Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μια εικόνα, αμέτρητες οπτικές

lukaku

O σκοτεινός πρωταγωνιστής σε αντιδιαστολή με το πεντακάθαρο κοινό του, ο σταρ που βρίσκεται στη σκιά μπροστά στους θεατές που λούζονται στο φως, το δυσδιάκριτο προσκήνιο σε αντίθεση με το εστιασμένο παρασκήνιο, ο πλούσιος μαύρος και οι μικροαστοί λευκοί, ένας Βέλγος – που δεν είναι ο Τεντεν – πρώτο όνομα σε μια εικόνα γεμάτη Άγγλους, οι οπαδοί της Έβερτον που προσπαθούν να παρακολουθήσουν ένα δανεικό, περαστικό ταλέντο, που προορίζεται για κάτι μεγαλύτερο από το επίπεδο της ομάδας τους και τόσες ακόμα διαφορετικές οπτικές και σκέψεις, βασισμένες πάνω σ’ ένα ιδανικό κλικ, σε μια φωτογραφική παραλλαγή του ‘τι θέλει να πει ο ποιητής’ και του ‘τι είχε στο μυαλό του όταν σχεδίαζε αυτόν τον πίνακα ο ζωγράφος’. Όλη η μαγεία της φωτογραφίας σε μια φαινομενικά απλή εικόνα.

Fans shielded their eyes from the sun as Everton played Southampton during a soccer match in Liverpool, England, Sunday. Everton won 2-1. (Jon Super/Associated Press)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η φωτογραφία της εβδομάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το βλέμμα

“It’s sad it happened and it’s a shame You want it all but you can’t have it It’s in your face but you can’t grab it What is it? It’s it What is it?” Faith No More – Epic Η παραπάνω φωτογραφία του Κινέζου Μπάο Ταιλιάνγκ της Τσενγκντού Εκονόμικ Ντέιλι κέρδισε το πρώτο βραβείο στην […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *