Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Δια-στροφή στην ποιότητα

http://www.youtube.com/watch?v=ldK2z-C2weI

Ο Καρούσο Λομπάρντι είναι ξανά εδώ. Ο γνωστός υπερ-γραφικός αγαπημένος μας προπονητής βρίσκεται ξανά στους πάγκους, επιστρέφοντας στους Αρχεντίνος Τζούνιορς. Και τι καλύτερο ντεμπούτο από μια ισοπαλία μέσα στο Μπομπονέρα. Μόνο που αυτό θα αρκούσε σε κάποιον απλό, συνηθισμένο, βαρετό προπονητή. Ο Καρούσο Λομπάρντι δεν είναι κάτι τέτοιο.

Καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή βρέθηκε αντιμέτωπος με μια παλιά του νέμεση. Τον δημοσιογράφο Έλιο Ρόσι με τον οποίο έχουν βριστεί χειρότερα από ταξιτζή που έκλεισε οδηγό λεωφορείου. Με αναφορές σε μητέρες, αδερφές, σεξουαλικές προτιμήσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Ο δημοσιογράφος προφανώς θιγμένος από τα παλιά δεν πείστηκε από την εξήγηση του Καρούσο “περασμένα ξεχασμένα” και live δήλωσε στην τηλεόραση ότι θέλει μετά το τέλος να βρεθούν με τον Καρούσο για να… ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, να μιλήσουν χωρίς κάμερες και χωρίς αστυνομία (!!).

Ο Καρούσο για να είμαστε δίκαιοι ήταν αρκετά ψύχραιμος και του απάντησε: “δεν έχω πρόβλημα, να βρεθούμε. να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο ή ότι άλλο θέλεις”. Ο Έλιο Ρόσι δεν έκανε καμία ποδοσφαιρική ερώτηση και απλά περίμενε. Το ραντεβού όντως έγινε μετά το τέλος της εκπομπής χωρίς κάμερες και εκεί φυσικά και έπεσαν μπουνιές. Ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι δέχτηκε επίθεση (αλλά δεν πείθει ότι αυτός δεν έκανε τίποτα), o Καρούσο ότι δέχτηκε μπουνιές πισώπλατα και ένα μυστήριο θα μείνει για πάντα.

Αυτό που ξέρουμε, είναι ότι η γραφικότητα επέστρεψε και ο Καρούσο γύρισε δυναμικά…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο αγώνας των 5 λεπτών (σε 2 ημίχρονα)

Σας φαίνεται το ποδόσφαιρο λίγο βαρετό; Πιστεύετε ότι κρατάει πολλή ώρα; Μην στενοχωριέστε. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής είναι εδώ για να δώσει λύση. Όπως το έκανε στο μπαράζ ανόδου της Γ’ εθνικής. Εκεί που στον τελικό βρέθηκαν η Ντεπορτίβο Ριέστρα και οι Κομουνικασιόνες (που όπως σωστά μαντεύετε σημαίνει «Επικοινωνίες» και ήταν το όνομα που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία και ο Μαραντόνα ο Θεός της”

Δυο αδέρφια απ’το “όμορφο Ροζάριο”, μια υπέρμετρη λατρεία – στα όρια της τρέλας – για τον μεγάλο Ντιέγκο και κάποιες εκδηλώσεις στις οποίες δεν θα ήθελες να βρεθείς και να πεις “για να πω την αλήθεια, εγώ νομίζω ότι ο Πελέ ήταν ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *