Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο ποδοσφαιριστής κατάσκοπος

Ποδοσφαιρικές ταινίες είχαμε και έχουμε αρκετές. Σειρές λίγες. Εδώ μπαίνει το “El Rey” Network που από ότι διάβασα είναι ένα σχετικά καινούριο τηλεοπτικό κανάλι στις ΗΠΑ που ναι μεν είναι αγγλόφωνο αλλά στοχεύει κυρίως στο λατινογενές κοινό. To ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι πίσω από το κανάλι είναι ο γνωστός σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ροντρίγκες που εκτός από επικές φόλες του στυλ Ματσέτε και Spy Kids, έχει συμμετάσχει και σκηνοθετικά στο Sin City και στο συμπαθές Once Upon A Time In Mexico (που το λέω συμπαθές μάλλον επειδή λατρεύω την Σάλμα Χάγιεκ). Η καινούρια σειρά του καναλιού του Ροντρίγκες ονομάζεται Matador και ενώ θα θέλαμε πολυ να είναι η ζωή του Μαρσέλο Σάλας είναι κάτι διαφορετικό.

O Αντόνιο “Ματαδόρ” Μπράβο είναι ένας ποδοσφαιριστής των LA Riot, ομορφόπαιδο κι αλήτης. Λίγοι όμως ξέρουν ότι στην πραγματικότητα είναι ένας αντερκάβερ πράκτορας της Δίωξης Ναρκωτικών τον οποίο έχει πάρει η CIA ώστε να ερευνήσει άτομα του συλλόγου (και κυρίως τον πάμπλουτο ιδιοκτήτη που παίζει ο Άλφρεντ Μολίνα), αλλά και γενικά να εκμεταλλευτεί τη διασημότητά του ώστε να προσεγγίσει εγκληματικούς κύκλους. Η υπόθεση ακούγεται επικίνδυνα κακή, ενώ στους σεναριογράφους συμμετέχει ο Μεξικάνος Ρομπέρτο Όρσι που έχει γράψει τρομερές φόλες του στυλ Mission Impossible 3, ενώ έχει γράψει το σενάριο για διάφορα Σταρ Τρεκ, Τρανσφόρμερς, Σπάιντερμαν αλλά και τη σειρά Fringe. Τον πιλότο σκηνοθέτησε ο Ροντρίγκες και οι κριτικές που είδα είναι αρκετά μέτριες. Αν κάποιος έχει δει ή σκοπεύει να δει, ας μας ενημερώσει.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

sombrero at the movies

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Στο Σάντερλαντ δεν τα παρατάνε ποτέ

Πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε μία εντυπωσιακή είδηση. 46.039 άτομα βρέθηκαν στις κερκίδες ενός αγώνα της τρίτης κατά σειράς κατηγορίας στην Αγγλία στη διάσημη Boxing Day. Περισσότερα από όσα βρέθηκαν στο Γουέμπλει την ίδια ημέρα. Και σε όλη τη Βρετανία, μόνο στο Ολντ Τράφορντ, στο Άιμπροξ και στο Άνφιλντ βρέθηκαν περισσότεροι οπαδοί από το Στάδιο του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το θαύμα της Φόρεστ που εμπνέει ακόμα

Στις 13 Οκτωβρίου του 2015 ο σκηνοθέτης Τζόνυ Όουεν κυκλοφόρησε ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ για την Νότινγχαμ Φόρεστ των δύο σερί Πρωταθλητριών (1979 και 1980) με αδημοσίευτο -μέχρι τότε- υλικό. Σπάνιες συνεντεύξεις του Κλαφ και των παικτών του αλλά και υπέροχη μουσική στο πνεύμα της Βρετανικής περιόδου εκείνων των ετών. Όσοι δεν το έχετε δει κάντε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Ο ποδοσφαιριστής κατάσκοπος”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Φόλα το Machete ; Α ρε Danny Trejo που σου χρειάζεται!

  2. Ο/Η Gia λέει:

    1. Από όλα τα λατινοτεκνά στο Χόλυγουντ, βάλανε το baby face να παίξει τον ποδοσφαιριστή. Κατάρα στις καρδούλες!!!

    2. Γενικώς στις πιο teen σειρές έχει πέραση το ποδόσφαιρο (το κανονικό, όχι το άλλο με το πεπόνι). Awkward, Twisted έχουν ποδοσφαιρικές ομάδες στο σχολείο.

    3. Θα κάνω τη θυσία να δω ΚΑΙ αυτόν τον πιλότο και θα ενημερώσω το sombrero άμεσα.

    Υ.Γ. Το Awkward έχει ένα διασκεδαστικό χιούμορ που παλεύεται, το Twisted γίνεται Τόλμη και Γοητεία, μακριά.

  3. Ο/Η Gia λέει:

    Η κοντή κριτική: Μόνο για binge watching, σε εβδομαδιαία βάση δεν αντέχεται γιατί θα έχει χρόνο ο εγκέφαλος να επεξεργαστεί αυτό που βλέπει. Καμιά φορά χρειάζεται να κάψουμε και μερικά εγκεφαλικά κύτταρα, βέβαι.

    Η μακριά κριτική: Ορισμένες σκηνές είναι γελοίες μέχρι δακρύων. Οι κακοί είναι γελοίοι μέχρι κλαυσίγελων. Ο ένας είναι ναζί 3ης γενιάς με accent, ο άλλος έχει τατουάζ νεκροκεφαλή που ανοιγοκλείνει στα δάχτυλα. Η κόρη του αρχικακού έχει daddy issues. Η CIA έχει περικοπές στα κονδύλια, γιατί οι καημένοι κατεβάζουν με dial-up. Είχε καμιά- δυο σκηνές που κάτι λέγανε (αυτή με το μπαλτά στην αρχή π.χ.), αλλά και να μην τη δεις ποτέ δεν θα σου λείψει. Επίσης, από καλλιτεχνικής απόψεως, δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, για σας δεν ξέρω. Έχει τη sporty Barbie, τη blonde Barbie και τη latin Barbie, αλλά μέχρι εκεί. Από έτερης καλλιτεχνικής απόψεως, θα φανεί όταν δείξει ματς, στον πιλότο είχε μόνο δοκιμαστικά.

    Επίσης, πιστεύω ότι ο μαύρος βοηθός προπονητή θα βγει gay στην πορεία. Called it.

  4. Ο/Η Christos λέει:

    Νταξει μωρε, για να περνα η ωρα τωρα το καλοκαιρι καλο ειναι. Πολυ διαφημιση στην Heineken. Για τα του πιαχνιδιου θα δειξει

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    Ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση !

    Αυτό είναι να έχεις κοινό που προσφέρει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *