Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του Ολυμπιακού;

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα περιοριστικά μέτρα που αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, είναι γεγονός πως υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Αν και ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης δηλώνει πως θα παραμείνει πρόεδρος της ομάδας, δεν είναι κακό να γίνεται και λίγο σκάουτινγκ. Έτσι λοιπόν, για μια ακόμα φορά δίνουμε τη βοήθειά μας με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και μόνο, προτείνοντας πιθανούς υποψήφιους προέδρους για την ομάδα του Πειραιά.

pantos2

Τάσος Πάντος

Υπέρ: Είναι σημαντικό στις αναποδιές να γυρίζεις στις ρίζες σου. Να θυμάσαι Κορυδαλλό (την περιοχή, όχι τις φυλακές), ματωμένο γόνατο, μπανταρισμένο κεφάλι, πλεμόνια και λίγο μπουζουκάκι να παίζει από πίσω. Ο εργάτης Τάσος Πάντος που το μεσαίο όνομά του είναι Χαλκέντερος, είναι αυτός που μπορεί να ηγηθεί σε ένα νέο ξεκίνημα-επιστροφή στον Ολυμπιακό από τα παλιά.

Κατά: Ούτε ένα.

LOVERDOS_SEF

Ανδρέας Λοβέρδος

Υπέρ: Γνήσιος Ολυμπιακός και με σπουδαίο βιογραφικό, με αρκετό ελεύθερο χρόνο μετά την ήττα στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Φιλοευρωπαϊστής, γεγονός που θα έχει σημασία στις επαφές με την ΟΥΕΦΑ, με χρόνια παρουσία στο Καραϊσκάκη, άποψη για την μπάλα και σουξέ στις γυναίκες άνω των 35.

Κατά: Με τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ σε ελεύθερη πτώση, πιθανότατα θα έχει λίγο μεγαλύτερη στήριξη από όση είχε ο Κάτανετς.

Makhdoom-Syed-Faisal-Saleh-Hayat

Φαϊσάλ Σαλέχ Χαγιάτ

Υπέρ: Ο πρώην πρόεδρος της Πακιστανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου είναι πλέον free agent καθώς καθαιρέθηκε από τη θέση του με τις κατηγορίες της συμμετοχής σε διάφορα σκάνδαλα. Στα θετικά οι άριστες σχέσεις του Ολυμπιακού με την ασιατική χώρα και το γεγονός ότι ο πρόεδρος έχει πακέτο δωρεάν ομιλίας με το Πακιστάν. Επίσης το άνοιγμα σε νέες ανερχόμενες αγορές μπορεί να φέρει τρομερές πωλήσεις προϊόντων σε Πακιστανούς ποδοσφαιρόφιλους.

Κατά: Δεν είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, αν και η λαμογιά είναι διεθνής λέξη.

koygias_epeisodia_korinthso

Αλέξης Κούγιας

Υπέρ: Τεράστια εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο με θητεία σε Άρη Πετρούπολης, Ηρακλή, ΑΕΚ, Παναχαϊκή και πιθανότατα άλλες δεκαπέντε ομάδες που ξεχάσαμε. Νομικές γνώσεις που πάντα είναι χρήσιμες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μεράκι για το άθλημα.

Κατά: Αλλάζει παρατάξεις πιο συχνά και από τον Γρηγόρη Ψαριανό. Έχει ξυλομαγνήτη και τις μαζεύει συχνά.

marinakis+serafeim

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ

Υπέρ: Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές κοιτάζεις πάντα προς τον ουρανό και περιμένεις τη βοήθεια από τον Ύψιστο. Ή έστω από την Μητρόπολη που έχει δείξει τα ολυμπιακά της αισθήματα ακόμα και σε εκλογικές διαδικασίες.

Κατά: Ο Μητροπολίτης δεν έχει το Θείο χάρισμα της προφητείας, μια που η πρόβλεψή του “Ἑπομένως ὅλη αὐτή ἡ ἀπαράδεκτη ὑπόθεση ἀναφορικά μέ τόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εἶναι πομφόλυγα ἡ ὁποία ἐντός ὀλίγου χρόνου θά διαρραγῆ μετά κρότου” δεν έπεσε μέσα. Συνεπώς, ίσως να χρειαστεί και βοήθεια τεχνικού διευθυντή για την επιλογή των παικτών.

615_d635305f-bdbe-4f7b-965f-0da1e497573a-614x330Πέτρος Κωστόπουλος

Υπέρ: Έκανε τον Ολυμπιακό μόδα και από εκεί που ήταν συνυφασμένος με την γλιστερή χαίτη του Νίκου Τσιαντάκη, έγινε τρεντ και μπήκε στα σαλόνια. Έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και τίποτα καλύτερο να κάνει, εκτός αν παρουσιάσει ακόμα κανένα talk show που δεν βλέπει κανείς.

Κατά: Μπορεί να κατασχέσουν τα γραφεία της ομάδας αν αναλάβει.

28_23138291-960x638

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Υπέρ: Μπορεί να επιβάλλει αυστηρή πειθαρχία στα αποδυτήρια και να βάλει τις φωνές στους παίκτες στο ημίχρονο για να γυρίσει ο αγώνας. Θα ανοίξει και πάλι το ΤιΒι Μάτζικ και αν κάνει εκπομπή παρέα με τον Τάκη Τσουκαλά θα σπάσουν τα ρεκόρ ακροαματικότητας.

Κατά: Μπορεί η ομάδα να μη βγει ποτέ να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο αν αρχίσει να μιλάει, μια που είναι ερωτευμένη με τη φωνή της.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο άνθρωπος που χάθηκε στην ομίχλη

Όσοι παρακολούθησαν προχθές την ποδοσφαιρική αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός έγιναν μάρτυρες της πιο κακιασμένης ομίχλης που έχει συναντήσει ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πως είναι δυνατόν να στερεί αυτό το φυσικό φαινόμενο από όλους εμάς το δικαίωμα να δούμε μπαλίτσα και φυσικά πως είναι δυνατόν ο επιστήμονας διαιτητής να σκέφτεται επί 30 – και βάλε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν είναι φυσικά το Ελληνικό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομαλή διεξαγωγή και της τελευταίας αγωνιστικής. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα πήρε την νίκη που χρειαζόταν αρκετά εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί αυτή τη φορά να προσευχηθεί δημόσια στα ανώτερα κλιμάκια της πίστης ο Χρήστος Πανόπουλος. Στην Βέροια η τοπική ομάδα καθυστέρησε λίγο αλλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8 σχόλια σχετικά με το “Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του Ολυμπιακού;”

  1. Ο/Η Iceman λέει:

    Σώκρατες πισω στον θώκο και τεζα ολοι. ΧΟΧΟΧΟ

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Αυτά είναι τα προφανή !

  3. Ο/Η Dexter1986 λέει:

    Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι ξεχάσατε τον Δημήτρη τον Σιόβα, ο οποίος με τόσο γλύψιμο που έχει ρίξει στον υπέροχο, καταπληκτικό και τρισμέγιστο, κατά αυτόν, πρόεδρο Βαγγέλα, είναι ο πρώτος υποψήφιος να αναλάβει την προεδρία και να γίνει πρόεδρος-παίκτης(λέμε τώρα), αλλά τοπικό.

  4. Ο/Η dsound725 λέει:

    ενας ειναι ο προεδρος. ομοναδικος νικος ΑΛΕ.ολα τα αλλα

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    Ο Σιόβας έχει ακόμα να δώσει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στα ελληνικά μούσια γενικότερα…

  6. Ο/Η Manolo7 λέει:

    Κοκκαλη Κοκκαλη σε παρακαλω ξαναγινε προεδρος στον Ολυμπιακο! Χο Χο Χο Χο 😛

    Η Κωνσταπουλου ειναι βαζελου σαν τον πατερα της, δε τη θελουμε!

    Για τον Τζουνιορ παμε περα απο την πλακα.

  7. Ο/Η kwstasArsenal λέει:

    Οποιος και αν παει προεδρος, θα συνεχισει να ακουει για στημενα, για παραγκες κλπ κλπ. Αρα γιατι να μην βαλεις ενα ωραιο μωρο για προεδρο ;; Στην κερκιδα τοσα εχει αλλα θα υπαρχουν και σελεμπριτης να ουμε.
    Τι να πει κανεις για την Φουρειρα ;; Γιατι το στηνεις το παιχνιδι μωρη ;;; Οχι βεβαια, ολοι θα προσπαθουν να της κολλησουν αρα θα ξεχασουμε και μπαλα και διαιτητες και τα παντα !

  8. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Νικολακό εννοείται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *