Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Έτσι γίνονται τα ποδοσφαιρικά συνέδρια

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε το 1ο Διεθνές (!) Συνέδριο Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου οργανωμένο από την Σουφρολίγκ. Μια που δεν ασχολήθηκε κανείς σοβαρά, στην Σουφρολίγκ είδαν ότι δεν είχε πέραση το τζέρτζελο και αποφάσισαν ότι το 2ο συνέδριο θα πρέπει να έχει πιο σωστό πρόγραμμα, πιο προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα και όχι το φετινό γλυκανάλατο πρόγραμμα με το οποίο δεν ασχολήθηκε κανείς. Έτσι λοιπόν, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ μας κατάφερε να αποσπάσει σε αποκλειστικότητα το πρόγραμμα του συνεδρίου για το 2014 και σας το παρουσιάζουμε όπως ακριβώς είναι στο δελτίο τύπου που θα κυκλοφορήσει:

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου
9.00-11.00 Εγγραφές. Δώρο τσάντα με δελτίο στοιχήματος και αναμνηστικό στυλό.
12.00-13.00 Τελετή Έναρξης
Χαιρετισμοί:
Νίκος Αλέφαντος – Προπονητής
Θωμάς Μητρόπουλος – Παράγοντας ποδοσφαίρου
Αλέξης Κούγιας – Δικηγόρος, Παράγοντας ποδοσφαίρου

1η Θεματική Ενότητα
13.00-15.00 Ποδόσφαιρο και τεχνολογία
“Καθώς το internet και τα social media μπαίνουν ολοένα και περισσότερο στη ζωή μας η ανάγκη να ενσωματωθούν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να φοβάται την τεχνολογία, αλλά να την αγκαλιάζει ώστε να ωφεληθεί κι αυτό”.

Η χρήση του τουίτερ σε 10 απλά βήματα – Γιάννης Αλαφούζος (@alafou), Καναλάρχης-Παράγοντας ποδοσφαίρου

Η ταχύτητα στις ανακοινώσεις. Πώς να γράφετε σύντομα και γρήγορα – Χρήστος Πανόπουλος, Στενογράφος-Παράγοντας ποδοσφαίρου  (Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει hands-on workshop για 100 συνέδρους . Εγγραφές με 20€ στον προθάλαμο)

Πώς να μην γίνεστε ρόμπα με τα non-paper. Αλλάξτε τις φράσεις, χωρίς να αλλάζετε το νόημα – Κώστας Τσέλσι (Είσοδος μόνο με δημοσιογραφική ταυτότητα)

Dear All, αρχειοθέτηση e-mail. Γιατί δεν πρέπει να σβήνετε τίποτα. – Γιώργος Κιντής, Παράγοντας ποδοσφαίρου

2η Θεματική Ενότητα
15.00-17.00 Στοίχημα και τζόγος
“Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει ως αυτοσκοπό το κέρδος και κάθε ΠΑΕ πρέπει να ξέρει να εκμεταλλεύεται το προϊόν της με τον καλύτερο τρόπο”

Εεεε, οοο, Άσσος στο ημίχρονο, διπλό το τελικό – Αχιλλέας Μπέος, Εντεπρνρενρνενούρ-Παράγοντας ποδοσφαίρου (Η ομιλία θα γίνει μέσω Skype, λόγω δεσμεύσεων του κ. Μπέου)

Γιατί στην επαρχία δεν χαλάμε χατίρι – Γιάννης Κομπότης, Παράγοντας ποδοσφαίρου, νικητής Survivor

17.00-17.30 Ελαφρύ γεύμα

3η Θεματική Ενότητα
17.30-19.30 Διαιτησία και ποδόσφαιρο
“Η διαιτησία χρησιμοποιείται ως αποδιοπομπαίος τράγος δημιουργώντας προβλήματα τόσο στους διαιτητές, όσο και στο ίδιο το ποδοσφαιρικό προϊόν”

Οι διαιτητές είναι κι αυτοί άνθρωποι και μάλιστα ωραίοι και μοδάτοι – Τάσος Κάκος, Διεθνής διαιτητής (η ομιλία θα γίνει στον τρίτο ενικό)

Δέκα τρόποι να μπείτε στο καμαράκι των διαιτητών όταν δεν σας αφήνουν – Σάββας Θεοδωρίδης, πρώην ποδοσφαιριστής, σόουμαν

Πώς να κάνετε το άσπρο μαύρο και τελικά κόκκινο – Κώστας Νικολακόπουλος, δημοσιογράφος ειδικευμένος σε θέματα διαιτησίας

19.30 Λήξη εργασιών 1ης ημέρας

Τρίτη 21 Ιανουαρίου

1η Θεματική Ενότητα
09.00-11.00 Οικονομική διαχείριση και UEFA Licensing
“Με τους νέους αυστηρούς κανονισμούς οι ελληνικές ομάδες συχνά κινδυνεύουν με τιμωρίες. Τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας παράγοντας γι’ αυτό;”

Πώς να φτιάξετε νεανική ομάδα για 10 χρόνια – Σταύρος Αδαμίδης, Δικηγόρος, Παράγοντας ποδοσφαίρου (σε δορυφορική σύνδεση Ν. Νοτιάς, Εφοπλιστής, Ιδιοκτήτης ΠΑΕ ΑΕΚ)

Καινούρια γήπεδα, χρειάζονται πραγματικά; – Γιάννης Γρανίτσας, Παράγοντας ποδοσφαίρου-μπάσκετ και άλλων αθλημάτων

Μπείτε στα πλέι-οφ με συμβόλαια 300€ – Μάκης Ψωμιάδης, Παράγοντας ποδοσφαίρου-μπάσκετ και πολιτικός κρατούμενος

11.00-11.30 Διάλειμμα και πρωινό. (Το παγωμένο γιαούρτι είναι ευγενική προσφορά του κ. Αδαμίδη)
11.30-12.00 Σιωπηλή διαμαρτυρία με ρεσώ για την αποφυλάκιση του κ. Ψωμιάδη

2η Θεματική Ενότητα
12.00-14.00 Βία, σύνδεσμοι και χουλιγκανισμός
“Τα επεισόδια που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι συνήθως ευθύνη της αστυνομίας και αποτέλεσμα παρεξηγήσεων. Πώς μπορεί να ηρεμήσουν τα πνεύματα;”

Τα νέα μοντέλα στα παπάκια. Ιπποδύναμη ή ευελιξία; – Τάκης Τσουκαλάς, οπαδός Ολυμπιακού (η ομιλία θα γίνει με ντουντούκα)

Διεθνισμός, Ορθοδοξία και Ποδόσφαιρο –
Γιούρι Μολότοφ, οπαδός Σπαρτάκ Μόσχας / Ντράζεν Μαχαίροβιτς, οπαδός Παρτιζάν Βελιγραδίου (η ομιλία θα μεταγλωττίζεται ζωντανά, βάλτε τα ακουστικά σας και επιλέξτε κανάλι 3)

14.00-14.30 Μεσημεριανός μπουφές (οι οπαδοί θα μπαίνουν αποκλειστικά με ντου), για όσους θέλουν θα λειτουργεί καντίνα με βρώμικο έξωθεν του συνεδριακού κέντρου
14.30-15.00 Μουσικό διάλειμμα με μεγάλες επιτυχίες των Απερτούρα/Κλαουζούρα από την μπάντα του Super-3
15.00-15.30 Επίδειξη κηπουρικής από τον κηπουρό των Ζωσιμάδων (στο σπικάζ ο Αντώνης Νικοπολίδης)
15.30-17.00 ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ με τον σπαρταριστό Βλάση Τσάκα και δημοπρασία πριγκίπων-επενδυτών. (Είσοδος 10€ με δώρο ποτό)

17.00-17.30 Λήξη συνεδρίου (αναμνηστικές πλακέτες)

Για το σομπρέρο, Τοσοδούλι Βλεφαράκι

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Papariazzi, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα ελληνικά drones

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει μάθει για τα γεγονότα στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία και το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι που μπήκε στο γήπεδο με την σημαία της “Μεγάλης” Αλβανίας και προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο, ξύλο και διακοπή του αγώνα. Με βάση αυτή την καταπληκτική ιδέα προβοκάτσιας και τρολαρίσματος, η ομάδα του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάκης ‘Big Mac’ Ψωμιάδης: Τα tweets

Σύμφωνα με μια είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα σε όλα τα αθλητικά σάιτ ο Μάκης Ψωμιάδης, γνωστός στην πιάτσα και ως “Μάκαρος”, δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Ακολουθούν μερικά tweets από κάποια από τα ‘κατορθώματα’ του τα τελευταία χρόνια. Για τις προηγούμενες δεκαετίες μπορεί να ανατρέξει κανείς σε αστυνομικές αναφορές, μαρτυρίες από τη χούντα και αθλητικές εφημερίδες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Έτσι γίνονται τα ποδοσφαιρικά συνέδρια”

  1. Ο/Η kostas λέει:

    KΛΑΙΩ!!!!1

  2. Ο/Η mitsmanen λέει:

    Αυτα ειναι συνεδρια με τα ολα τους.
    Τι να μας πουνε τα ξενερια μωρε οι Φιφες,οι Ευρωπες και οι φλωραντζες;Αιωνες μπροστα η Ελληνικη Σουπαλιγκ,Σουφραλιγκ,αυτη μωρε πεσ’την κι ετσι.

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Τόση ποδοσφαιρική γνώση μαζεμένη σ’ ένα μέρος, θα γείρει απότομα ο πλανήτης και θα’χουμε άλλα μετά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *