Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τόμας Μίλλερ μόνο εσύ

27_thomas_mueller

Εντάξει ο Τόμας Μίλλερ είναι τρελοκομείο. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει ακόμα και κάποιος που βλέπει τη Μπάγερν 2-3 φορές το χρόνο επειδή θα τη δείξει η ΝΕΡΙΤ στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λίγκ. Με αυτό το βιντεάκι όμως ο άνθρωπος  ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Έντάξει έχει κάνει απίστευτες δηλώσεις με αποτέλεσμα να τον “μισούν” συμπαίκτες στην εθνική κι αντιπάλοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη, έχει κάνει ό,τι γελοιότητα μπορεί να σκαρφιστεί ανθρώπινος νους αλλά εδώ – κυριολεκτώ – το τερμάτισε. Γελασα πραγματικά και δε γελάω εύκολα εγώ. Πιστέψτε με. Δεν είναι η σκέψη αλλά η εκτέλεση που κάνει τη διαφορά. Αν υπήρχε Όσκαρ γελοιότητας θα το κέρδιζε κάθε χρόνο χωρίς να υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι γιατί ο Τόμας Μίλλερ θα ήταν  σε όλες τις υποψηφιοτητες. Αρκετά όμως με τα λόγια και ας μιλήσει η εικόνα. Ο Μίλλερ βρίσκεται στην προπόνηση της Μπάγερν και ξαφνικά έχει τη φαεινή ιδέα να “ερμηνεύσει” – λίγο –  από Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο τρόπος του είναι μοναδικός. Απολαύστε υπεύθυνα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, Γερμανικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η μυρωδιά του ποδοσφαίρου

Αυτή είναι η ιστορία του Τζον, που τις καθημερινές είναι ένας ήσυχος και συνηθισμένος βιβλιοπώλης και τις ημέρες των αγώνων της Πόρτσμουθ μετατρέπεται σε έναν φανατικό (στα όρια της γραφικότητας) φωνακλά οπαδό, που βλέπει κάθε παιχνίδι της ομάδας του σαν να είναι τελικός κυπέλλου. Και συνεχίζει να την στηρίζει παρ’ όλο που ξέρει πως δεν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Βαλντεράμα και η πιο περίεργη έναρξη αγώνα όλων των εποχών

Στο Γιούρο της Γαλλίας είδαμε μια μεγάλη αλλαγή στη σέντρα των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων. Πλέον δεν επιβάλλεται η μπάλα να περάσει τη γραμμή του κέντρου με πάσα. Οι ομάδες μπορούν να κάνουν σέντρα και με έναν παίκτη και η μπάλα μπορεί να πάει όπου θελήσει αυτός που την έχει στα πόδια του. Μπροστά, πίσω, στο πλάι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Τόμας Μίλλερ μόνο εσύ”

  1. Ο/Η Rosseta_Stoned λέει:

    Εντάξει ρε φίλε που γράφεις το άρθρο δεν σου πήρε και την γκόμενα. Τι όσκαρ γελοιότητας ? Επειδή κάνει τα χαζά του και περνάνε καλά στην ομάδα? Τι να πω.

  2. Ο/Η gargaduaaas λέει:

    Αν μου είχε πάρει τη γκόμενα θα άξιζε ένα Όσκαρ Τόλμης (ίσως και Γοητείας).

  3. Ο/Η kots λέει:

    οκ ρε παιδια, μιλαμε για πιτσιρικαδες 20-25 χρονων που τους ζητανε να γινουν προτυπα σοβαροτητας. καπου ξεφευγουν κι αυτοι και το ριχνουν εξω.

    προσωπικα, αν εγω ημουν στη θεση του, θα ημουν 10 φορες πιο καραγκιοζης. θα ειχατε βαρεθει να διαβαζεται για τις γελοιοτητες που θα εκανα.

    μην παιρνουμε τη ζωη πιο σοβαρα απ οτι πρεπει γιατι ετσι θησαυριζουν οι ψυχιατροι κι εμεις χανουμε τις καλυτερες στιγμες της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *