Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όλα είναι δρόμος

28/4/2013, Σουηδία (Χέλεβικ): Ένας μοναχικός οπαδός της Μπρομαποϊκάρνα έκανε 600 χιλιόμετρα από τη Στοκχόλμη για να δει την ομάδα του να χάνει με 4-2. Το όνομα του είναι Άντερ Ουνγκ.

5/5/2013, Ρωσία (Κρασνοντάρ): Ένας οπαδός της Βόλγα έκανε 1500 χιλιόμετρα για να βρεθεί σε μια κερκίδα μόνος του, παρέα με εφτά ανθρώπους της ασφάλειας του γηπέδου. H ομάδα του έχασε με 2-0.

5/5/2013, Ιταλία (Γένοβα): Μόνο ένας οπαδός της Πεσκάρα έκανε 500 χιλιόμετρα ελπίζοντας ότι η ομάδα του θα κάνει το θαύμα και θα καταφέρει να κερδίσει διατηρώντας τις ελάχιστες ελπίδες παραμονής της στο Καμπιονάτο. Η Πεσκάρα έχασε 4-1 και υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Ο Γουίλιαμ κέρδισε το χειροκρότημα των αντιπάλων οπαδών και μια φανέλα δώρο από τη διοίκηση της Τζένοα.

—–

(Είναι τόσο ανέφικτο το να προσπαθήσεις να εξηγήσεις και να κάνεις λεξούλες μια ιδέα. Οποιαδήποτε προσπάθεια κάνεις να την βγάλεις απ’ την άπειρη μορφή που υπάρχει στο μυαλό σου, ένα χαοτικό σύμπλεγμα σκέψεων και εικόνων και να την κάνεις απλές και σωστές συντακτικά προτάσεις. έτοιμες να εκστομιστούν και μετέπειτα να κατανοηθούν από κάποιον δέκτη είναι καταδικασμένη σε αποτυχία και έχει ως αποτέλεσμα να μειώσεις άθελα σου μια ιδέα δίχως όρια, να την κάνεις πεζή αφαιρώντας το μεγαλύτερο μέρος της δύναμης της σε μια απέλπιδα προσπάθεια εκλαΐκευσης της, με μοναδικό στόχο να την φέρεις στα νοητικά σου μέτρα ή ακόμα χειρότερα, στα νοητικά μέτρα του συνομιλητή σου.)

“25 Μαρτίου 1914 – 25 Μαρτίου 2013”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Βάλε ρε Καμερούν Ένα Γκολ

Το σενάριο δεν έκανε μόνο τους δημοσκόπους και τα έξιτ-πολς να σκίσουν τα πουκάμισά τους, αλλά ακόμα και τον Μπέο με τον Κομπότη να δακρύσουν στην πιθανότητα να πέσει τέτοιο κελεπούρι στα χέρια τους. Στον τέταρτο όμιλο του Κόπα Άφρικα που διεξάγεται για τους λάθος λόγους στην Ισημερινή Γουινέα πήγε να γίνει κάτι απίστευτο: να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Να τους βλέπεις και να σε πιάνει το παράπονο

Δυο παλιοί γνώριμοι. Ο ένας στα 36, ο άλλος στα 28. Στο ημίχρονο μιας μάχης, με το σκορ στο 0-0, εκεί που τα νεύρα βράζουν. Στον ημιτελικό του μεγαλύτερου θεσμού της ηπείρου τους. Σε ένα ματς που ο ένας μαρκάρει τον άλλον, που έχουν περάσει 48′ (μια που το 1ο ημίχρονο είχε τρία παραπανίσια λεπτά) […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Όλα είναι δρόμος”

  1. Ο/Η palikari λέει:

    α ρε πεσκάρα ομαδαρα
    ρεαλιστές οι οπαδοί σου
    γαλάζια η δύναμή σου

  2. Ο/Η Tsigalko λέει:

    Exw vrethei monos na dw hmitelika eurwpaikou water polo gia th paniwnara 7 xronia prin.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *