Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όταν η βλακεία επαναλαμβάνεται

angel-di-maria

Μια στροφή πριν το Γουέμπλει με την ομάδα σου να παίζει – στην έδρα της – με ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως η Άρσεναλ. Εσύ να είσαι ένα απ’ τα χρησιμότερα “γρανάζια” στη μηχανή της ομάδας και ένας παίκτης που το περασμένο καλοκαίρι δαπανήθηκαν 60 εκατομμύρια για να βρεθείς στο Όλντ Τράφορντ για να γίνεις ακόμα ένας ηγέτης. Και ενώ η ομάδα σου βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-2 εσύ αντί να σκεφτείς τρόπους να δείξεις – επιτέλους – το ταλέντο σου, αποβάλλεσαι με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Με δύο φθηνές – στα όρια της βλακείας – κίτρινες κάρτες για την ακρίβεια. Η πρώτη για “θέατρο” (αν και αυτή την καταλαβαίνω χωρίς να τη δικαιολογώ στο Θέατρο των Ονείρων) και η δεύτερη για τράβηγμα της φανέλας του διαιτητή. Δεν ξέρω αλλά εκτός της βλακείας μυρίζομαι και μια κάποια σύγχυση στον αέρα του Μάντσεστερ.

Για τον Άνχελ Ντι Μαρία τα παραπάνω που κατάφερε να κρεμάσει τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ,στερώντας της το δικαίωμα να παλέψει – επί ίσοις όροις – για την ανατροπή και την πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου Αγγλίας, με την αποβολή του. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως ο Αργεντινός εξτρέμ το έχει ξανακάνει αυτό. Πριν δύο χρόνια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Λα Κορούνια. Τότε είχε πάρει δύο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό επειδή εμπόδισε παίκτη της Ντέπορ να εκτελέσει φάουλ. Δύο φορές σε ένα λεπτό παρακαλώ. Εξυπνάδα δε το λες αυτό πάντως. Ούτε φυσικά το σημερινό.

https://www.youtube.com/watch?v=-PnxFS-grLU

Η αποβολή αυτή θα στερήσει το δικαίωμα απ’ τον παίκτη και στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Τότεναμ στο Όλντ Τράφορντ. Μια αναμέτρηση που οι “μπέμπηδες” θα πρέπει να κερδίσουν αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας. Η τετράδα είναι ο μοναδικός στόχος που κυνηγάει αυτή τη στιγμή η ομάδα του Φαν Γκάαλ και αν δεν επιτευχθεί θα μιλάμε για ένα απ’ τα μεγαλύτερα “ναύαγια” που έχει γνωρίσει η ομάδα της Γιουνάϊτεντ τα τελευταία 25 χρόνια. Ίσως και το μεγαλύτερο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, βιντεοθεραπεία, Χωρίς κατηγορία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Αντίο στον πιο Σπουδαίο Αφανή Ήρωα

Ο Μπρίαν Λόμαξ δεν ήταν μια βεντέτα των γηπέδων. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι ήταν αυτό, καθώς κανείς δεν τον είδε ποτέ να παίζει ποδόσφαιρο. Ούτε όμως τον θυμάται ως κάποιο γκουρού των πάγκων. Δεν υπάρχει μαρτυρία που να τον τοποθετεί εκεί. Μήπως ήταν πρόεδρος; Χμ, εδώ οι μυημένοι στη Βρετανική ποδοσφαιρική παράδοση κάτι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

10 κεράκια για μια λόμπα

Σήμερα ο Ολυμπιακός δίνει το σημαντικότερο του φετινό αγώνα εναντίον της Μπενφίκα. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα (αν ήξερα άλλωστε τα αποτελέσματα αγώνων πριν γίνουν, θα ήμουν εκατομμυριούχος ή θα μασούσα φύλλα δάφνης και θα την άκουγα με αναθυμιάσεις δίνοντας ασόδυα και άντερ/όβερ στους πιστούς παίκτες του στοιχήματος που θα συνέρρεαν στο μαντείο), […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *