Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πόσο γνώστης του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (ή Γιουρόπα Λιγκ) είσαι;

Ένα δύσκολο κουίζ για τους φίλους του Europa League. 15 ερωτήσεις για αυτούς που γουστάρουν να φτάνουν στα όρια. Θα καταφέρεις να απαντήσεις ή θα το κλείσεις και θα παίξεις πασιέντζα; Άντε να δούμε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα παιδία παίζει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Sombrero Quiz: Πόσο Ποδοσινεφίλ είσαι;

Στο Sombrero εκτός απ’ το ποδόσφαιρο αγαπάμε και το σινεμά και τις σειρές. Το έχετε καταλάβει είμαι σίγουρος. Έτσι σκέφτηκα να ετοιμάσω ένα εύκολο κουιζάκι (όχι πως δεν ήταν εύκολο το προηγούμενο που είχα φτιάξει) για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας στις ποδοσφαιρικές ταινίες. Φτιάξτε ποπ κορν, χαμηλώστε τα φώτα και απαντήστε στις 11 ερωτήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οκτώ μεγάλες αλήθειες για το 5×5

Αν και οι μεγαλύτεροι πρόλαβαν μόνο τις εποχές της αλάνας και του πάρκου, εδώ και αρκετά χρόνια το 5×5 είναι η μοναδική ποδοσφαιρική διέξοδος για πολύ κόσμο. Παρ’ ότι το θεωρώ κάτι σαν ποδόσφαιρο του δοκιμαστικού σωλήνα και… ημίμετρο, δεν παύει να είναι δημοφιλές. Η δημοσιογραφική ομάδα του σομπρέρο συγκέντρωσε τις εμπειρίες της και μέσα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

14 σχόλια σχετικά με το “Πόσο γνώστης του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (ή Γιουρόπα Λιγκ) είσαι;”

  1. Ο/Η hi! λέει:

    Σκοράρεις μόνο με πέναλτι
    7
    Right!

    τουλάχιστον κάνω κάτι καλύτερα από τη μπάρτσα

  2. Ο/Η Τη μπάλα ρε Πελέ, τη μπάλα λέει:

    Που είναι το σχολιο για το τσαμπιολίγκ αγαπητοί; Περάσαμε στο Γιουροπα ετσι στο ντουκου; Και το Μπαρκελώνα; Ποιος θα παρηγορήσει το Μπαρκελώνα;

    Οχι οτι ειμαι αντι-Μπαρτσα απλα πιο πολύ γουσταρω να βλέπω 11 “Λος Ουρουγουάιος” που κανουνε αιδοίο-πίλο τα εμπνευσμένα σύγχρονα “ποδοσφαιρικά” συστήματα με ανορθόδοξο πόλεμο.

    Γι’ αυτό και μου άρεσε το χθεσινό ματσάκι και απο τις δύο πλευρές. Τώρα οσον αφορά το τεστ λόγω ηλικίας έχω αρχίσει να απορρίπτω τέτοιου είδους πληροφορίες-αναμνήσεις για να κρατήσω καλύτερες όπως μια καλή κλωτσιά,ένα τσαμπουκαλεμένο γκολάκι,μια αντισυμβατική “παιρνω τη μπαλα σας περναω ολους και μετα το χάνω για να σας ξεφτιλίσω” φάση.

  3. Ο/Η balkou λέει:

    12. Έχασα Παβαρότι 🙁 Βρήκα Νο 14. Καταγγέλλω την παραπλάνηση με τον Νταλμά…

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    @Πελέ, να μας κάμεις φόλλοου σε τούιτα-ΦουΜπου-ίνσταγκραμ για να διαβάζεις σχολιασμό λάιβ, να βλέπεις βίντεο-φωτογραφίες και άλλα πολλά (δεν νομίζω να έχει τίποτα άλλο)
    ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΜΠΕΡΟ (κλείνω τα καπς).

    @balkou o Νταλμά ήταν σατανικός, παραλίγο να την πατήσω.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @Elaith
    Στο τουίτα σας εχω φόλοου αλλα την ώρα του ματς δεν έχει τουίτα (δεν εχω τιβι,ολα απ’ το πισι τα βλεπω). Αλλα αφου το έθεσες ετσι,θα κανω πεταγματάκια την ώρα του αγώνα και στο τουίτερ να παρακολουθώ σομπρεροανάλυση.
    Kαι μια μέρα θα σας πω και πως βγηκε το “Τη μπάλα ρε Πελε” ανοίγω παρένθεση πάραυτα(τον απεχθάνομαι τον παλιοκερατα,Ντιεγκο ουμπερ αλλες και δε συμμαζεύεται,και μετά οι “άγνωστοι θρύλοι” (λιγα τα βίντεο) Γκιγιέρμο Στάμπιλε, Ομπντούλιο Βαρέλα,Κουμπάλα, Σκιαφίνο, Χιντεγκούτι, Αντόλφο Πεντερνέρα (πσάχτε τον,παρένθεση στην παρένθεση) και καμπόσοι άλλοι.) Κλείνω παρένθεση.

    Aυτα τα λίγα εκτος θέματος οπως παντα.

  6. Ο/Η Elaith λέει:

    Όταν γίνουμε πλούσιοι θα σου πάρουμε σμαρτφόουν για να μη χάνεις λεπτό.

  7. Ο/Η Γιώργης λέει:

    προς “Την μπάλα ρε πελέ, την μπάλα” και Elaith:
    Κηδεία η Μπάρτσα. Στη Sagrada Familia χτυπάνε οι καμπάνες Μεγάλη Παρασκευή. Η καλύτερή μου μάλιστα, είναι η κλάψα για τη διαιτησία (μόνη εξαίρεση προς τιμήν του ο λουίς ενρίκε), από οπαδούς μιας ομάδας που μέχρι χτες, οι διαιτητές της συμπεριφέρονταν λες και οι παίχτες της είναι γυάλινοι και με εύνοια που μπροστά της ωχριά η Γιουβέντους επί καλτσιόπολι και ο Γαύρος και το Αιγάλεω επί Μητρόπουλου. Τρώω μέλι θυμαρίσιο ΑΑΑ κερασμένο από τον Τσόλο. Είδα και άρθρο σήμερα στη ντέιλι μέιλ με τίτλο “Γιατί ο Σιμεόνε είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο” (ακόμα και εδώ, το σομπρέρο είναι μήνες μπροστά από την επικαιρότητα το έχετε πει εδώ και καιρό).Τους καταλανούς πάλι, ο μέγας Ντιέγκο (‘ντάξει, μέγας είναι μόνο ο άλλος Ντιέγκο, αλλά για σήμερα μόνο ας είναι και ο Σιμεόνε) τους κέρασε παστέλι με μέλι από το αποπάνω και σουσάμι bio. Διπλή δόση.

  8. Ο/Η Τη μπάλα ρε Πελέ, τη μπάλα λέει:

    Ασε με Γιώργη ενα πικρό δάκρυ αυλακώνει το σκαμμένο απ’ τη θλίψη πρόσωπό μου όταν σκέφτομαι το δηλητήριο που πότισε την Καταλανική καρδιά του Μέσι,του Πλάτι του Αγκώνα, του Ινιέστα, και των άλλων παιδιών.

    Σύντομα Λουισενρίκος σε πρωϊνάδικο, “γιατί δε βγαίνει ο κύριος Ριτσόλι στο σμαρτφόουντ (σαν αυτό που θα μου πάρει ο Εlaith) του κυρία Εθπεράνδα μου;”

    Από Εσπάνια Ράγιο, αντε και Ατλέτικ Μπιλμπάο γιατί έτσι

  9. Ο/Η vasilis λέει:

    Παραπλανητική η ερώτηση με την Μπάρτσα, καθώς έχει κατακτήσει τρία Κύπελλα Εκθέσεων, που θεωρείται ο πρόγονος του ΟΥΕΦΑ. Νομίζω όλες οι ομάδες που το κατέκτησαν, ως κύπελλο ΟΥΕΦΑ το έχουν καταχωρίσει στο παλμαρέ τους.

  10. Ο/Η Ross λέει:

    Σκοράρεις μόνο με πέναλτι 7/15. Περίμενα πολύ χειρότερα για να πω την αλήθεια

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ίσως το ευκολότερο κουίζ από καταβολής sombrero, διότι οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν στην τελευταία τριακονταετία και μάλιστα ήταν περισσότερο γενικών κι όχι ειδικών γνώσεων. 13/15 λοιπόν, την πάτησα με Νταλμά (όχι λόγω φωτογραφίας όμως) και με Μπαρτσελόνα (κύπελλο εκθέσεων).

  12. Ο/Η Γιώργης λέει:

    προς «Την μπάλα ρε πελέ, την μπάλα».
    Ναι ρε, και γω ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ, La Riga και με τρέλα!!
    Ένας από τους λόγους που καταχάρηκα το προχτεσινό, είναι το ράγιο-μπαρτσελόνα 1-5 τον προηγούμενο μήνα, που το στήσιμο ήτανε τόσο εμφανές που κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση από την τσαντίλα μου.

  13. Ο/Η gargaduaaas λέει:

    http://www.sombrero.gr/2016/03/peri-toy-polemoy/

    Είχα(με) γράψει και προβλέψει για τη Μπάρτσα.

  14. Ο/Η Elaith λέει:

    Συμφωνώ κι εγώ με την ερώτηση για την Μπάρτσα ότι ήταν λίγο μαϊμουδιά.
    Την έχασα κι εγώ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *