Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κάγκουρας λαμπρός μας οδηγεί

Asterix

Καλοκαιράκι, 1 η ώρα το βράδυ, έρημοι δρόμοι, ανεμιστήρας, καρπούζι, φέτα, οικογενειακό παγωτό, παγωμένη μπύρα και βάδισμα του Γιώργου Καραγκούνη στην τηλεόραση. Αν έχουμε ως τότε Δημόσια Τηλεόραση, φαΐ, λεφτά για ρεύμα και σπίτι.

  • Ας ενημερώσει κάποιος τον Κώστα τον Μήτρογλου ότι σήμερα αντί για όπλα στον πανηγυρισμό πρέπει να κάνει ότι βάζει ένα παλούκι στην καρδιά.
  • Με Γιώργο Καραγκούνη βασικό ξεκινάει η εθνική, ιδανική ευκαιρία για drinking game ‘Ένα σφηνάκι τεκίλα κάθε φορά που θα πέφτει στο χόρτο’.
  • Ο Μήτρογλου θα μπορούσε άνετα να’ναι ντελιβεράς, από εκείνους που καθυστερούν να φέρουν το φαΐ γιατί ψάχνουν την πόρτα σου σε λάθος όροφο.
  • Το “να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ” είναι η δεύτερη πιο χιλιοειπωμένη ευχή στον κόσμο μετά την “παγκόσμια ειρήνη”.
  • Με αυτές τις φανέλες νομίζεις ότι όλοι οι δικοί μας φοράνε από ένα περιβραχιόνιο.
  • Το χαρακτηριστικό σκυφτό, με ανοιχτά τα χέρια, βάδισμα του Γιώργου του Καραγκούνη είναι από μόνο του λόγος για να’ναι η εθνική στο Μουντιάλ.
  • Για να ικανοποιηθεί και το αίτημα των Ρουμάνων στο δεύτερο ημίχρονο θα κλείσει η οροφή και θα την αράξουν οι δυο ομάδες στο χόρτο για να δούνε στις γιγαντοοθόνες το Ζλάταν-Κριστιάνο.
  • To μαγικό αυτογκόλ μας ήταν μέρος της προσπάθειας που κάνουμε να δείξουμε σ’όλο τον πλανήτη ότι εκτός από αμυντικογενείς είμαστε και διασκεδαστικοί.
  • Στην αγάπη, στον πόλεμο, στα μπαράζ και στις περιγραφές του Σωτηρακόπουλου όλα επιτρέπονται.
  • Αναμένουμε με αγωνία τον Κώστα τον Μήτρογλου να μας πει πόσο σημαντικός είναι αυτός ο βαθμός για τη συνέχεια.
  • Ευτυχώς στο ποδόσφαιρο δεν λαμβάνεται υπόψη η άποψη του κόσμου γιατί χαλαρά ο πλανήτης θα επέλεγε αντί για την Ελλάδα τον Ζλάταν μόνο του.

Romania-Greece

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εθνική Ελλάδας, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η άνοιξη των Γερμανών, teil zwei

Συγκεντρώσαμε εδώ όλα τα σχόλια μας στο twitter για το χορταστικό Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτες μούρες οι Γερμανοί στα οικονομικά νέα, πρώτες μούρες και στα αθλητικά νέα, ας βγάλουν τουλάχιστον κάνα καλό άλμπουμ και οι Rammstein. Γύρω-γύρω νηστεία, στο σαλόνι “βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ”. Με το που ακούστηκε από την τηλεόραση η φωνή του Αλέκου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το θέατρο του παραλόγου και η πλήρης απαξίωση

Θα ξεκινήσω γράφοντας μερικά πράγματα για μένα που έχουν όμως σχέση με το θέμα που θα διαβάσετε παρακάτω. Δεν υπήρξα ποτέ φανατικός της εθνικής ποδοσφαίρου, κάτι που, εννοείται, συνεχίζεται και στις μέρες μας. Ήμουν απ’ αυτούς που δεν είχαν βγει στους δρόμους, φορώντας τσαρούχια και φουστανέλα, ακόμα και όταν η ομάδα του Όττο Ρεχάγκελ είχε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *