Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τα γκολ της Δευτέρας

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pVJvNh–wT0

Νο4 – Ντιέγκο Φορλάν (Ιντερνασιονάλ)

Ναι, ΟΚ φταίει και το τέρμα αλλά ο Ντιέγκο δείχνει ότι το τόπι δεν το ξεχνάει. 1-3 η Ίντερ επί της Φλουμινένσε και ο Φορλάν φτάνει τα 5 γκολ, δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα Βραζιλίας. “Γκολ ολίμπικο” που λέει κι ο Βραζιλιάνος σπίκερ για τον αγαπημένο μας Ουρουγουανό.

Νο3 – Ρόντα Αντάρ (Σαντόνγκ Λουνένγκ)

Ο Ρόντα είναι ένας Λιβανέζος από την Σιέρα Λεόνε που παίζει στην Κίνα. Μιλάμε για παγκοσμιοποίηση τώρα, όχι αστεία. Έβαλε λοιπόν ο Ρόντα γκολ με σομπρέρο. Αυτό και μόνο φτάνει για να τον μνημονεύσουμε για μια φορά στην καριέρα του.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6z8Dc-e51-4
Νο2 – Ροζέριο Σένι (Σάο Πάουλο)

Η αλήθεια είναι ότι ο 40χρονος τερματοφύλακας της Σάο Πάουλο έχει βαρύνει λίγο τον τελευταίο καιρό και ίσως καλό είναι να σκέφτεται την αποχώρηση σιγά σιγά για να μην αγγίξει επίπεδα γραφικότητας Ρομάριο. Παρ’ όλα αυτά το βρωμοπόδαρό του είναι μια χαρά και ο γιγάντιος Ροζέριο με το νούμερο 01 στη φανέλα το απέδειξε με το 111ο γκολ της καριέρας του με ένα ακόμα απευθείας φάουλ.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AQSGkVrK3P8

Νο1 – Κλάρενς Ζέεντορφ (Μποταφόγκο)

H ατυχία με τον Ζέεντορφ είναι ότι τον λάτρευα πάντα και αυτός πήγαινε και έπαιζε σε ομάδες που δεν συμπαθούσα. Τι να πεις… Ακόμα κι η Μποταφόγκο που παίζει τώρα μου είναι το λιγότερο αδιάφορη. Ας είναι (που λέει και ένας φίλος). Αρκεί να περνάει σαν σταματημένους δυο αντιπάλους (μια ντρίπλα με το μυαλό, δεύτερη με άνοιγμα) και να στέλνει την μπάλα συστημένη. “ΓΚΟΥΛΑΣΟ ΝΤΙ ΖΙΝΤΟΡΦΙ” θα πει ο Βραζιλιάνος σπίκερ και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joga bonito, sombrero of the week

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το πρώτο Superclásico του Μαραντόνα

Από το 1913 (όταν και σύμφωνα με τους ιστορικούς έγινε το πρώτο επίσημο παιχνίδι μεταξύ Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ) μέχρι και σήμερα, οι ιστορίες, οι μύθοι, τα γκολ, οι διαμαρτυρίες, τα επεισόδια, οι τίτλοι είναι δεκάδες. Το συμπέρασμα όμως το ίδιο. Κάθε ντέρμπι, όσο αδιάφορο και να είναι φαινομενικά, σε όσο καλή ή κακή […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εβδομάδα του Πολ Πογκμπά

Γεια σας, είμαι ο Πολ Πογκμπά. Μπορεί να με έχετε ακουστά από το καλοκαίρι όταν διάφορες ομάδες ενδιαφέρονταν για μένα και έδιναν δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ. Τελικά έμεινα εδώ γιατί μου αρέσει. Ο μάνατζέρ μου λέει όμως ότι δεν θα μείνω εδώ για καιρό. Δεν με πειράζει. Ο στόχος μου είναι να εκνευρίζω τον κόσμο με […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Τα γκολ της Δευτέρας”

  1. Ο/Η charlie λέει:

    Ε, όχι και αδιάφορη η “Εστρέλα Σολιτάρια”. Κοιτάει ο Μανέ Γκαρίντσα από ψηλά…
    Σε έξαλλη κατάσταση ο Ζέεντορφ, φαίνεται ο σοβαρός ο άνθρωπος, ο επαγγελματίας.

    *πρέπει να ανεβάσετε την ιστορία με το “γκολ ολίμπικο” όπως λένε σε όλη τη Ν. Αμερική το γκολ από απευθείας κόρνερ…

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Έλα μωρέ τώρα με την Μποταφόγκο…

    Καλή η ιδέα, μπαίνει στο τεράστιο αρχείο μας με τα θέματα που πρέπει να ασχοληθούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *