Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Σομπρεροπρογνωστικά (παιχνίδι για ειδήμονες)

world-cup-2014-600x337

Μετά από αυτόν τον ψαρωτικό τίτλο το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι επιστρέφουμε μετά το Μουντιάλ του 2010 και το Euro 2012 για το καθιερωμένο fantasy game/predictor αποτελεσμάτων του Μουντιάλ 2014. Αφού κοιτάξαμε διάφορες λύσεις, καταλήξαμε εδώ, ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Κάνετε πολύ εύκολα ένα ακάουντ, διαλέγετε ένα πιασάρικο όνομα (π.χ. “το μαλλί του Βαλντεράμα”, εμείς διαλέξαμε τα ονόματά μας από δω για να ξέρετε ποιος σας κατατροπώνει), βάζετε άμα θέτε και μια φωτογραφία και είστε έτοιμοι. Στη συνέχεια κάνετε join league (κάπου αριστερά) και βάζετε τον κωδικό 81627 για να αντιμετωπίσετε άλλους σομπρερίστας. Τα υπόλοιπα στον αγωνιστικό χώρο. Ο μεγάλος νικητής θα έχει το προνόμιο να λέει ότι κέρδισε σε ένα στο καλύτερο παιχνίδι προγνωστικών, συν την αγάπη μας. Αν τα καταφέρουμε μπορεί να δώσουμε και κανένα δώρο, αλλά μην τρέφετε σοβαρές ελπίδες.

58639d_109_batistuta_ponte_pic

BREAKING NEWS: Ναι, είναι γεγονός. Πλέον τα σομπρεροπρογνωστικά θα έχουν ΚΑΙ δώρο για το νικητή. Παλέψαμε, δώσαμε μάχες, παρακαλέσαμε, παίρναμε τηλέφωνα μετά τα μεσάνυχτα και τελικά οι καλοί μας φίλοι εκεί στο footshirts.com είπαν να δώσουν λίγο ενδιαφέρον και να χαρίσουν στο νικητή ένα t-shirt δικής του επιλογής από τα διάφορα (και εξαιρετικά) ποδοσφαιρικά μπλουζάκια που έχουν. Ο πρώτος λοιπόν, εκτός από το να μας την λέει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, θα έχει ακόμα ένα κίνητρο. Οι υπόλοιποι μπορείτε απλά να αγοράσετε κάποιο (εμένα μου αρέσει του Μπατιγκόλ στις γέφυρες της Φλωρεντίας που έβαλα παραπάνω και αυτό θα ζητήσω όταν κερδίσω), αλλά μπλουζάκια υπάρχουν (ελπίζω και λεφτά), όπως επίσης και ποικιλία. Από τον Ζανέτι και τον Μπάτζιο, μέχρι τον Κανουτέ και τον Κρόιφ και από την Κορινθιακή Δημοκρατία του Σώκρατες μέχρι τον Μάικ Μπάσετ αν είστε αναγνώστες του σομπρέρο σίγουρα θα βρείτε κάτι στο footshirts.com που να σας αρέσει.

6a3b8a_219_cruyff_turn_pic

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2014

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι εμφανίσεις του Μουντιάλ (Μέρος Α’)

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα στοιχεία που το καθορίζουν, το Μουντιάλ είναι και οι φανέλες του. Ειδικά αν είσαι κάποιος συλλέκτης ή γενικά ανήκεις σε αυτήν την συνομοταξία ανθρώπων που κάθε χρόνο κοιτάει τις εμφανίσεις των ομάδων και σχολιάζει, θυμάται, βαθμολογεί. Η αλήθεια είναι ότι οι φανέλες των εθνικών ομάδων παρουσιάζουν συνήθως μικρότερο ενδιαφέρον από […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ευχαριστώ σε έναν φίλο

Ήταν πριν 4 χρόνια όταν ο Αντρεσίτο Ινιέστα έβαζε το κρίσιμο γκολ στον τελικό με την Ολλανδία και έδινε χαρά σε εκατομμύρια Ισπανούς σε όλο τον κόσμο χαρίζοντάς τους ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ινιέστα σαν έτοιμος από καιρό έβγαλε τη φανέλα και αφιέρωσε το γκολ στον Ντάνι Ζάρκε (Χάρκε ισπανιστί), τον αδικοχαμένο αρχηγό της Εσπανιόλ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

13 σχόλια σχετικά με το “Σομπρεροπρογνωστικά (παιχνίδι για ειδήμονες)”

  1. Ο/Η Άγιος Πέτρος λέει:

    Να αναφέρουμε εδώ τη μεγάλη δήλωση του Βαλντεράμα

    “If we’d had sex during the World Cup, it would’ve been better. We would have relaxed after games – especially after defeats. It’s total relaxation. It’s not an impediment. It should be quiet, cool, without inventing crazy poses.””

    Είμαι σίγουρος πως το μαλλί του θα συμφώνησε

  2. Ο/Η Δημήτρης Ξενογιάννης λέει:

    Δώστε περισσότερες λεπτομέρειες ρε παιδιά. Που μπαίνουμε για να κάνουμε όλα αυτά που λέτε πιό πάνω;

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Πατάς στο λινκ στο κείμενο που λέει “καταλήξαμε εδώ” και σε πηγαίνει στην αντίστοιχη σελίδα. Εκεί κάνεις εγγραφή, μετά πηγαίνεις εκεί που λέει Join League και βάζεις τον κωδικό που δίνουμε και μπαίνεις στο Mini League του σομπρέρο. Από εκεί και πέρα απλά δίνεις τα προγνωστικά σου.

  4. Ο/Η Ampalopoulos λέει:

    Πάμε ρε Ίμπρα σήκωσέ το μόνος σου!

  5. Ο/Η panagos λέει:

    Που βρεθηκαν ολοι αυτοι ρε?μας κοροιδευετε?

    Ποσους λογαριασμους εφτιαξες παλι απατεωνα ελαιθ?

    Παρε κιαλια και ξεκιναμε,οπως το 2012…

  6. Ο/Η Elaith λέει:

    Τι έγινε Πανάγο γατάκι; Φοβάσαι τον ανταγωνισμό;
    Καλύτερα τριτο-τέταρτος στο χωριό, παρά 75ος στην πόλη;

    Για να σε δω φέτος !

  7. Ο/Η Lostre79 λέει:

    Το Βελγιο είναι εδω! Ενωμενο δυνατο!

    Belgium Exists ρεεεεεεεεεεεεε!

  8. Ο/Η Carignano21 λέει:

    Jimmy_Floyd_Hasselbaink μόνο!

  9. Ο/Η italiara λέει:

    Τα λόγια είναι περιττά!

  10. Ο/Η duendes λέει:

    Αν και υπάρχουν ήδη αρκετά θεικά ονόματα αυτός που σκέφτηκε το ‘H_ntomata_tou_Mata’ αξίζει, δικαιωματικά, από τώρα ένα δώρο, το οποίο δυστυχώς δεν έχουμε να δώσουμε.

  11. Ο/Η virus λέει:

    Πότε ξεκινάμε? Πότε ξεκινάμε?

  12. Ο/Η makattacks λέει:

    @panagos εδώ επαληθεύεται το κλισέ, όλοι μας είμαστε εν δυνάμει προπονητές

  13. Ο/Η Lorena Payton λέει:

    very nice..
    Cricket World Cup 2015 Predictions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *