Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κέρδισε το πόλο

Asterix

Ο Μήτρογλου δεν σκόραρε και ο Σάμαρης δεν έκανε πέναλτι για να το πιάσει ο Ρομπέρτο αλλά χάρη στη βροχή σίγουρα κανένας δεν θα βαρέθηκε βλέποντας (ή ακούγοντας) το παιχνίδι Μπενφίκα – Ολυμπιακός.

  • Χωρίς τον Φέισα θα παίξει η Μπενφίκα κι έτσι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κι εμείς τον παίκτη στον οποίο έβαλε ρήτρα 35 εκατομμύρια ευρώ.
  • Λογικά ο λόγος που στο πλάνο της ΔΤ φαίνεται συνεχώς μόνο το δεξί χέρι του Γεωργάτου είναι γιατί με το αριστερό κρατάει χαμηλά μια φραπεδιά.
  • Πάγωσε η εικόνα της ΔΤ από το Ντα Λουζ, έγινε η μετάδοση ραδιοφωνική για λίγο και χέστηκα πάνω μου μην ακουστεί πάλι η φωνή του Χελάκη.
  • Ο Μήτρογλου έκανε μέσα σε 45 λεπτά τόσες περίτεχνες ενέργειες όσες έχουν κάνει όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες παίκτες από την αρχή του έτους.
  • Μου έλειψαν οι βροχές των Ζωσιμάδων που ναι μεν δεν συνεχιζόταν το ματς αλλά τουλάχιστον είχαμε κανονικά εικόνα για να γελάμε με τις σκούπες.
  • Θα θελήσει σε λίγο ο Μίτσελ να βάλει αλλαγή τον Σαβιόλα και θα πρέπει να ψάξουν οι άνθρωποι του ΟΣΦΠ για μάσκα και αναπνευστήρα.
  • Αν σκοράρει ο Μήτρογλου περιμένω αντί να δείξει όπλα να κάνει ότι ρίχνει πετονιά.
  • Η Μπενφίκα είναι τόσο κακή σήμερα που τελειώνει σε λίγο το ματς και ο Σάμαρης δεν έχει κάνει πέναλτι.
  • Θέλεις βρε Μίτσελ παλικάρι μου να πάρεις αυτό το παιχνίδι και μου βάζεις αλλαγή τον Γιαταμπαρέ; Στο Μάλι δεν έχουν καν θάλασσα.
  • Ευτυχώς δεν παίζει ακόμα ο Στέλιος ο Γιαννακόπουλος γιατί με τόσες βουτιές θα γινόταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πνίγηκε σε ώρα αγώνα.

Benfica Olympiakos

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Με Τέρι στον αγωνιστικό χώρο δεν κερδίζεις Ευρωπαϊκό τελικό

Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Μπάγερν-Τσέλσι, το πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν και το πρώτο ‘Πίτσα, μπύρα, καναπές‘ μας. Ο Ζοσέ Μουρίνιο κάνει τα σκετσάκια του Γιώργου Μητσικώστα καλύτερα κι από τον Γιώργο Μητσικώστα! Το Ριμπερί Vs Ντάντε με κατάλληλα ρούχα, όπλα, άλογα και σπιρούνια θα ήταν μια γαμάτη μονομαχία σε κάποιο σίκουελ του Τζάνγκο του Ταραντίνο. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια πάσα

Σεζόν 3, επεισόδιο 29, τίτλος “Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα”: Η διαφαινόμενη μονομαχία Ινιέστα-Μπέκαμ στη μια πλευρά του γηπέδου στο Παρίσι θα τερματίσει όλες τις πιθανές πτυχές της λέξης ‘στυλ’. Δεν έχω διαβάσει το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα αλλά κάτι μου λέει ότι τον Ζλάταν τον Ιμπραίμοβιτς θα τον αναλάβει προσωπικά ο Πικέ. “Εδώ βλέπετε τον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Κέρδισε το πόλο”

  1. Ο/Η Gia λέει:

    Πολύ μου αρέσουν οι κακίες στο 89′.

  2. Ο/Η duendes λέει:

    “Στο 89′”;

  3. Ο/Η Gia λέει:

    Στο τελευταίο bullet.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *