Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Παίκτες εναντίον οπαδών

Σκηνές απείρου κάλλους είχαμε μετά την τρίτη σερί ήττα της Ιντεπεντιέντε. Για όσους δεν το θυμούνται η ιστορική Ρόχο βρίσκεται στη Β’ Εθνική και προσπαθεί να ανέβει ξανά. Μόνο που με τις τελευταίες εμφανίσεις της έχει μείνει 11 βαθμούς μακρυά από την πρώτη Μπάνφιλντ, ενώ πλέον κινδυνεύει και η τρίτη θέση καθώς απέχει μόλις έναν βαθμό από την Ατλέτικο Τουκουμάν. Η εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Ουρακάν έφερε λαϊκά δικαστήρια με τον κόσμο να ζητάει εκλογές στον σύλλογο, είναι γνωστή άλλωστε η κόντρα του προέδρου Καντέρο με τους μπαραμπράβας της ομάδας, και να πολιορκεί τα αποδυτήρια της ομάδας βρίζοντας θεούς και δαίμονες.

Τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν όταν ο γνωστός μας Φακούντο Πάρα, που ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε, δεν άντεξε άλλο τις βρισιές και κινήθηκε εναντίον των οπαδών για να συγκρατηθεί τελικά. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα δραπέτευσε όμως και έφτασε πολύ κοντά τους για να μπουν στην μέση οι αστυνομικοί και να σώσουν την κατάσταση. Παρών ήταν και ο τερματοφύλακας Άσμαν που όμως έδειξε πιο ψύχραιμος. Τη νίκη κέρδισε το σχόλιο ενός οπαδού της ομάδας που έγραψε: “Με ποια χέρια θα μάλωνε ο Άσμαν στον καβγά;” προφανώς εννοώντας ότι είναι λίγο τρύπιος ως φίσκουλας. Η κρίση για την ιστορική ομάδα της Αβεγιανέδα συνεχίζεται και σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι θα έχουμε δράματα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

H 87η μάχη του Αρέβαλο Ρίος

Τρίτη 8 Νοεμβρίου, η εθνική ομάδα της Ουρουγουάης συγκεντρώνεται στο Μοντεβίδεο για να ξεκινήσει την προετοιμασία της εν όψει των δυο κρίσιμων αγώνων με το Εκουαδόρ και τη Χιλή. Κύριο θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια των αποδυτηρίων (αλλά και σε διάφορες εγχώριες ποδοσφαιρικές σελίδες) είναι η νέα εμφάνιση ενός μέσου, που μετά από πολύ καιρό κατά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάθε 11-12 χρόνια

Ήταν γιορτή χθες (σήμερα τα ξημερώματα για μας) στην πρωτεύουσα της Παραγουάης Ασουνσιόν. Η Ολίμπια των θαυμάτων που απέκλεισε τη Φλουμινένσε στους 8, αντιμετώπιζε την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Κόπα Λιμπαρταδόρες. Το όνειρο των Παραουγανών για έναν ακόμα τίτλο (3 Λιμπερταδόρες έχει η Ολίμπια, κατόρθωμα καθόλου μικρό) πλησίαζε, αφού το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Παίκτες εναντίον οπαδών”

  1. Ο/Η jose λέει:

    Πρέπει να παρει προπονητή τον Αρουαμπαρένα η Ιντεπεντιεντε για να τραβάει απο την φανέλα τον Φακού Παρα οταν παει να κανει καμια κίνηση!!
    Και τον Κασναφέρη για assistant manager!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *