Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι εναλλακτικές προτάσεις του Sombrero για να αποφύγουμε το Grexit

LuckyKontonis

Grexit στο ευρώ grexit και στο ποδόσφαιρο, κατά το Σαράφης στα Τρίκαλα Σαράφης και στο Παρίσι (για τους παλιούς που ξέρουν και από μπαλίτσα και από μόδα). Κι επειδή στο Sombrero μπορεί να είμαστε άσχετοι από οικονομικά αλλά είμεθα πάνω απ’όλα πατριώτες, δίνουμε ηχηρή απάντηση στους κολάφους της UEFA παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε την απόλυτη λίστα των μέτρων για να αποφευχθεί το επάρατο grexit.

Kobonis

• Μυστική αποπομπή του άμπαλου Κοντονή και παράλληλη αντικατάστασή του από τον Γιάννη Κομπότη. Σιγά μην καταλάβουν οι κουτόφραγκοι της UEFA τη διαφορά του Kontonis από το Kompotis, ούτως ή άλλως αυτοί μόνο τα φωνήεντα πιάνουν, άντε και το αρχικό σύμφωνο.  Τους λέμε ότι του κοτσάραμε και το γυαλί ηλίου για να τον κάνουμε πιο τρέντυ και διαλλακτικό και τελειώσαμε. Χώρια που ο Γιάνναρος στάνταρ θα έχει ποντάρει το πρωτογενές πλεόνασμα της χώρας στο Grexit ημίχρονο – Grentrance τελικό και μετά ίσα που δανείζουμε και στον Σόιμπλε.

ClaudioRanieri

• Άμεση επαναπρόσληψη του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής, αλλά και του Ολυμπιακού και γενικότερα όλων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αντιμετωπίζοντας έτσι το πρόβλημα με τη μέθοδο της ομοιοπαθητικής, αφού το Grexit θα επιτευχθεί εξίσου αποτελεσματικά και χωρίς εξωτερική βοήθεια.  Στη φωτογραφία βλέπουμε τον πολυνίκη προπονητή να δείχνει το δρόμο της εξόδου.

 karalado

• Στέλνουμε στην UEFA μια τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους Γιάννη Αλαφούζο, Άδωνι Γεωργιάδη και Κώστα Καραπαπά, η οποία αναλαμβάνει άμεσα δράση, με τον Άδωνι να διαβάζει στους Ουεφαίους, δυνατά και σε άπταιστα γκρίκλις, τουήτς του Αλαφούζου για τη διαφθορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι να λυγίσουν. Στην απίθανη περίπτωση που αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, ο Καραπαπάς τρώει τον Μισέλ Πλατινί για παραδειγματισμό.

sakis_dionysos

• Διοργάνωση συναυλίας του Σάκη Ρουβά στη Νιόν, με συμβολική είσοδο 340,75 δραχμές, στην οποία ένας Sakis αποφασισμένος, ένας πραγματικός ημίθεος με στύση, κάνει σπαρακτική έκκληση στην UEFA “of justice sun intelligible… don’t I beg you don’t forget my country”, απειλώντας ότι σε περίπτωση Grexit θα αποχωρήσουμε αυτομάτως και από την Eurovision και, εν ανάγκη, θυσιάζοντας τις λευκοντυμένες παρθένες γύρω του στο βωμό της κάθαρσης.

Vote

• Τελευταία και πιο ριζοσπαστική πρόταση αν τίποτα απ’όλα τα παραπάνω δεν έχει αποτέλεσμα. Ο πρωθυπουργός το παίρνει πάνω του και αποφασίζει να εντείνει την πίεση προς τους Ευρωπαίους εταίρους παίζοντας το χαρτί του δημοψηφίσματος και της ρωσικής βοήθειας ταυτόχρονα. Αναθέτει τη διεξαγωγή του στον Ιβάν Σαββίδη, με το δίλημμα να συνοψίζεται στο “Ρώτησε για Grexit ο Ιβάν”.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

To παλάτι των ονείρων του Σοκόλ Κούστα

Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 1990 όταν τέσσερις νεαροί απ’ το χωριό Αλίκο των Αγίων Σαράντα δέχονταν τα πυρά Αλβανών στρατιωτών στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα. Για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό που ήθελαν ήταν απλά να ζήσουν ελεύθεροι, μακριά από την τυραννία της δικής τους χώρας. Το τίμημα που πλήρωσαν ήταν η ίδια τους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα κλεμμένα αρχεία του Ιβάν

“Το ρωσικό σάιτ “yuga.ru” αναφέρει ότι οι γνωστοί χάκερ κατάφεραν και υπέκλεψαν το e-mail του Ιβάν Σαββίδη και έχουν θέσει προς πώληση περισσότερες από 12.000 συνομιλίες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με τους συνεργάτες του από το 2009 ως το 2015!” – Sportdog.gr Αυτή είναι η είδηση που κυκλοφόρησε στα αθλητικά σάιτ την Παρασκευή. Το Σομπρέρο, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Οι εναλλακτικές προτάσεις του Sombrero για να αποφύγουμε το Grexit”

  1. Ο/Η Μπαμπαγιόκο Τσόκο λέει:

    Τελευταία λύση: Στέλνουμε τον Τσάκα παρέα με τον πρίγκηπα που απειλεί ότι θα αγοράσει όλη τη Σούπερ Λίγκα ,Β’ και Γ’ Εθνική και θα τους ενσωματώσει στο Σαουδαραβικό πρωτάθλημα αν γίνει Grexit. Ενέχει βέβαια τον κίνδυνο οι Έλληνες ποδοσφαιριστές να ζητήσουν Grexit από μόνοι τους

  2. Ο/Η kots λέει:

    χα, επιτελους βρηκαμε ποιος ειναι ο γιαννης αυλακιωτης του sdna.gr. εδω κρυβεσαι πουλακι μου?
    εμπνευσμενο κειμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *