Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Το καλό πράγμα αργεί

fotos-Racing-Godoy-Cruz_OLEIMA20141214_0197_8

Η προσμονή τεράστια, το άγχος ακόμα περισσότερο. Η Ράσινγκ Κλουμπ Αβεγιανέδα άλλωστε έχει την παράδοση να απογοητεύει πάντα τους οπαδούς της, να τους γεμίζει με ελπίδες και στο τέλος να αποτυγχάνει. Μία νίκη ήθελε η “Ακαδημία” για να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα Αργεντινής μετά από 13 χρόνια, την ίδια στιγμή που η Ρίβερ Πλέιτ κέρδιζε την Κίλμες. Τα εισιτήρια είχαν εξαφανιστεί μέρες πριν και το επιβλητικό “Ελ Σιλίντρο” ήταν κατάμεστο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από την αρχή και άρχισαν να δημιουργούν την μία φάση μετά την άλλη. Το άγχος δεν φαινόταν να τους επηρεάζει, παίζοντας γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ και σίγουρα το μεσοδιάστημα μέχρι την σέντρα θα ήταν γεμάτο αγωνία στις κερκίδες. Ευτυχώς για τους οπαδούς της Ράσινγκ ήρθε ο… εκατόνταρχος Ρίκι Σεντουριόν να λύσει όλα τα προβλήματα στο 50′ κάνοντας το 1-0. Μπορεί να μην έγινε χολυγουντιανό το γκολ (άλλωστε η Ράσινγκ είναι κινηματογραφική ομάδα) με τον “πρίγκιπα” Μιλίτο να σκοράρει στην επιστροφή του και να ολοκληρώνει μια όμορφη ιστορία, αλλά κανείς δε χάρηκε λιγότερο. Το παιχνίδι δεν τελείωσε εκεί, η Γοδόι Κρους έκανε τουλάχιστον δυο φορές τους οπαδούς της Ράσινγκ να καρδιοχτυπήσουν και ο επόπτης ακύρωσε λανθασμένα γκολ της Ράσινγκ Κλουμπ ως οφσάιντ, κρατώντας τον κόσμο σε αγωνία μέχρι το 93′.

militocampeon_telam

Τελικά όμως το παιχνίδι έληξε και η Ράσινγκ είναι η καινούρια πρωταθλήτρια Αργεντινής, η τελευταία μάλιστα με το σύστημα των “μικρών” πρωταθλημάτων του ενός γύρου. Η ομάδα του Μιλίτο, του Σεντουριόν, του Σάχα (που είχε δηλώσει ότι περίμενε τον τίτλο για να αποσυρθεί, αλλά ίσως το ξανασκεφτεί), του κόουτς Ντιέγκο Κόκκα, του Σεντουριόν, του Άουτσε και του Μπόου καταφέρνει κάτι που πολλές φορές είχε αποπειραθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά αποτύγχανε οικτρά. Τα πειράγματα προς την μισητή Ιντεπεντιέντε ξεκίνησαν και οι οπαδοί της Ακαδημίας έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν, με το “στήθος φουσκωμένο” είτε από υπερηφάνεια, είτε από σιλικόνη.

Campeonas-mundo_OLEIMA20141214_0211_5

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι αθάνατοι οπαδοί

Ξεκινώντας να βλέπω το βίντεο χωρίς να έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται, πίστεψα αρχικά ότι είναι ακόμα ένα από αυτά τα καλογυρισμένα κλιπάκια τα οποία χρησιμοποιούν οι σύλλογοι για να εκμεταλλευτούν την αγάπη του κόσμου οικονομικά. Είχα κάνει τελικά λάθος. Η Σπορτ Ρεσίφε ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες μια καμπάνια άξια αναγνώρισης για ένα σημαντικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Το καλό πράγμα αργεί”

  1. Ο/Η greektotti λέει:

    Αν και Ρίβερ ταγμένος,συγχαρητήρια και άξιζε να το πάρουν λόγω της μεγάλης προσμονής.μας κερδισαν και στο μεταξύ μας, επομένως το δικαιούταν.

  2. Ο/Η makattacks λέει:

    Σιλικόνη 100%

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Βλέπεις μπάλα(μπάλες).

  4. Ο/Η makattacks λέει:

    Είναι οι κόρες του προέδρου της Ρασίγκ…

    υ.γ: ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ να ξέρετε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *