Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι 5+1 λόγοι που έχασε η Εθνική από τα Νησιά Φερόε

Δεύτερη ήττα από τα Νησιά Φερόε φίλε αναγνώστη στην ίδια σεζόν και πριν η κατάσταση  χειροτερέψει κι άλλο και δούμε την Εθνική να χάνει από τη “Χώρα του Ποτέ” (κλεμμένη από sombrero η ατάκα), ανοίγουμε το μαύρο κουτί της εθνικής τραγωδίας και, με τη γνωστή μας παρρησία, αποκαλύπτουμε τι και πώς μας οδήγησε ως εδώ.

agia_barbara

• Στην Εθνική πλέον έχει χαθεί το οικογενειακό, χριστιανικό κλίμα που μας οδήγησε σε τόσες επιτυχίες. Δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να προτείνει να μεταφερθεί το σκήνωμα της αγίας Βαρβάρας με τιμές Προέδρου ΕΠΟ στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αγώνα, για περιφορά και προσκύνημα απ’όλους τους διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο, αφήνοντας έτσι την Εθνική να οδεύσει αβοήθητη στην ταπείνωση από τους τίμιους και ταπεινούς μεροκαματιάρηδες των Νησιών Φερόε.

 

Mitroglou_Garelli

• Πληρώσαμε την επιμονή του Μαρκαριάν να βάλει τον Μήτρογλου να παίξει με Καρέλη ενώ είναι γνωστή προτίμηση του Έλληνα στράικερ στο 72άρι Honda GLX με αλλαγμένο κυλινδροπίστονο.

NinisMessiFetfa

• Η Εθνική επιπλέον πλήρωσε την ατυχία της, έχοντας στον συγκεκριμένο αγώνα δύο δοκάρια, καθώς και δύο Έλληνες Μέσι αλλά κανέναν Αργεντίνο.

Syriza

• Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν μια κυβέρνηση έχει καταφέρει όχι απλά να μας φέρει μια ανάσα από την έξοδο από την Ευρωζώνη, αλλά ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΤΟ 12ΑΡΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ EUROVISION, είναι αντιληπτό ότι τα δυό από τα Φερόε και λίγα ήταν.

Asi

• Η ακατανόητη επιλογή της ΕΠΟ να αφήσει την ομάδα χωρίς καμία επιστημονική υποστήριξη, αγνοώντας επιδεικτικά ανθρώπους που αποδεδειγμένα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εθνική προσπάθεια. Όπως για παράδειγμα η μπαρουτοκαπνισμένη Άση Μπίλιου, για την οποία θα ήταν παιχνιδάκι να βγάλει τον αστρολογικό χάρτη των Ιχθύων, κάνοντας έτσι το ιδανικό σκάουτινγκ για τον τρόπο ανάπτυξης των ψαράδων από τα Φερόε.

Tzalakwstas

• Γιατί όταν, μετά την πρώτη ήττα από τα Νησιά Φερόε, εμείς εδώ στο sombrero βάλαμε το μαχαίρι στο κόκαλο και με νηφαλιότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης δώσαμε την απόλυτη λίστα των προπονητών ικανών να τραβήξουν το κάρο από το βούρκο που το είχε βουλιάξει ο Ιταλός λιμοκοντόρος, η ΕΠΟ επέλεξε να μας αγνοήσει και προχώρησε σε μια επιλογή που αποδείχτηκε μαλακία μαλακία μαλακία.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ιστορία του Splash

Παρακολουθώντας – άφωνος – το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Σεμπαστιάο Σαλγκάδο θυμήθηκα μια πολύ ωραία ιστορία. Μια ιστορία για ένα εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών. Τον μοναδικό Τομ Φίννει. Στο ντοκιμαντέρ του ο Βιμ Βέντερς καταπιάνεται με το σπουδαίο Βραζιλιάνο φωτογράφο και μέσα απ’ τα λεγόμενα του ίδιου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι δυο πιο γαμάτες φωτογραφίες της σεζόν έως τώρα

Έβερτον – Τότεναμ (3/11/2013) —– (Πατώντας πάνω στις φωτογραφίες τις απολαμβάνεις σε μεγάλο μέγεθος και είτε ψάχνεις στην πρώτη τον προνοητικό μάγκα τους προνοητικούς μάγκες που φρόντισαν να πάρουν μαζί τους γυαλιά ηλίου, είτε χάνεσαι για ώρα στις απογοητευμένες φάτσες και χειρονομίες των οπαδών της Άρσεναλ στη δεύτερη εκπληκτική εικόνα, που τραβήχτηκε 12 χρόνια μετά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *