Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τα παράπονα της Μαριάννας

Μερικές από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές διαφημίσεις των τελευταίων ετών τις έχουμε δει από το αργεντίνικο TyC Sports, είτε πρόκειται για χιουμοριστικές, είτε αρκετά πιο σοβαρές. Η καινούρια λοιπόν διαφήμιση πραγματεύεται ένα πολύ σοβαρό θέμα, τα ψυχολογικά προβλήματα μιας γυναίκας που είναι απογοητευμένη από το αγόρι της και αποφασίζει να του γράψει ένα γράμμα. Εμείς την ίδια στιγμή που ακούμε τα προβλήματα της κοπέλας (που μεταξύ μας, όλοι το ξέρουμε ότι είναι απλά ακόμα μια γκρινιάρα γυναίκα), βλέπουμε τον παλίκαρο οπαδό να καταρρίπτει ένα-ένα τα επιχείρηματά της:

– “Δεν είσαι ικανός να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και σου λείπει ο ενθουσιασμός”  (την στιγμή που πανηγυρίζει έξαλλα στον καφενέ και φιλάει αγνώστους)

– “Χρειάζομαι το ξεχωριστό, αυτόν που παίζει με αυτό που νιώθει” (την στιγμή που έχει ανέβει στην ταράτσα του γηπέδου της Ιντεπεντιέντε με μια τεράστια σημαία)

– “Αυτόν που είναι μαζί μου στα καλά και στα άσχημα” (την στιγμή που τραγουδάει στο γήπεδο υπό καταρρακτώδη βροχή)

– “Αυτόν που μπορεί να με εκπλήσσει” (την στιγμή που μπαίνει τσίτσίδος ο μικρός θεούλης στο γήπεδο)

– “Δεν ανέχομαι τους συμβιβασμούς και την έλλειψη πάθους” (την στιγμή που χτυπάει τατουάζ το σήμα της ομάδας του)

– “Δεν πραγματοποίησες καμία από τις υποσχέσεις σου” (την στιγμή που πηγαίνει με τα γόνατα προς μια εκκλησία επειδή προφανώς είχε κάνει κάποιο τάμα για την ομάδα του)

– “Που όταν είμαστε με άλλους δεν βρίσκεις τίποτα να σε διασκεδάζει” (την στιγμή που είναι στην εξέδρα εκστασιασμένος και πανηγυρίζει μαζί με γνωστούς και αγνώστους)

Θα ήθελα να είσαι κάποιος ξεχωριστός, αλλά είσαι έτσι, είσαι έτσι.

Μαριάννα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Εσύ πόσο μπορείς να παραμυθιάσεις τη γυναίκα σου;

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται και όλοι ξέρουμε ότι είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Κάθε νοήμων φίλαθλος θα θέλει να βρίσκεται εκεί για την εμπειρία. Η Χάινεκεν είχε μια αρκετά ωραία ιδέα (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι στημένο) βάζοντας ζευγάρια που ψάχνουν να ψωνίσουν να ανακαλύψουν δυο κακόγουστες πανάκριβες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεϊκή παρέμβαση, η τελευταία ελπίδα

Όλοι μας έχουμε κάποια ομάδα να υποστηρίζουμε στο Μουντιάλ και μια διαφορετική άποψη για το ποια είναι η καλύτερη. Υποκειμενικό είναι. Εκεί όμως που δεν δέχομαι αντίρρηση είναι για το ποια χώρα έχει τις καλύτερες ποδοσφαιρικές διαφήμισεις. Τόσο καλές που δεν προλαβαίνω να τις βάζω όλες. Μιλάω φυσικά για την Αργεντινή, που αν είχε τόσο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Τα παράπονα της Μαριάννας”

  1. Ο/Η Παυλος Man Utd λέει:

    Pure feelings

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *