Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τα 10 “τι σκεφτόσουν όταν το χτυπούσες αγόρι μου;” τατουάζ

Τατουάζ ή, όπως θά΄λεγε κι ο Μπαμπινιώτης, δερματοστιξία. Για κάποιους τέχνη και τρόπος ζωής, για άλλους μια εφήμερη μόδα με μόνιμα αποτελέσματα και επίδειξη καγκουριάς. Όπως και νά΄χει αγαπημένο συνήθειο στον κόσμο του ποδοσφαίρου, με αποτελέσματα που αισθητικά ποικίλουν. Κι επειδή στο sombrero μας αρέσουν οι λίστες με top 10, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι λιγότερο από το να ασχοληθούμε με τα 10, και όχι μόνο, χειρότερα παραδείγματα. Let the countdown begin λοιπόν.

Στο No 10 ο Τζιμπρίλ Σισέ. Γνώριμος στο ελληνικό κοινό, ίνδαλμα για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά ας το παραδεχτούμε: η εικόνα του ημίγυμνου Τζιμπρίλ παραπέμπει σε σοκολατί λεοπάρδαλη που περνάει κάποια σπάνια δερματική ασθένεια. Υποθέτω ότι το συνολικό αισθητικό αποτέλεσμα ικανοποιεί τον ίδιο, ωστόσο αν κάποια στιγμή το βαρεθεί και αποφασίσει να καταφύγει σε επέμβαση αφαίρεσης με λέιζερ, κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή, γιατί είναι πολύ πιθανό να του αφαιρέσουν και τις ρώγες.

DjibrilCisse

Στο Νο 9 ο Νάιλ Ρέιντζερ. Ο νεαρός Άγγλος επιθετικός αποφάσισε να κάνει τατουάζ το επώνυμό του στον δεξιό του κρόταφο, απόφαση που μοιάζει κατανοητή μόνο αν ελήφθη υπό την απειλή πιστολιού στον αριστερό του κρόταφο. Με τόσο ιδιοφυείς ιδέες δεν είναι να απορείς που από πολλά υποσχόμενο ταλέντο στη Νιούκαστλ, έχει βρεθεί να παίζει πλέον στη Σουΐντον και, ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον να τον καμαρώσουμε και στον Ηρακλή Ψαχνών. Η μόνη πιο ηλίθια ιδέα που θα μπορούσα να σκεφτώ θα ήταν να κάνει αντίστοιχο τατουάζ ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης του ΟΦΗ ή ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος του Ατρόμητου ας πούμε.

NileRanger

Στο Νο 8 ο Στίβεν Άιρλαντ. Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο τατουάζ του Ιρλανδού μέσου υποδηλώνει την βαθιά του πίστη στη μεταθανάτια ζωή σε έναν παράδεισο με αγγέλους-χίπις ή την επιθυμία του από επιθετικός μέσος να γίνει winger (ψαγμένο λογοπαίγνιο μόνο για αγγλομαθείς), το σίγουρο όμως είναι ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι δειγματισμός κακόγουστης ταπετσαρίας.

StephenIreland

Στο Νο 7 ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση του Ολλανδού αρτίστα της μπάλας να αφιερώσει την κούπα του Champions League που κατέκτησε με την Ίντερ, στον αδικοχαμένο Μάικλ Τζάκσον. Δυστυχώς ο Μάικλ μας άφησε νωρίς και δεν θα μάθουμε ποτέ αν κι αυτός είχε χτυπήσει εκεί λίγο δίπλα από το στομαχάκι του το μουτράκι του Γουέσλεϊ με ένα βραβείο Grammy κατακέφαλα.

WesleySneijder

Στο Νο 6 ο Αντρέ Σάντος. Ο Βραζιλιάνος winger (το όνειρο του Στίβεν Άιρλαντ για να μην ξεχνιόμαστε ε;) που αποφάσισε να σμιλέψει αιώνια στη γάμπα του το απόφθεγμα που τον σημάδεψε για πάντα από τη στιγμή που το πρωτοδιάβασε στο λεύκωμα του παιδικού του έρωτα στο γυμνάσιο: “Κανείς δεν μπορεί να σου πάρει μακριά τον πόνο, γι΄ αυτό μην αφήνεις κανέναν να σου πάρει την ευτυχία”. Τέ-λει-ο;!; Ήταν τόσο συγκινημένος τη στιγμή που το χτυπούσε, που όταν ο τατουατζής τον ρώτησε “τι γραμματοσειρά να χρησιμοποιήσουμε;” η απάντησή του ήταν “ΟΛΕΣ”

AndreSantos

Στο Νο 5 ο Μάριο Μπαλοτέλι. Αν σας έχει τρομάξει ήδη το bad motherfucker βλέμμα παρακαλώ να απομακρυνθείτε από την οθόνη για να μη διαβάσετε τις παρακάτω γραμμές. Ξεκινάω λοιπόν για τον έστω και έναν τολμηρό που συνεχίζει την ανάγνωση. Μεταφράζω κατά λέξη (μαμά, μπαμπά τώρα δικαιώνεται η επιμονή σας “Πάρ’το αγόρι μου το Lower, δεν ξέρεις πότε μπορεί να σου χρειαστεί”) το κείμενο που έχει χτυπήσει ο Μάριο πάνω από την αριστερή του ρώγα: “Είμαι η τιμωρία του Θεού, εάν δεν είχατε διαπράξει μεγάλες αμαρτίες, ο Θεός δεν θα σας είχε στείλει μια τιμωρία σαν εμένα”. Επιτέλους η ατάκα του Τζένγκινς Χαν αποκτά νόημα, αφού προφανώς ο Μάριο την αφιερώνει στον Ζοζέ Μουρίνιο και στους υπόλοιπους κατά καιρούς προπονητές του. Δημιουργεί πάντως απορίες το σημείο που επέλεξε να χτυπήσει το συγκεκριμένο τατουάζ, αν αναλογιστούμε τα προβλήματα με μπλούζες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

MarioBalotelli

Στο Νο 4 ο Τζέιμς Κόλινς. Το είδος του τατουάζ που προκύπτει όταν, μεγαλωμένος στα λιβάδια της Ουαλίας με στοργή και αγνό αγελαδινό γάλα, είσαι μια κατά βάθος ευαίσθητη ψυχούλα και αποφασίζεις να σημαδέψεις το κορμί και την ψυχή σου με κάτι ρομαντικό, αλλά διάολε σκληροτράχηλο σέντερ μπακ είσαι, μη μας πούνε και φλώρους να πούμε.

JamesCollins

Στο Νο 3 ο Δράκος. Ο Δράκος που αποφάσισε να χτυπήσει τατουάζ τον Ραούλ Μεϊρέλες. Διακριτικό και καλόγουστο, αντάξιο των κομμώσεων που επιλέγει ο Ραούλ. Γενικά δεν σκαμπάζω και πολλά από ζώδια, αλλά αν στο κινέζικο ωροσκόπιο δεν υπάρχει ζώδιο “Μεϊρέλες”, πρόκειται για μέγα σκάνδαλο.

RaulMeireles

Στο Νο 2 ο Κρίστιαν Βιέρι. Ο παλαίμαχος γκολτζής έχει ξεχωριστή αδυναμία στο 5χρονο ανιψάκι του, οπότε όταν αυτό ξέμεινε από χαρτιά και μαρκαδόρους, ο Κρίστιαν του πήρε δώρο ένα πιστόλι τατουάζ και το άφησε να σχεδιάσει ό,τι του κατέβαινε στο μπράτσο του θείου Μπόμπο.

ChristianVieri

Στο Νο 1 ο Τζέι Μποθρόιντ. Κρίνοντας από το πραγματικά ιδιοφυές αυτό τατουάζ, συμπεραίνω ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Τζέι είναι ο τατουμέντορας του Νάιλ Ρέιντζερ. Μόνο θαυμασμό μπορεί να προκαλέσει η σύλληψη του Άγγλου επιθετικού να σχηματίσει τη λέξη “LOVE” με ένα περίστροφο, μια χειροβομβίδα, έναν σουγιά και ένα πολυβόλο. Respect ατελείωτο και πρόταση για επόμενο τατουάζ η λέξη “FAIR PLAY” σχηματισμένη εναλλάξ από τις φατσούλες του Πέπε και του Τζενάρο Γκατούζο.

JayBothroyd

Εύφημος μνεία αγνής ατόφιας βλακείας: Στον 20χρονο οπαδό της Λίβερπουλ που θέλοντας να τιμήσει τον Κόλο Τουρέ όταν πήρε μεταγραφή στην αγαπημένη του ομάδα, αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο πόδι το όνομα του Ιβοριανού αμυντικού… περίπου.

Kolo-Touro

Μια κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον ίδιο τον Κόλο Τουρέ, που προσφέρθηκε, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, να αλλάξει το όνομά του.

Εύφημος μνεία ιδανικού τάιμινγκ: Στον οπαδό της Νιούκαστλ που αποφάσισε να κάνει στο τροφαντό του μπούτι τατουάζ-υπερπαραγωγή, αφιερωμένο στον Άντι Κόουλ, αγαπημένο του παίκτη μέχρι εκείνη τη μέρα. Γιατί ακριβώς την επόμενη ο Άντι Κόουλ πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αγνός οπαδός δεν έχασε το κουράγιο του και δείχνοντας αξιοθαύμαστη προσαρμοστικότητα και ευφυΐα, άλλαξε το τατουάζ, μετατρέποντας τον παραδόπιστο προδότη Άντι Κόουλ σε Λες Φέρντιναντ, μια λύση που του απέφερε τουλάχιστον 2 χρόνια κέρδος, αφού τόσα χρειάστηκαν για να μεταγραφεί ο Φέρντιναντ στην Τότεναμ.

Ηθικό δίδαγμα: Δεν κάνουμε ποτέ τατουάζ κάποιον παίκτη της αγαπημένης μας ομάδας, όσο κι αν τον θαυμάζουμε, εκτός αν έχει ήδη αποσυρθεί, έχει πεθάνει ή είναι ο Φραντσέσκο Τότι.

Robert-Nesbitt

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο θρύλος του μύωπα διαιτητή

Η σημερινή ιστορία για το τζάκι έρχεται από πού αλλού, από την Λ. Αμερική και συγκεκριμένα την Αργεντινή. Ταξιδεύουμε αρκετά χρόνια πριν για να γνωρίσουμε τον Μάριο Παχόνι, το αριστερό χαφ της Πλατένσε. Η Κλουμπ Ατλέτικο Πλατένσε είναι μια από αυτές τις ιστορικές ομάδες της Αργεντινής χωρίς τίτλους, αλλά με μπόλικη ιστορία από πίσω. Το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαν την ομάδα φάντασμα, μες τη νύχτα θα χαθώ

Κάθε ομάδα που πηγαίνει να παίξει στο υψόμετρο της Βολιβίας ταξιδεύει υποψιασμένη, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Στην Αργεντινή άλλωστε οι μνήμες είναι νωπές από το τεράστιο ναυάγιο του 2009 όταν και η εθνική τους ομάδα δέχτηκε 6 γκολ από τους συμπαθείς Βολιβιανούς. Μόλις τρεις φορές κατάφερε η Αργεντινή να δραπετεύσει από τα περίπου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

10 σχόλια σχετικά με το “Τα 10 “τι σκεφτόσουν όταν το χτυπούσες αγόρι μου;” τατουάζ”

  1. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Σωστό το ηθικό δίδαγμα.

  2. Ο/Η Antonis λέει:

    Εύφημος μνεία και στο τατουαζ οπαδου τησ αλκμααρ νομιζομενος οτι η ομαδα του θα σηκωσει το βαρυτιμο τροπαιο

    http://www.whoateallthepies.tv/miscellaneous/2135/az_alkmaar_fan_.html

  3. Ο/Η balkou λέει:

    εχμ, ακολουθούν φωτογραφίες του… Μάικλ Τζάκσον

    http://bleacherreport.com/articles/416351-yolanthe-cabau-pics-of-wesley-sneijders-former-girlfriend-now-wife

  4. Ο/Η c0n_An λέει:

    @balkou
    Εχμ, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το σχόλιο περί Μάικλ Τζάκσον ήταν με χιουμοριστική διάθεση (όπως και όλα τα υπόλοιπα άλλωστε) και δεν κυριολεκτούσα

  5. Ο/Η fobos2 λέει:

    Κορυφαίο άρθρο.

    Τα τατουάζ του Βιέρι στο γκούγλ λέει ότι σημαίνουν:

    力 strength, force
    恒 constant, permanent, regular
    雷 thunder
    人 person, human
    氏 clan, family, mister
    心 heart, mind, intelligence
    和 harmony, peace, peaceful

    Ρώτησα ένα φίλο μου που (λέει ότι) ξέρει κινέζικα και μου είπε ότι όλα μαζί διαβάζονται “Άνδρας που κάνει τον ήχο του κεραυνού[κλάνει] συνέχεια, δυνατά, ανέμελα και με την καρδιά του”. Μάλλον μου λέει ψέματα.

    Για τον Σνάιντερ, κρίμα, η εκδοχή του Μάικλ Τζάκσον μου άρεσε περισσότερο. Πάλι καλά που δε χτύπησε τατουάζ την πρώτη σύζυγο. Τουλάχιστον με ετούτη, όταν θα χωρίσει δε θα χρειαστεί να το σβήσει. Γράφει από κάτω ένα “Smooth Criminal” ή ένα “Who’s Bad?” και καθάρισε…

  6. Ο/Η c0n_An λέει:

    @fobos2
    Λολ ρε. Αποκλείεται να έχει γράψει κάτι τόσο ποιητικό

  7. Ο/Η mouris λέει:

    Fobos 2 eklapsa ap’ta gelia.

  8. Ο/Η dimitris λέει:

    Νομιζω οτι αξιζει να μπει στη λιστα κι αυτος
    http://www.whoateallthepies.tv/man_utd/49864/wayne-rooney-tattoo-fail-dumb-man-city-fan-blows-500-on-rooney-ink.html

  9. Ο/Η c0n_An λέει:

    @dimitris είναι σίγουρο ότι έχουμε αδικήσει κι άλλους

  10. Ο/Η thanos λέει:

    力 strength, force
    恒 constant, permanent, regular
    雷 thunder
    人 person, human
    氏 clan, family, mister
    心 heart, mind, intelligence
    和 harmony, peace, peaceful
    Ρώτησα και εγώ φίλη Κινέζα για το τατού του Βιέρι και είπε ότι δεν έχει κάποια συνοχή ή κάποια φράση, απλά είναι οι 7 αρετές που μεταφράζει και το Google.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *