Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Το Μουντιάλ του μεταλλά

Motorhead-remera-Francia-01

Πόσες φορές φίλε μεταλλά/χαρντ-ροκά δεν ζήλευες τους γνωστούς σου που βλέπανε τα ματς με φανέλες εθνικών ομάδων και εσύ ανήμπορος φορούσες την ίδια μπλούζα των Σλέιερ με τα σπαθιά να σχηματίζουν μια πεντάλφα; Πόσες φορές δεν ευχήθηκες να μπορείς να κάνεις μπλεντ-ιν στην παρέα με ένα τ-σερτ που δεν θα σε κάνει να ξεπουλήσεις τα ιδανικά σου και την μουσική σου παιδεία; Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα στο σωτήριο έτος 2014 να τα καταφέρεις. Δυο υπεργιγαντοτεράστιες μπάντες σε σκέφτηκαν και έβγαλαν αναμνηστικά μπλουζάκια για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Motorhead-remera-Rusia-02

Η παρέα του Λέμμι εκεί πέρα στους Μότορχεντ έβγαλε 6 μπλουζάκια για 6 διαφορετικές χώρες (ΗΠΑ, Μεξικό, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία Ρωσία) στα οποία φιγουράρει το κλασσικό σήμα της μπάντας στα χρώματα της κάθε εθνικής. Στο πίσω μέρος του τ-σερτ υπάρχει με μεγάλα γράμματα το 2014 και η ατάκα “Born to lose, live to win” που συνδυάζει τους τίτλους από δυο τραγούδια της μπάντας, αλλά είναι και ο τίτλος ενός παλιού box set με b-sides από ό,τι είδα. Για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται η τιμή στο επίσημο κατάστημα της μπάντας είναι στα $25, που για μπλουζάκια δεν είναι άσχημη.

Iron-Maiden-greece-shirt-WC-2014-01

Τώρα αν φίλε δεν σου αρέσει η αγριοφωνάρα του Λέμμι και δεν είσαι φανατικό χαρτόμουτρο ή βρε αδερφέ θες κάτι πιο ελληνικό, μπορείς να κοιτάξεις σε μια μπάντα που αγαπάει την Ελλάδα (ίσως όχι όσο οι Σκόρπιονς, αλλά αρκετά). Οι Άιρον Μέιντεν με τη σειρά τους (γνωστοί ποδοσφαιρόφιλοι και υποστηρικές της Γουέστ Χαμ, τουλάχιστον ο Χάρρις από ότι ξέρω) έβγαλαν εμφανίσεις ομάδων, αρχικά από 8 χώρες που πλέον έχουν φτάσει τις 15. Η διαφορά εδώ είναι κατ’ αρχήν στην τιμή (τσουχτερή των 45 λιρών), αλλά και ότι μιλάμε περισσότερο για φανέλλες ομάδων όπου μπορείς αν θες να προσθέσεις το όνομά σου πάνω από το 14. Οι επιλογές περιλαμβάνουν Αγγλία, Χιλή, Αργεντινή, Βραζιλία, Ιαπωνία, Βέλγιο, Αγγλία, Ολλανδία, Ελλάδα και άλλες. Κάποιες καλές, κάποιες όχι.

Iron-Maiden-belgium-shirt-WC-2014-02

Όπως βλέπουμε υπάρχει και λεπτομέρεια στο μανίκι με το 666 να είναι παρόν (φοριέται άνετα και σε γαμοβάφτιση με λίγα λόγια) στο ένα και στο άλλο να γράφεται το Maiden και το όνομα της εκάστοτε χώρας. Το σομπρέρο πάντα πρωτοπόρο στο χώρο της μουσικής θα είναι εδώ για να σε ενημερώσει για αντίστοιχες κινήσεις κολοσσών της παγκόσμιας σκηνής όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, οι Ουάν Νταιρέξιον και οι Σταβέντο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια, Μουντιάλ 2014

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η πραγματική μπαλίτσα σε HD

Μπορεί το ποδόσφαιρο στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια να ζει στιγμές δόξας (όχι εθνική Αγγλίας, κάτσε κάτω, εννοείται πως δεν μιλάω για σένα) και να κολυμπάει στο χρήμα, χάρη κυρίως στα υπέρογκα ποσά που εξασφαλίζει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όμως της χώρας παραμένει αρκετά παραμελημένο. Έτσι, και παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

  Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Μουντιάλ φτάνει στο τέλος του. Δεν θα ασχοληθούμε με το τι έγινε γενικά, πιθανότατα αυτό να το κάνουμε μετά τον τελικό, αλλά θα κοιτάξουμε το ζευγάρι του τελικού προσπαθώντας να φανταστούμε τι μπορεί να γίνει, ποιος μπορεί να κερδίσει μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής. Χωρίς να μπαίνουμε σε τρομερές κεφτεδολογικές […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *