Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τι μπορεί να κάνει η φανέλα για σένα

Φανέλες υπάρχουν πολλές. Ωραίες, άσχημες, ρετρό, υπερ-μοντέρνες, κακόγουστες, αλλά είναι κατά κύριο λόγο αυτό που υπόσχονται. Φανέλες. Τις φοράς στο γήπεδο, στο 5Χ5, στην παραλία και όπου αλλού νομίζεις. Και είναι ένας τρόπος να ενισχύεις την ομάδα σου, τους παίκτες που βλέπουν τα χρώματα στις κερκίδες. Αυτά μέχρι φέτος. Γιατί από φέτος σε μια υπερ-γραφική κίνηση, η ισπανική εταιρεία Joma (για κάποιους Τζόμα, για άλλους Χόμα) παρουσιάζει τη νεά φανέλα της Σαμπντόρια και απαντάει στο ερώτημα: “μην ρωτάς τι μπορείς να κάνεις εσύ για την φανέλα, αλλά τι μπορεί να κάνει η φανέλα για σένα”. Και απαντάει η φανέλα. Η οποία τραγουδάει. Ναι. Πατώντας πάνω στο σήμα της ομάδας αρχίζουν και ακούγονται συνθήματα της Σαμπντόρια, τα οποία και τραγουδάνε οι ίδιοι οι παίκτες.

Και μπορεί να είναι από τα πιο άχρηστα πράγματα που έχουν βγει ποτέ (στην κορυφή της λίστας εξακολουθούν να βρίσκονται τα selfie sticks), αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις την εταιρεία ότι δεν προσπάθησε και να μη γελάσεις με τα δυο γραφικά σποτάκια στα οποία οι παίκτες της Σαμπ δίνουν κουράγιο από το πέταλο του Λουίτζι Φεράρις στις δύσκολες στιγμές απλών καθημερινών οπαδών.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια, Ιταλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Από το κράξιμο στην αποθέωση: Η ιστορία της φετινής Νάπολι

Τον Φεβρουάριο του 1976 οι Fleetwood Mac αποφάσισαν να ηχογραφήσουν ένα νέο άλμπουμ. Σε έναν εξωτερικό παρατηρητή οι συνθήκες μάλλον φάνταζαν εξαιρετικές. Το διάσημο ροκ συγκρότημα είχε μόλις ολοκληρώσει μια άκρως επιτυχημένη, παγκόσμια περιοδεία και στο Νο1 των charts της Αμερικής φιγουράριζε ακόμα ο προηγούμενος, ομώνυμος, δίσκος τους. Στην πραγματικότητα όμως, το κλίμα μόνο καλό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ποδοσφαιρική επίθεση των Κινέζων

Η είδηση της μεταγραφής του Τζάκσον Μαρτίνες για… 42 εκατομμύρια Ευρώ στην Γκουανκγζού δημιούργησε αίσθηση στον περισσότερο κόσμο. Μόνο που δεν ήταν μεμονωμένο γεγονός, αλλά το κερασάκι στην τούρτα μιας φρενίτιδας αγορών από τους Κινέζους. Μέχρι στιγμής είχαμε συνδυάσει την Κίνα με φτηνά εργατικά χέρια, κινητά με επεξεργαστές δεκαοχτώ πυρήνων σε τιμές Νόκια 3310 και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Τι μπορεί να κάνει η φανέλα για σένα”

  1. Ο/Η mouris λέει:

    Sampdoria είμαι στην Ιταλία,αλλά αυτό μου φαίνεται είτε αρκετά καινοτόμο(θα έπρεπε τα συνθήματα να είναι από οπαδούς ηχογραφημένα από αγώνες)είτε αρκετά cult.Για κάποιον περίεργο λόγο δεν έχω αποφασίσει ακόμη παρότι η λογική λέει πως είναι cult.

  2. Ο/Η miltos λέει:

    k egw Sampdoria eimai apo pitsirikas otan prwtoeida thn parea twn Vialli,Mancini,Lombardo,Vierchowod etc. na xtupaei sta isa tous plousious megalous italikous sullogous na shkwnei to campionato[1991] k kupela(italika-europaiko) ftanontas mexri ton teliko tou CL … meta hr8an ta petrina xronia,hr8e h serie B k h epistrofh sto meso tou va8mologikou pinaka alla sunexizw na upostirizw auth tin monadikh fanela k tous tifozi tis me ta gamata coreo tous!
    SIAMO L’ARMATA BLUCERCHIATA
    FORZA DORIA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *