Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι ομάδες του Μουντιάλ 2014: Κολομβία

carlos-valderrama-06

3 λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να την υποστηρίξει:

3 λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να μην την υποστηρίξει:

  • Γιατί έχει πάγκο με σημαίες/είναι ιδιοκτήτης καφετέριας/είναι μέλος του ‘Γαλανόλευκου Φάρου’/είναι ο Χελάκης και η Κολομβία είναι το πρώτο εμπόδιο της εθνικής μας προς την επιτυχία και την κονόμα.
  • Γιατί υπάρχουν στερεότυπα που δεν ξεπερνιούνται εύκολα, ειδικά όταν μια στο τόσο επιβεβαιώνονται κιόλας (όπως στην περίπτωση της δολοφονίας του Εσκομπάρ), οπότε το να δηλώσει κάποιος ότι στηρίζει φανατικά Κολομβία είναι μια καλή αφορμή για να αποκτήσει άμεσα και παρατσούκλι “ο Τσίου”. Ακόμα και στο google αν ψάξεις για Κολομβία και αφήσεις ένα κενό, λογικά μια από τις προτάσεις που θα σου κάνει για να συμπληρώσεις την αναζήτηση σου θα είναι ‘ναρκωτικά’.
  • Γιατί είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και δεν ξεχνάει το πέρασμα του Αντόλφο Βαλέντσια από την Τούμπα. Η μεταγραφή του ‘Τρένου’, όπως ήταν το παρατσούκλι του, κόστισε στον Μπατατούδη αρκετά εκατομμύρια δραχμές αλλά από την σχετικά σύντομη διαμονή του στη Θεσσαλονίκη το μόνο αξιοσημείωτο που έχουμε να θυμόμαστε, πέρα από το γεγονός ότι το μεγαλύτερο διάστημα ήταν τραυματίας, είναι η θρυλική ατάκα του Νικόλα του Αλέφαντου Άγγελου (ένας είναι ο Άγγελος): “Μας έφεραν το τρένο που εκτροχιάστηκε στο Λιανοκλάδι”.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2014: Οι ομάδες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι ομάδες του Μουντιάλ 2014: Ρωσία

3 λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να την υποστηρίξει: Γιατί τους συνοδεύει, και πιθανόν να τους ακολουθεί για πάντα, η αύρα της Σοβιετικής Ένωσης που όντας αθλητική υπερδύναμη στιγμάτισε αρκετές δεκαετίες και στο ποδόσφαιρο με άκρως ανταγωνιστικές ομάδες και αναγνωρίσιμους παίκτες-θρύλους όπως ο Γιασίν, ο (Ουκρανός) Μπλαχίν, ο (Ουκρανός) Προτάσοφ και ο Ντασάεφ. Γιατί […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι ομάδες του Μουντιάλ 2014: Ολλανδία

3 λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να την υποστηρίξει: Γιατί είναι από εκείνες τις χώρες που ‘βρωμάνε’ υπερβολικά ποδόσφαιρο. Ακούς Ολλανδία σε κάποια άσχετη φάση στις ειδήσεις και ασυναίσθητα το μυαλό σου πλημμυρίζει από έντονο πορτοκαλί χρώμα και από φιγούρες παικταράδων, λες και η χώρα δεν έχει προσφέρει στον πλανήτη άλλους αθλητές. Γιατί, ανεξαρτήτως […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Οι ομάδες του Μουντιάλ 2014: Κολομβία”

  1. Ο/Η μανατζερ λέει:

    “και τον Κάρλος Βαλντεράμα, του οποίου το μαλλί το εντόπιζε ακόμα και ηλικιωμένος με γλαύκωμα που έβλεπε το ματς από οθόνη 10 ιντσών.”
    XAXAXAXAXAΧA!!!!!!! Γραψατε πάλι!!!!!

  2. Ο/Η Giorgos Colombia λέει:

    4ος λογος αντιπαθειας:να εχεις ελληνικο μαγαζι στη Κολομβια και να ξερεις οτι πολλοι θαμωνες δε θα ρθουνε στο μαγαζι σου αν τους κερδισουμε..

  3. Ο/Η Jose Maria Bakero λέει:

    Ο μέγας Ασπρίγια θα μείνει για πολλούς λόγους στην ιστορία.
    (α) Λέγεται Φαουστίνο. Όχι Φαουστ. Φαουστίνο. Σα να λέγεσαι Οιδιποδούλης ας πούμε
    (β) Όταν η λοιπή αληταρία του ποδοσφαίρου σκάει κανένα μπουκέτο σε δημοσιογράφους, άντε στη χειρότερη μπαλωθιές με καραμπίνες και πιστολάκια, ο Φαουστίνος βάρεσε ρυπές με αυτόματο σε σεκιουριτάδες.
    (γ) Έχω την εντύπωση ότι πολλοί κάνανε κωλοτούμπες σε πανηγυρισμούς αλλά ασκήσεις εδάφους αλά μελισσανίδης αυτός το ψιλοκαθιέρωσε ή το άπλωσε λόγω και της εποχής που παιζε πρέμιερ λιγκ που χε αρχίσει να ανοιγεται τηλεοπτικά. Αν θυμάται κανείς καλύτερα ας πει. Εν πάσει περιπτώση και μπάλα και κωλοτούμπες κατάλαβες Ρε;
    (δ) Όταν ο τύπος μόνος του ζήταγε συμβόλαια, καβάλαγε αεροπλάνα, έστηνε κόσμο, πήγαινε αραβίες, έκλεινε αλλού, ο μάνατζερ του βάις έκανε φροντιστήριο ακόμα για το mba και ο ριβάλντος δεν είχε καν αρχίσει να συλλαμβάνει το πλάνο να πάρει μεταγραφή τον εαυτό του στην ομάδα του και να μοιραστεί την προμήθεια με τον εαυτό του, άμα τα βρούνε μεταξύ τους.

    Κι άλλα πολλά υποθέτω. Μεγάλη αγάπη του χω και από το ποδοσφαιράκι, δε θυμάμαι ακριβώς ποιο νομίζω είναι αυτό που μπορούσες να σκάσεις και γονατιά στον παίκτη και στον διαιτητή κι αμα την έκανες σωστά δεν έπαιρνες κόκκινη έβγαινε νοκ άουτ, που τον είχε γραμμένο asprilanga ή κάτι τέτοιο.

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    Δεν έχω λόγια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *