Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η άνοιξη των Γερμανών, teil zwei

Συγκεντρώσαμε εδώ όλα τα σχόλια μας στο twitter για το χορταστικό Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης:

  • Πρώτες μούρες οι Γερμανοί στα οικονομικά νέα, πρώτες μούρες και στα αθλητικά νέα, ας βγάλουν τουλάχιστον κάνα καλό άλμπουμ και οι Rammstein.
  • Γύρω-γύρω νηστεία, στο σαλόνι “βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ”.
  • Με το που ακούστηκε από την τηλεόραση η φωνή του Αλέκου του Θεοφιλόπουλου πέρασαν μπροστά από τα αυτιά μου οι ατάκες μιας ολόκληρης ζωής.
  • Είμαι ένα κλικ πριν να πιστέψω ότι οι Γερμανοί έχουν βάλει στους Μεσογειακούς λαούς κρυφό όρο για παραχώρηση κυριαρχίας και στο ποδόσφαιρο.
  • Καταλαβαίνεις ότι αλλάζουν οι ισορροπίες στον κόσμο όταν ο Πικέ είναι γουλί και ο Πέπε αφήνει μαλλί.
  • Αν υπάρχει στη wikipedia λήμμα για “σέντερ φορ περιοχής” κανονικά σήμερα πρέπει να συνοδεύεται με φωτογραφία του Ρόμπερτ του Λεβαντόφσκι.

  • Είναι από αυτά τα ματς που έχανες στο Football Manager και έλεγες πόσο μη ρεαλιστικό είναι το παιχνίδι που τρως 4 γκολ από τον ίδιο παίκτη.
  • Η τελευταία φορά που έφαγαν τέσσερα γκολ Μπάρτσα και Ρεάλ μέσα σ’ ένα διήμερο πρέπει να ήταν σε υγρό όνειρο οπαδού της Ατλέτικο Μαδρίτης.
  • Μετά το τέλος του αγώνα ο Κλοπ θα πρέπει να επιστρέψει στον Μουρίνιο την ταυτότητα του για να μπορέσει ο Πορτογάλος να μπει στο αεροπλάνο.
  • Στην ερώτηση “τι ταΐζουν τους Γερμανούς”, η απάντηση είναι κεφτεδάκια ΙΚΕΑ από άλογα που έχουν φάει αθλητές.
  • Η μόνη φορά που ο Σέρχιο ο Ράμος τέλειωσε παιχνίδι χωρίς κάρτα πρέπει να ήταν σε οικογενειακό διπλό με αντίπαλο την παιδική ομάδα της Ρεάλ.

https://www.youtube.com/watch?v=HNW-oYIJG24

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όταν το Μπερναμπέου αποθέωσε τον ντελ Πιέρο

Ήταν 5 Νοεμβρίου του 2008 όταν το Μπερναμπέου υποδεχόταν τη Γιουβέντους στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Λίγες μέρες πιο πριν, οι ομάδες είχαν βρεθεί στο Τορίνο για την 3η αγωνιστική και με γκολ (πανέμορφο) του ντελ Πιέρο και του Αμάουρι οι Ιταλοί κέρδισαν 2-1. Η Ρεάλ ήθελε και να πάρει εκδίκηση, αλλά και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όταν μάθαμε τους Ανρί και Τρεζεγκέ

Η ζωή συχνά κάνει κύκλους και στο ποδόσφαιρο το έχουμε δει αρκετές φορές. Ο ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μονακό και Γιουβέντους μπορεί να μην είναι το πιο εμπορικό ζευγάρι που είδαμε ποτέ, αλλά περιλαμβάνει δύο ομάδες που βρίσκονται δίκαια σε αυτό το σημείο και που την τελευταία φορά που συναντήθηκαν σε ημιτελικό μάς έδωσαν πλούσιο ποδοσφαιρικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Η άνοιξη των Γερμανών, teil zwei”

  1. Ο/Η anestis λέει:

    Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης, το σχόλιο μου: Αλλαξε ο κοσμος πλεον κοκκινομαγουλοι ειναι οι ισπανοι και οχι οι λαοι του βορρα! 😀

  2. Ο/Η hi! λέει:

    κακεντρεχές σχόλιο επειδή συμπαθώ περισσότερο τη μπάρτσα από (αυτή) τη ρεάλ (όπως ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος):
    δεν βλέπω σχόλια για τέλος εποχής της ρεάλ, μάλλον θα φταίει που δεν άρχισε ποτέ

    σχόλιο για αυτούς που πηγαίνουν με τις μόδες και τις αντιμόδες:
    άμα θέλετε κλάσικο στον τελικό πρέπει να πρώτα να φτάσετε εκεί παίζοντας μπάλα (πολύ χειρότερα από πέρσι και οι δυο)

    επίσης ελπίζω οι μαδριλένοι να φάνε και άλλα ώστε οι οπαδοί τους να θυμηθούν ποιοι είναι σημαίες της ομάδας και ποιοι απλοί εγωκεντρικοί κερδοσκόποι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *