάνο Ρονάλντο και αμέτρητες φάσεις.

  • Κάποιοι είναι με την Ρεάλ, κάποιοι με την Γιουνάιτεντ. Εμείς ελπίζουμε να χάσει αυτός που θα κάνει το μεγαλύτερο και πιο γραφικό σαματά μετά.
  • H Ρεάλ ξεκινάει το παιχνίδι με βασικό τον Βαράνε, που είναι πιο μικρός σε ηλικία και από την τσίχλα του Σερ Άλεξ του Φέργκιουσον.
  • Ρεάλ-Μάνστεστερ σε εικόνα ΗD, χωρίς σπίκερ μόνο με ήχο από γήπεδο. Μερικές φορές είναι ωραίο να είσαι άντρας.
  • Συμπληρώθηκαν 11 λεπτά χωρίς ο σπίκερ να πει κοτσάνα. Αυτό πρέπει να είναι νέο ρεκόρ σε Ελληνική μετάδοση αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Κάποιος πρέπει επιτέλους να ενημερώσει τους μέσους της Γιουνάιτεντ πως αυτό δεν είναι pre-game show. Έχει αρχίσει το κανονικό παιχνίδι.
  • Σ’ ένα κόσμο με γούστο και αισθητική ο Σέρχιο ο Ράμος θα ξεκινούσε κάθε ματς με κίτρινη κάρτα μόνο και μόνο γιατί περιφέρει αυτό το μαλλί.
  • Η κεφαλιά του Ρονάλντο πλησίασε τόσο την τελειότητα που κανονικά έπρεπε μετά το γκολ να μπουν μέσα ρεπόρτερ, όπως παλιά, για να κάνει μια δήλωση.
  • Αν ήμουν τεχνικός της ΕΡΤ και οπαδός της Γιουνάιτεντ θα έκανα μια παρέμβαση στη μετάδοση φωνάζοντας στο μικρόφωνο “Ντε Χεα σ’αγαπάω σήμερα”.
  • Αυτό το 11 που μπήκε τώρα για την Γιουνάιτεντ, ταλαντούχος φαίνεται
  • Ας πιάσει τη μπάλα ο διαιτητής κάπου στο κέντρο, να σταματήσει το ματς για λίγα δεύτερα για να συνειδητοποιήσει ο πλανήτης τι ματσάρα βλέπει.
  • Σταματήστε τις φάσεις να κατέβω.
  • 8 αποκρούσεις ως τώρα ο Ντε Χεα! Στις 15 τερματίζει την πίστα, αλλάζει επίπεδο και μπαίνουν αλλαγή στην αντίπαλη ομάδα και οι Μέσσι-Φαλκάο.
  • Ούτε ο Μπριάκος στο Καραϊσκάκη δεν θα το λήγε σε αυτό το σημείο.
  • Που είσαι ρε Βοσκάκη να παίζουν μισή ώρα ακόμα να χορτάσουμε θέαμα και να σε ευγνωμονεί μετά όλη η υφήλιος;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η άνοιξη των Γερμανών

Μπορεί το Μπάγερν-Μπαρτσελόνα να ήταν το τέλος μιας εποχής και η αρχή μιας νέας. Μπορεί και όχι. Ποιος νοιάζεται να προβλέψει; Χαβαλές να γίνεται… Ο πρόεδρος της Μπάγερν είχε κρυφές καταθέσεις 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Ελβετία. Σε τι κόσμο μεγαλώνουν τα παιδιά του Αχιλλέα του Μπέου… Γιούργκεν Κλοπ: “Ο Γκέτσε ήθελε τον Πεπ. Εγώ δεν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όταν οι μικροί σηκώνουν κεφάλι

Ένα από τα στοιχεία που κάνει το ποδόσφαιρο τον “βασιλιά των σπορ” είναι και το γεγονός ότι (ακόμα και στις μέρες μας, που η ψαλίδα μεταξύ των οικονομικά δυνατών και αδυνάτων ομάδων μεγαλώνει) ο ‘μικρός’ μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει τον ‘μεγάλο’, ένα στοιχείο που αναμφίβολα χαίρει μεγάλης εκτίμησης […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7 σχόλια σχετικά με το “Σταματήστε τις φάσεις να κατέβω”

  1. Ο/Η fobos2 λέει:

    Χτες δεν είδα τον αγώνα (με πήρε ο ύπνος και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να με ξυπνήσει, παρά τις σαφείς οδηγίες μου). Διάβασα την ανάρτηση, “πω πω τι ματσάρα έχασα” λέω και κάθησα και τον είδα σήμερα. Duendes μου χρωστάς 65 λεπτά από τη ζωή μου (τα τελευταία 30 λεπτά τα είδα στο γρήγορο). Αυτός ήταν ο φοβερός αγώνας; Άι καλά…

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Πάλι καλά, εμένα μου χρωστάει χρήματα από το 2009 και ακόμα τίποτα…

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Όλα θέμα γούστου είναι. Σε κάποιον μπορεί να αρέσει να βλέπει Προοδευτική-Ιωνικός σε λασπωμένο τερέν, με μισή φάση γιατί “είναι αυθεντική μπαλίτσα” ή το Μπάρτσα-Τσέλσι 0-0 πριν λίγα χρόνια με το κατενάτσιο και τις απειροελάχιστες φάσεις “γιατί ήταν άριστο παιχνίδι από πλευράς τακτικής”.

    Αν δεν θεωρείται πολύ ωραίο ματς ένα Ρεάλ-Γιουνάιτεντ με 40 τελικές (!) εκ των οποίων οι 18 στην εστία (και στις δυο εστίες, που είναι βασικό), με δυο γκολ εκ των οποίων το ένα πανέμορφο, με δυο δοκάρια, με 3-4 τουλάχιστον τεράστιες ευκαιρίες, με 2-3 πολύ εντυπωσιακές αποκρούσεις, με ένταση, με ρυθμό σε αρκετά σημεία του ματς ειδικά όταν ανέβηκε λίγο η Γιουνάιτεντ, με κατοχή μπάλας 55-45, με δυο αμφισβητούμενες φάσεις που προκάλεσαν μικροεντάσεις, με, με με… τότε ποιο θεωρείται; Δεν είπα ότι ήταν το ματς της δεκαετίας, ούτε ότι ήταν η μόνη ματσάρα των τελευταίων χρόνων.

    Τόσες πολλές ματσάρες έχασα τον τελευταίο καιρό που κάνουν το προχθεσινό να μετατρέπεται σε “χάσιμο χρόνου”;

  4. Ο/Η corto maltese λέει:

    το Σαχτάρ – Ντόρτμουντ ήταν πολύ καλύτερο

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    Και το Ρόμα-Φροζινόνε επίσης
    ΧΟΥ ΡΕ

  6. Ο/Η corto maltese λέει:

    καλά εσύ βρίσκεσαι ακόμα στη Γλασκώβη με καμιά δεκαπενταριά βελόνες ανα χείρας…

  7. Ο/Η fobos2 λέει:

    Σωστός ο καπετάνιος, το είδα κι αυτό εκ των υστέρων και συμφωνώ. Duentes άσ’ τα αυτά, κοίτα να ξεχρεώσεις τον Elaith για να παίρνουμε κι εμείς σειρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *