Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Έξι χρόνια σομπρέρο

soccer_birthday_party_six

Μέρα γιορτής στο σομπρέρο σήμερα, καθώς κλείνει τα έξι χρόνια από τότε που εμφανίστηκε στο μπλόγκσποτ. Ο 60ς χρόνος του σομπρέρο ήταν νομίζω και ο πιο παραγωγικός. Μπήκανε κάποια πράγματα στη θέση τους σε σχέση με την οργάνωση του μπλογκ (από εξαιρετικά ανοργάνωτοι, είμαστε πλέον απλώς ανοργάνωτοι), γράψαμε επιτέλους και μερικά καλά κείμενα (η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους), είχαμε το Μουντιάλ που το ζήσαμε παρέα, αρπαχτήκαμε με (συγκριτικά με τον αριθμό ατόμων που διαβάζουν και σχολιάζουν) ελάχιστους, γελάσαμε, στενοχωρηθήκαμε (βάλτο ρε Ιγκουΐν το φελέκι μου μέσα), θυμηθήκαμε διάφορες αρχαίες ιστορίες, ζήσαμε καινούριες, τουιτάραμε, γράψαμε στο Φέισμπουκ, μιλήσαμε σε ραδιόφωνα, μας γράψανε σε εφημερίδες και είμαστε ακόμα εδώ (κι αυτό το καλοκαίρι που λέει κι ο ποιητής) και γενικά ευελπιστούμε να είμαστε εδώ για όσο μπορούμε. Λέμε να κάνουμε και αναμνηστικά μπλουζάκια (τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα φοράμε εμείς και οι συγγενείς μας) για να μας θυμόμαστε.

Για επιδόρπιο (μια που η τούρτα δεν φτάνει για να κεράσουμε όλον τον κόσμο και είμαστε και τσίπηδες) παραθέτουμε τα 10 πιο δημοφιλή κείμενα (σύμφωνα με τα στατιστικά που άριστα εκπαιδευμένοι πίθηκοι που φοράνε σομπρέρο με ανεμιστηράκια κρατάνε) από τις 26 Αυγούστου του 2013 μέχρι και σήμερα, στον 6ο χρόνο ζωής μας. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι υπάρχουν πολύ διαφορετικά μεταξύ τους κείμενα στο τοπ-10, γεγονός που δείχνει ότι και το κοινό έχει διαφορετικά γούστα:

ΥΓ Όπως και πέρσι ζητάμε συγγνώμη σε όσους δεν προλάβαμε να απαντήσουμε. Δεν είναι ότι σας γράφουμε (μερικές φορές γίνεται κι αυτό), είναι ότι προσπαθούμε να τα βολέψουμε όλα στον αρκετά περιορισμένο χρόνο μας. Ευχαριστούμε όσους επικοινωνούν μαζί μας με οποιονδήποτε τρόπο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εκτός θέματος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το Ρομαντικό Account

Μετά από διάφορα σοβαρά θέματα που ανέβηκαν στο sombrero τον τελευταίο καιρό, ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Για όσους ασχολούνται με το twitter μια τεράστια πληγή είναι τα ρομαντικά accounts. Μετά την εμφάνιση του Ινιέστα την Τρίτη ήμουν έτοιμος να κυλιστώ και εγώ σε αυτόν το βούρκο. Πώς όμως θα ήταν ένα ποδοσφαιρικό ρομαντικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8 χρόνια Σομπρέρο

Έφτασε και πάλι αυτή η μέρα. Η μέρα που καταλαβαίνουμε ότι μεγαλώσαμε και μαζί μας μεγάλωσε και το Σομπρέρο που κλείνει πλέον τα 8 του. Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας για την στήριξη, τα μηνύματα, αλλά και την κριτική τους. Από τα χρόνια που μαλώναμε για τις διαιτησίες στο ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι σήμερα, μοιάζει να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

9 σχόλια σχετικά με το “Έξι χρόνια σομπρέρο”

  1. Ο/Η panagos λέει:

    Ξεκινατε το σχολειο σε δυο βδομαδες?

  2. Ο/Η kostas λέει:

    πολλες ευχες τα 6 χρονια να γινουν…16!Μια παρακληση μονο.Μπορει να γινει πιο ευχρηστο το search στο site ή είναι μερος της πλατφορμας και δεν αλλαζει?Το αναφερω καθως με αφορμη τα βιντεο με τους κουβαδες νερο,εψαχνα τις προαλλες ενα αρθρο σας(νομιζω εδω το ειχα διαβασει,αν κανω λαθος συγχωρεστε με) οπου κανατε αναφορα στην συγκεκριμενη ασθενεια και το πως μελετη στην Ιταλια εδειχνε οτι προσβαλλει περισσοτερο τους ποδοσφαιριστες απο αλλες κατηγοριες του πληθυσμου και δεν μπορουσα να το βρω με τιποτα ενω εχει τυχει και αλλες φορες να δυσκολευομαι να βρω συγκεκριμενο παλιοτερο αρθρο.Και παλι ευχες για ο,τι καλυτερο

  3. Ο/Η MrPinkEyes λέει:

    Μονο τα καλυτερα, παιδιά!

  4. Ο/Η kostas λέει:

    ευχαριστω πολυ φιλε.τι να πω,μαλλον φταιει ο τροπος που τα ψαχνω

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    Κώστα ευχαριστούμε. Γενικά δεν έχουμε θέματα με το search (το χρησιμοποιούμε αρκετά όταν γράφουμε τα κείμενα για να βρούμε παλαιότερα που συσχετίζονται), φοβάμαι ότι να βελτιωθεί δεν γίνεται.
    Μπορείς πάντα να ρωτάς βέβαια όταν κάτι σε δυσκολεύει.

    Πανάγο μακάρι να είχαμε τα χρόνια σου (την αμπαλίασή σου πάλι όχι).

  6. Ο/Η panagos λέει:

    Εγω φταιω που σκεφτηκα να παρω και αναμνηστικο μπλουζακι…

    υγ. https://www.youtube.com/watch?v=JCdUQh_2vgY

  7. Ο/Η Darkcity λέει:

    Nα ευχαριστήσουμε το couchpotato.gr. Από το συγκεκριμένο σάιτ πρωτοανακάλυψα το σομπρέρο, γιατί αλλιώς θα το έβρισκα μόνο αν γκούγκλιζα “κανόνες διεξαγωγής πρωταθλήματος απερτούρα”

  8. Ο/Η Ramón Llul λέει:

    Εγώ να πω την αμαρτία μου έμαθα το sombrero από το Fight Club. Αλλά 6 χρονώνε καπέλο; Pas à la mode…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *