Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο αγιασμός κρατάει ακόμα

https://www.youtube.com/watch?v=GD7icvJitgQ

Από σήμερα τα ξημερώματα ξέρουμε τις δυο από τις ομάδες των ημιτελικών του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η μεγάλη έκπληξη του θεσμού Νασιονάλ Ασουνσιόν άντεξε στην Αργεντινή, κοίταξε την άμυνά της, είχε τον εξαιρετικό τερματοφύλακα με όνομα Ιγνάσιο Δον και πήρε το 0-0 στην έδρα της Άρσεναλ Σαραντί φτάνοντας στην μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της. Λίγο αργότερα όμως ήταν το ματς πρόωρος τελικός μεταξύ της Κρουζέιρο και της Σαν Λορένσο, στον επαναληπτικό του 1-0. Τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα μόλις στο 9′ για τους Αργεντίνους που άνοιξαν το σκορ με όμορφο γκολ του Πιάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=DQscbYshnuU

Η Κρουζέιρο προσπάθησε, αλλά φαίνεται ότι η ευλογία του Πάπα κρατάει καλά ακόμα για την ομάδα του Μποέδο. Η προσπάθεια του Μαρσέλο Μάρτινς Μορένο στο 45′ είχε ως αποτέλεσμα την μπάλα να χτυπάει στο ένα δοκάρι, να κάνει μια αργή και βασανιστική πορεία πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια να χτυπάει και στο άλλο δοκάρι με το 0-0 να παραμένει. Οι Βραζιλιάνοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 71′ και παρ’ ότι ο Ρομανιόλι αποβλήθηκε (εντελώς άδικα) λίγα λεπτά αργότερα δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω μέχρι την λήξη του αγώνα. Έτσι, οι Βραζιλιάνοι μετά από τέσσερεις συνεχόμενες κατακτήσεις (με τέσσερεις διαφορετικές ομάδες) μένουν πλέον χωρίς καμία ομάδα στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Επιπρόσθετα, αν η Λανούς δεν καταφέρει να κάνει το κατόρθωμα να πάρει την πρόκριση στο υψόμετρο της Βολιβίας θα έχουμε την μεγάλη ευκαιρία για κάποια ομάδα εκτός Βραζιλίας-Αργεντινής να κατακτήσει την μεγαλύτερη κούπα της Ν. Αμερικής, ένα σημαντικό κατόρθωμα μια που από το 1960 το Λιμπερταδόρες κατέληξε σε Αργεντινή και Βραζιλία συνολικά 39 φορές. Όλα αυτά βέβαια, αν δεν έχει διαφορετική άποψη η Σαν Λορένσο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Φίλες και φίλοι, το Uruguayo 2018

Από την αρχή τούτου εδώ του μπλογκ, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεται ένα βίτσιο μαζί μας. Την ανάλυση των συστημάτων των διοργανώσεων της Λ. Αμερικής. Κάτι που συχνά χρειάζεται διαφορικές εξισώσεις, ψυχοφάρμακα και πολύ χρόνο, αλλά έχει μία ανείπωτη γοητεία, είναι μία μικρή ένοχη απόλαυση. Αν ανήκετε σε αυτό το γκρουπ αναγνωστών συνεχίστε άφοβα, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αύριο θα παίξουμε και τα σώβρακά μας

Η Σέριε Β είναι ένα πρωτάθλημα άγνωστο σε πολύ κόσμο εκτός από τους μερακλήδες Έλληνες παίκτες στοιχήματος. Είναι ένα πρωτάθλημα που πιθανότατα κάνει το δικό μας να μοιάζει καθαρό. Ενίοτε γίνονται και ματσάρες με ωραία γκολ και τρομερές εναλλαγές στο σκορ. Ένα τέτοιο ήταν το Ρετζίνα-Βαρέζε που έληξε τελικά 3-4 με τρομερές εναλλαγές στο σκορ. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Ο αγιασμός κρατάει ακόμα”

  1. Ο/Η Nikos Lioliopoulos λέει:

    προσφατα το πηρε ομαδα του Κιτο με τον παιχταρα Μαντσον !

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Μου αρέσει που έχουμε διαβασμένους αναγνώστες.
    Η Λίγκα ντε Κίτο το πήρε πριν τα τέσσερα σερί της Βραζιλίας και το ένα της Εστουδιάντες (και μετά πήρε και το Σουνταμερικάνα: http://www.sombrero.gr/2009/12/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8e%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b6%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%cf%82/)

    Η αμέσως προηγούμενη ήταν η Όνσε Κάλντας που το πήρε από την Μπόκα: (http://www.sombrero.gr/2013/11/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%b5/)

    ΥΓ Δυστυχώς πολλά βίντεο σε παλιά κείμενα δεν παίζουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *