Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όταν χάνεις το χιούμορ σου

Θέλει σίγουρα αρκετά κιλά “κοχόνες” για να είσαι μια διαφημιστική εταιρεία και να προβάλλεις έτσι το προϊόν του πελάτη σου. Αλλά όταν είσαι στην Λ. Αμερική και μιλάς για μπάλα, μπορείς να κάνεις πολλά. Έτσι, το TCC που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος της Ουρουγουάης αποφάσισε να κάνει πλάκα με το πρωτάθλημα που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα (όχι σαν εδώ που δεν δείχνουμε τα επεισόδια, δεν σχολιάζουμε τους διαιτητές και μιλάμε μισή ώρα σε κάθε ματς για το πόσο γαμάτη είναι η εναέρια κάμερα) και παρουσίασε ένα άκρως αυτοσαρκαστικό βίντεο.

Το σποτάκι παίζει με μουσική τύπου Τσάμπιονς Λιγκ και δείχνει γραφικές καταστάσεις από το πρωτάθλημα της Ουρουγουάης. Αποδυτήρια που μοιάζουν με το οχυρό Ρούπελ, γήπεδα με τραγικές εξέδρες, γραμμές και αγωνιστικό χώρο, κλωτσοπατινάδες μεταξύ των παικτών που καταλήγουν σε γκολ, την αγαπημένη αγελάδα της Ρότσα, στρώματα από αφρολέξ για να στεγνώσει το γήπεδο (ξεπερνώντας τα διάσημα αποστραγγιστικά συστήματα των Ζωσιμάδων) και μπάλες που φεύγουν εκτός γηπέδου. Στόχος ήταν να περάσει μέσω χιούμορ ότι μπορεί το πρωτάθλημα να μην είναι Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι ένα πρωτάθλημα με πάθος και αγάπη και στο κάτω κάτω είναι το πρωτάθλημα που αγαπάει ο κόσμος της Ουρουγουάης. “Επιστρέφει το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, για εμάς” ήταν το πετυχημένο σλόγκαν. Παρ’ ότι όπως δήλωσε ο πρόεδρος της διαφημιστικής είχε 99% θετική απόκριση από τον κόσμο, η Ομοσπονδία της Ουρουγουάης δεν ενθουσιάστηκε και το απαγόρευσε. Στην εποχή του Ίντερνετ βέβαια, αυτό το κάνει ακόμα πιο πετυχημένο μια που έγινε βάιραλ. Εγώ προσωπικά τραγουδάω μόνος “uruguayooooo” εδώ και πολλή ώρα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για ψώνια, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

“Το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία και ο Μαραντόνα ο Θεός της”

Δυο αδέρφια απ’το “όμορφο Ροζάριο”, μια υπέρμετρη λατρεία – στα όρια της τρέλας – για τον μεγάλο Ντιέγκο και κάποιες εκδηλώσεις στις οποίες δεν θα ήθελες να βρεθείς και να πεις “για να πω την αλήθεια, εγώ νομίζω ότι ο Πελέ ήταν ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνήθειες που αλλάζουν

http://www.youtube.com/watch?v=WH-ukVXiA7M Η Ημέρα της Γυναίκας μπορεί να πέρασε αλλά εμείς θα την εορτάσουμε με δυο φοβερές και άκρως πετυχημένες διαφημίσεις, στις οποίες σοβαρό ρόλο παίζει το ασθενές φύλο. Στην πρώτη έχουμε την υπενθύμιση του ρητού: “Ακόμη κι αν ήμουν καλεσμένος σε επίσημο δείπνο, ντυμένος στα λευκά, εάν έβλεπα μια λασπωμένη μπάλα να έρχεται κατά πάνω […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *