Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει

Αν κάποιος μου έλεγε πριν από 10 χρόνια πως ο Γκάρι Νέβιλ θα γινόταν κάποτε ένας γαμάτος ποδοσφαιρικός αναλυτής-σχολιαστής θα γελούσα. Λίγο η φάτσα του και το στυλ του και πολύ περισσότερο η σύνδεση του στο μυαλό μου με τον αδερφό του, που σου δίνει την αίσθηση ότι μετράει ακόμα με τα δάχτυλα για να κάνει την πρόσθεση 8+7, με έκαναν να πιστεύω πως ο Γκάρι είναι από εκείνους τους ανθρώπους που όταν ήταν μικρός τον έβαλε κάποιος σε ένα γήπεδο και του είπε “εσύ θα κάτσεις εδώ δεξιά κι όταν έρχεται η μπάλα θα την διώχνεις, δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο που συμβαίνει στο γήπεδο”.

Η διάψευση ήταν τόσο πανηγυρική που βάζω το λινκ για το κείμενο που είχα γράψει την εποχή της αποχώρησης του και νιώθω μια νοητή σφαλιάρα στο μάγουλο. Ο Νέβιλ σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2011, μετακόμισε άμεσα στο Sky Sports και από τότε παραδίδει μαθήματα ποδοσφαιρικής ανάλυσης μετά από κάθε αγωνιστική, κάνοντας τον Πέτρο Μίχο να μοιάζει με Ελένη Μενεγάκη μπροστά του.

Ο Τιερί Ανρί από την άλλη ενσωματώθηκε μόλις φέτος στην ομάδα του Sky Sports και ακόμα δεν έχει δείξει κάτι εντυπωσιακό, που να συμβαδίζει με την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική του ποιότητα. Μέχρι να το κάνει χρησιμοποιείται σε άλλα φιλόδοξα πρότζεκτ, όπως το καταπληκτικό τρέιλερ που εμπνεύστηκε και έφτιαξε το κανάλι για την Πρέμιερ Λιγκ που, σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί γιατί το καλοκαίρι ο Χρόνος κυλάει λίγο διαφορετικά από τις υπόλοιπες εποχές, ξεκινάει σύντομα.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Sky Sports παράγει κάτι αξιοθαύμαστο. Λίγα χρόνια πριν είχε φτιάξει ένα εξαιρετικό βίντεο με τις αντιδράσεις των φιλάθλων πριν και μετά από ένα γκολ ενώ το 1997 είχε χρησιμοποιήσει τον πασίγνωστο ηθοποιό Σον Μπιν για να κάνει ένα καθηλωτικό τρέιλερ για την Πρέμιερ Λιγκ εκείνης της χρονιάς, το οποίο δικαιολογημένα θεωρείται διαχρονικό.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η αγαπημένη μας Αγγλογαλλική ομάδα

Όπως πιθανόν θα έχεις διαβάσει αν ασχολείσαι έστω και λίγο με το Αγγλικό ποδόσφαιρο η Νιούκαστλ εξελίσσεται σε σύγχρονη, μικρή αποικία της Γαλλίας, έχοντας στο δυναμικό της, μετά το τέλος κι αυτής της μεταγραφικής περιόδου, 14 Γαλλόφωνους παίκτες. Ο αριθμός αυτός φυσικά προκαλεί ένα σοβαρό θέμα επικοινωνίας και συνεννόησης μέσα στην ομάδα το οποίο η […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βουτιά στο παρελθόν

Πέντε φωτογραφίες από τα Αγγλικά γήπεδα της περιόδου 1934-1968 που μου τράβηξαν την προσοχή (Πηγή: Press Association): 1959 – Εκστασιασμένες φίλες της Νότιγχαμ Φόρεστ παρακολουθούν στο Γουέμπλει τον τελικό με τη Λούτον. 1968 – Γιαγιάδες και θείτσες της Γουέστ Μπρόμιτς, μέλη προφανώς του συνδέσμου ‘Μάγισσες της Γουέστ Μπρομ’, μαζί με κούκλες του Τσάκι με στολή […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 σχόλια σχετικά με το “Η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει”

  1. Ο/Η Jim3Pap λέει:

    Και την έβγαλε την διαφήμιση ο Σων ζωντανός ε; Πρέπει να είναι η πρώτη φορά.

  2. Ο/Η Tanasio λέει:

    Δηλαδή η διαφήμιση της Νόβα με τον Στάνκογλου ήταν κλεμμένη? Πωω στεναχωρήθηκα τώρα…

  3. Ο/Η Rasko λέει:

    Παραληρηματικοί μονόλογοι και dance μουσική, πόσο πιο βρετανικά 90’s.A!Και το πρώτο σχόλιο.

  4. Ο/Η duendes λέει:

    Νομίζω όλοι περιμέναμε πως στο τέλος της διαφήμισης ο Σον θα πεθάνει θεαματικά. Απογοήτευση.

  5. Ο/Η Βούτερ λέει:

    Το σποτάκι του 97 δεν είναι καρμπον το προπέρσινο της νόβα με τον Στάνκογλου?

  6. Ο/Η duendes λέει:

    Καρμπόν δεν θυμάμαι αν είναι αλλά σίγουρα είναι εμπνευσμένο από αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *