Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Αύριο θα παίξουμε και τα σώβρακά μας

Η Σέριε Β είναι ένα πρωτάθλημα άγνωστο σε πολύ κόσμο εκτός από τους μερακλήδες Έλληνες παίκτες στοιχήματος. Είναι ένα πρωτάθλημα που πιθανότατα κάνει το δικό μας να μοιάζει καθαρό. Ενίοτε γίνονται και ματσάρες με ωραία γκολ και τρομερές εναλλαγές στο σκορ. Ένα τέτοιο ήταν το Ρετζίνα-Βαρέζε που έληξε τελικά 3-4 με τρομερές εναλλαγές στο σκορ. Η ήττα αυτή κράτησε την γηπεδούχο Ρετζίνα στις θέσεις του υποβιβασμού. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς, αρχίζει λίγο πιο πριν. Στη συνέντευξη τύπου-ξέσπασμα του θεού Φράνκο Γκαλιάρντι, προπονητή της Ρετζίνα, μια μέρα πριν τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας του.

Ο Γκαλιάρντι τα έβαλε με τους δημοσιογράφους για τα σχόλιά τους μετά την τελευταία ήττα, αλλά και με τον κόσμο της ομάδας ζητώντας την στήριξή του. “Η Κοζέντσα παίζει στη Γ’ Εθνική και έχει 16.000 κόσμο” είπε μεταξύ άλλων, ενώ σχολίασε τους δημοσιογράφους που γράφουν για τις προπονήσεις πράγματα που δεν ισχύουν, ενώ τους κατηγόρησε ότι έχουν φιλίες και τα παίρνουν. “Δεν θα έπρεπε να κάνετε εκκλήσεις στον κόσμο; Να πείτε ότι είναι το ματς του αιώνα; Αύριο θα παίξουμε και τα σώβρακά μας. Πόσο κάνει ένα εισιτήριο; Αγοράστε ένα εισιτήριο γαμώτο. Αντί να ασχολείστε με το ποιος θα παίξει, βοηθήστε να έχουμε 10.000 κόσμο στο γήπεδο. Δεν έχετε φέρει ούτε χίλια άτομα στο γήπεδο.” Τελικά όπως είδαμε παραπάνω το ξέσπασμα του Γκαλιάρντι δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς η Ρετζίνα έχασε ένα ματς στο οποίο προηγήθηκε με 2-0. Η συνέντευξη αυτή όμως πέρασε στην ιστορία, μπαίνοντας στο πάνθεον με τις αντίστοιχες των Τραπατόνι και Μαλεζάνι.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, Ιταλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Δαμάζοντας τον Μάριο Μάντζουκιτς

Όταν ο Μάριο Μάντζουκιτς ήταν παιδάκι στη γενέτειρα του, την πόλη Σλαβόνσκι-Μπροντ στα σύνορα Κροατίας-Βοσνίας, ξέσπασε ο εμφύλιος της Γιουγκοσλαβίας. Όπως και στο 2ο Παγκόσμιο πόλεμο όταν περίπου 900 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τους βομβαρδισμούς, έτσι και τότε, η πόλη βρέθηκε στο επίκεντρο συγκρούσεων. Ο κύριος Μάτο Μάντζουκιτς, βλέποντας κόσμο να σκοτώνεται στους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Και τώρα έμειναν οχτώ κι οι Αργεντίνοι λίγοι (Μέρος 2ο)

http://www.youtube.com/watch?v=EuDY0Bu4kY4 Συνεχίζουμε το ταξίδι στην Λ. Αμερική για όσους ήρωες αντέχουν να διαβάζουν παράξενα ονόματα ομάδων, με τις υπόλοιπες εκ των τελευταίων 8 του Κόπα Λιμπερταδόρες. Μια από τις εκπλήξεις του θεσμού φέτος είναι η Τιχουάνα. Οι “Σόλος” (ένα άθλιο άτριχο σκυλί από το Μεξικό) είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε μόλις το 2007 όταν και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Αύριο θα παίξουμε και τα σώβρακά μας”

  1. Ο/Η Get_Carter λέει:

    Τί μου θύμισες με Τραπ ρε φίλε… Mai dire Gol εκπομπή με Gialappa’s Band να δίνουν ρέστα και αφιέρωμα στο “Strunz”. Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι strunz στην ιταλική slang σημαίνει stronzo και μετά το ξέσπασμα Τραπ, σχεδόν το αντικατέστησε στο καθημερινό λεξιλόγιο του Ιταλού.
    Για Μάλε επίσης δεν υπάρχουν λόγια… Πάλι οι Gialappa’s έκαναν ειδικό αφιέρωμα μετρώντας με ειδικό ding τα cazzo του Αλμπέρτο.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Τι κόλλημα με τον Στρουντζ. Ο Γιώργος ο Πάσιος της Μπάγερν πρέπει να ήταν.
    Πάντως εγώ είμαι με τους προπονητές σε αυτές τις φάσεις. ΟΚ αυτός της Ρετζίνα δεν ξέρω πόσο δίκιο είχε, αλλά στηρίζω Μαλεζάνι (απολύθηκε από Σασουόλο νομίζω) και φυσικά υπερτεράστιο Τραπ με τον αγιασμό της εξαδέρφης του (ή κάτι τέτοιο) στο Μουντιάλ.

  3. Ο/Η balkou λέει:

    Οι Gialappa’s band κάνουν (ή έκαναν μέχρι πρόσφατα) παράλληλη μετάδοση σε ραδιοφωνικό σταθμό. Πχ βλέπεις το ματς του cl στην τηλεόραση και ακούς τη μετάδοσή τους. Έχει ένα ζήτημα ο συγχρονισμός, αλλά έχουν χάζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *