Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Σομπρεροψηφοφορία: Μίλησέ μας για σένα

Η σελίδα του Sombrero στο Facebook έφτασε τα 50.000 likes και όσο κι αν τα likes δεν φέρνουν την ευτυχία στη ζωή, είναι μια σημαντική επιτυχία. Αυτή λοιπόν είναι μια καλή αφορμή για να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας και το ενδιαφέρον που δείχνετε, όσο και για το επίπεδο που σε συντριπτική πλειοψηφία κρατάτε. Δεν μας πειράζει να μας κράζετε ή να διαφωνείτε, δεν έχουμε όμως ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση να ασχολούμαστε με μπινελίκια και καβγάδες. Οποιοδήποτε υβριστικό σχόλιο αργά ή γρήγορα θα διαγραφεί, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάνετε το χρόνο σας άδικα μαλώνοντας με άλλους σχολιαστές.

Σκεφτήκαμε τι μπορούμε να κάνουμε με αφορμή το νούμερο αυτό και αποφασίσαμε ότι θέλουμε να σας ακούσουμε. Να μάθουμε λίγο παραπάνω για σας και να μας πείτε την άποψή σας για εμάς. Φτιάξαμε έτσι ένα ερωτηματολόγιο με διαφόρων ειδών ερωτήσεις. Να δούμε τι ομάδα είστε, πόσο ασχολείστε με τη μπάλα, τη γνώμη σας για διάφορα φλέγοντα ποδοσφαιρικά ζητήματα και τέλος τι σας αρέσει και τι θα θέλατε από το Sombrero. Οι ερωτήσεις δεν είναι κουραστικές, απαντιούνται αμέσως και θα μας δώσουν μια εικόνα για το τι θέλετε.

Όπως είναι φυσικό, δεν μπορούσαμε να καλύψουμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Γι’ αυτό, μπορείτε στα σχόλια κάτω από αυτό το κείμενο να προσθέσετε κάποια πράγματα που σας αρέσουν, δεν σας αρέσουν, να προτείνετε τι θα θέλατε να διαβάσετε, ιδέες που πιθανόν δεν έχουμε σκεφτεί, αν δεν μας χωνεύετε και γιατί. Αν τα θέλετε πιο προσωπικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ιμέιλ μας ή με κάποιο μήνυμα σε Facebook, Twitter ή Instagram.

Είμαστε πάντα ανοικτοί σε ιδέες και πάντα μας ενδιαφέρουν άτομα που μπορούν να προσφέρουν στο Sombrero (που με απλά λόγια σημαίνει ότι αν κάποιος έχει χόμπι να γράφει για το ποδόσφαιρο, πιστεύει ότι ταιριάζει με το στυλ και τη φιλοσοφία μας και έχει κάποιο δείγμα να μας στείλει, μπορεί να το κάνει).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ψηφοφορίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

  Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Μουντιάλ φτάνει στο τέλος του. Δεν θα ασχοληθούμε με το τι έγινε γενικά, πιθανότατα αυτό να το κάνουμε μετά τον τελικό, αλλά θα κοιτάξουμε το ζευγάρι του τελικού προσπαθώντας να φανταστούμε τι μπορεί να γίνει, ποιος μπορεί να κερδίσει μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής. Χωρίς να μπαίνουμε σε τρομερές κεφτεδολογικές […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

66 σχόλια σχετικά με το “Σομπρεροψηφοφορία: Μίλησέ μας για σένα”

  1. Ο/Η DrJ λέει:

    Να μην εχετε το χαφ το τιμιο, το αμπαλο, το δουλευτατικο στις επιλογες για το σχολειο το καταλαβαινω. Να μην εχετε τη Ληντς και την εθνικη Χιλης παλι μπορω να το καταλαβω. Τον ΜΠΙΕΛΣΑ ρε αθεοφοβοι πως τον αφησατε εκτος απο τη λιστα?

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Ο Μπιέλσα κόπηκε τελευταία στιγμή κυρίως γιατί δεν προπονεί φέτος. Το ξέρεις κι εσύ ότι τον αγαπάμε!

  3. Ο/Η Ασημακης λέει:

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το ερωτημα μεσι κριστιανο ειναι αδιαφορο. Σομπρερο σαγαπω.

  5. Ο/Η Γιωργος λέει:

    Ειναι δυνατον να μην εχεις τον Πανιωνιο ρε σομπρερο?

  6. Ο/Η apostolis λέει:

    αντι για τα διλληματα μεσι-κριστιανο και πελε-μαραντονα θα πρεπει να υπαρξει κ ενα μεταξυ των νικητων.οπως κ αιτιολογια απαντησης.

  7. Ο/Η overdose λέει:

    Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω εάν γίνετε(παίζει και να το έχετε είδη προσπαθήσει) να βάζετε τις επικεφαλίδες και να χρειαζετε να πατήσουμε “διαβάστε περισσότερα” (Κατι που κάνει το σίτε αλλα εαν ανοίξεις ένα άρθρο από link νομίζω). Αυτό το λεω γιατι εμεις που διαβάζουμε πιο πρόσφατα και ψάχνουμε το σιτε χρειαζετε να κανουμε τεραστιο scroll down εάν δεν μας αρεσει το συγκεκριμενο κειμενο (δύσκολο αυτό!!) η’ αμα θέλουμε ας πουμε να παμε σε πιο παλιές σελίδες. Πχ στην κατηγορία “αγγλικό πρωτάθλημα” μπορει να έχει μεσα 50 σελιδες.. Μεχρι να φτασω στη τελευταία..Αυτο σαν μια προσθήκη που ίσως βοηθουσε τους νέους αναγνώστες να ξεψαχνίσουν το σίτε ακόμα πιο εύκολα..

  8. Ο/Η Δημήτρης λέει:

    Την Άρσεναλ γιατί την βάλατε 3η επιλογή στο πρωτάθλημα Αγγλίας; Πήγα από συνήθεια να πατήσω την 4η επιλογή

  9. Ο/Η γιώργος κεντρωτής λέει:

    Είδα ότι ήμουν στα πιό πολλά στην πλειοψηφούσα τάση. Το χάρηκα! Να είστε καλά, φίλτατοι.

  10. Ο/Η Δεξιός Οπισθοφύλαξ λέει:

    Χτυπητή η απουσία της επιλογής “πραγματικά στα αρχίδια μου” στο δίλημμα της εποχής καθώς και του “τίμιο πλην πολύ άμπαλο αριστερό μπακ, που δεν έπαιζε ποτε σεντερ μπακ λογω της μεγάλης του αγάπης για το τσαφ και που σε καθε επίθεση βρισκόταν εξω απο τη μεγαλη περιοχή με την φρούδα ελπίδα να πιάσει εστω και μια φορά το μεγάλο σουτ”

  11. Ο/Η logic λέει:

    Μα τα παιχνίδια τα βλέπουμε στο γήπεδο ρε Σομπρέρο!

  12. Ο/Η "Ιταλός" 13 λέει:

    Σ’αγαπάμε σομπρέρο!

  13. Ο/Η gargaduaaas λέει:

    Ευχαριστώ το κοινό που στηρίζει Liverpool. Θα ετοιμάσω αφιέρωμα-ΩΔΗ 20.000 λέξεων :p

  14. Ο/Η Liakos λέει:

    Επίσης με ποια λογική υπάρχει στις επιλογές ο ΠΑΣ και όχι η Ξάνθη; Είναι κάποιος από τους αδμιν παγουράς να υποθέσω;

  15. Ο/Η Niaouri λέει:

    Norwich city, πρώτη ομάδα στο subbuteo και για πάντα αγαπημένη.

  16. Ο/Η Στελιος λέει:

    Επειδη η δουλεια μου εχει σχεση με το στοιχημα(πρακτορας 34 χρονια)ισως καποια στοιχηματικα ρεπορταζ απο Λατινικη Αμερικη να προσελκησουν και αλλους φιλους.Αλλωστε εχετε δειξει σεβασμο και ενδιαφερον για την συγκεκριμενη ηπειρο και αυτο δεν περναει απαρατηρητο.Να τονισω επισης οτι εκτος απο το match money ειναι σχεδον απιθανο να βρεις σελιδα που να ασχολειται με λατινους.

  17. Ο/Η Elaith λέει:

    @Γιώργο, Λιάκο και γενικά υπόλοιποι, όντως μας ξέφυγε ο Πανιώνιος ή π.χ. δεν υπάρχει η Ξάνθη. Δυστυχώς δεν χωρούσε άλλη απάντηση, θα έπρεπε να βγει π.χ. ο ΠΑΣ ή ο ΟΦΗ κ.ο.κ.. Πάλι θα είχαμε παρόμοια κουβέντα.
    Θα έβγαινε ο ΟΦΗ θα μας την πέφτανε οι Κρητικοί και πάει λέγοντας. Δεν είναι θέμα προτίμησης.

    @Αποστόλη δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Την δίνουν πάντως τα σχόλια, ο καθένας μπορεί να σχολιάσει κάτι.

    @overdose καταλαβαίνω τι λες. Μόνο τίτλος δεν γίνεται, θα ήταν πολύ άσχημο. Σε κάποια πολύ μεγάλα το κάνουμε και το κόβουμε. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα γίνει στο μέλλον. Το search πάντως δουλεύει πολύ καλά, οπότε αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο ψάχνε καλύτερα έτσι.

    @Δημήτρης, είσαι θεός

    @γιώργος κεντρωτής, ευχαριστούμε πολύ

    @οπισθοφύλακα, από προσωπική εμπειρία η ιστορία;

  18. Ο/Η thanosleeds λέει:

    Να μην έχετε τον ΑΟ Τρίκαλα λογικό, αλλά να μην έχετε τη Λιντς ρε παιδιά; Ντροπή!

  19. Ο/Η Thodorhs λέει:

    Πελε η μαραντονα;;;; Μα φυσικα γιοχαν κροιφ….

  20. Ο/Η ashton λέει:

    ήθελε μερικές επιπλέον επιλογές σε κάποιες ερωτήσεις.
    Good job όμως !

  21. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αμυντικο χαφ, αμπαλος αλλα με γερα πνευμονια

  22. Ο/Η Δεξιός Οπισθοφύλαξ λέει:

    @elaith Ασε φιλε, πάντα ο τελευταίος παιχτης που διαλεγαν οι αρχηγοι, πισω και απο τον χοντρό.

  23. Ο/Η Andreas λέει:

    καλησπέρα παιδιά συγχαρητήρια για την σελίδα έχω μία πρόταση και είναι η εξής μία εφαρμογή για android smartphone πιστεύω θα ήταν πολύ καλή κίνηση και απαραίτητη για την εποχή μας, να είσαστε πάντα καλά και καλή συνέχεια στην ωραία δουλειά που κάνετε.

  24. Ο/Η Kobo λέει:

    Ποσο αστειο ειναι που ολοι νομιζαμε οτι ημασταν οι καλυτεροι στο σχολειο και παιζαμε δεκαρι?
    Επισης σομπρερο εγω επειδη παιζω στο τοπικο, να ξες, σε ερωτησεις που αφορουσαν ποσοτητα, λαμβανω υποψιν και τα δικα μας ματς

  25. Ο/Η Ratm λέει:

    Ο αλλος γραφει γιατι εχει τον ΠΑΣ και οχι την Ξανθη??
    Περυσι αν θυμασαι οι ΠΑΣολεδες ηταν περισσοτεροι απ τους Ξανθιωτες μεσα στα Πηγαδια.Αυτο και μονο λεει πολλα νομιζω.

  26. Ο/Η φτωχο πλην τιμιο αριστερο μπακ λέει:

    @οπισθοφυλακα σε νιωθω σα χαμενο διδυμο αδερφο μου ρε συ , παντα τελευταιος με την ελπιδα για το μεγαλο ματς , ωσπου πεμπτη-εκτη δημοτικου καπου εκει περιπου, η πληρης συγκινηση σερι 3-4 καλων ματς και ανεβηκα μερικες θεσεις στην επιλογη των ομαδων αν και συνεχιζα με συνεπεια και αγαπη την αμπαλοσυνη μου και ηλπιζα στο τσαφ γκολ αεναα

  27. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Pele Good
    Maradona Better
    GEORGE BEST

  28. Ο/Η Τρες λέει:

    Στέλιος έχει το betplayergr ειδικη στηλη ο Λατινος

  29. Ο/Η kat λέει:

    Νταξει, ετσι κ αλλιως γινεται φοβερη δουλεια (και μπραβο σας), αλλα τα αρθρα με τις κοινωνικες προεκτασεις νομιζω ειναι πιο επικαιρα απο ποτε!! Συνεχιστε ετσι!!

  30. Ο/Η Βασίλης λέει:

    Πραγματικά ρε σομπρέρο λείπει η Παναχαϊκή χωρίς λόγο!

  31. Ο/Η Kristo Stoichkof λέει:

    Καταπληκτική δουλειά. Θα χωρούσε στο ερωτηματολόγιο και μια ανοιχτού τύπου ερώτηση για τον αγαπημένο παίχτη όλων των εποχών κι ας απαιτεί περισσότερη δουλειά στην ανάλυση των αποτελεσμάτων. Το Sombrero είναι κατά την άποψή μου,μακράν του δεύτερου, το πιο ποιοτικό ελληνικό αθλητικό σάιτ.

  32. Ο/Η tsekouri λέει:

    Ψήφισα Σιμεόνε και πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως οι περισσότεροι έχουν προτιμήσει Σιμεόνε και Κλοπ από τα στανταράκια Μουρίνιο, Πεπ, Αντσελότι

  33. Ο/Η Xpert λέει:

    Θα συμφωνήσω με τον overdose …ένας επιπλέον λόγος θα ήταν και η ταχύτερη φόρτωση της σελίδας….

    Έτσι όπως είναι τώρα (κυρίως λόγω των videos) αργεί χαρακτηριστικά.

    Συγχαρητήρια κι από μένα…. θα ήθελα να δω ακόμα πιο πολλά λάτιν θέματα, ειδικά από την ποδοσφαιρικά “τρελή” Αργεντινή !

    (συμφωνώ & επαυξάνω για Μπιέλσα)

  34. Ο/Η Γιώργος λέει:

    Παικταραδες εδω μεσα, τοσα 10ρια εχω να δω απο το 90

  35. Ο/Η Elaith λέει:

    Προς το παρόν μου κάνουν εντύπωση τα εξής:

    1. Μεγάλο ποσοστό εθνικής Ιταλίας (μπράβο παιδιά)
    2. Μεγάλη διαφορά της Λίβερπουλ επί της Γιουνάιτεντ
    3. Τα 10αρια (σιγά βρε μπαλαδόροι)
    4. Το χαμηλό ποσοστό της Ίντερ
    5. Ότι στους προπονητές Μουρίνιο-Πεπ έχουν μείνει πίσω. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στη φετινή χρονιά.

    @Αντρέα για εφαρμογή το αποκλείω, είναι μεγάλος μας στόχος όμως εδώ και καιρό να κάνουμε mobile friendy το site. Έτσι όπως είναι τώρα διαβάζεται δύσκολα στο κίνητο. Απλά κάτι τέτοιο χρειάζεται ένα σεβαστό ποσό.

    @Κρίστο Στόιτσκοφ το σκεφτήκαμε, τόσο για προπονητή όσο και για παίκτη αλλά με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα ήταν πολύ δύσκολο καθώς δεν χωράνε τόσο ονόματα.

    @Xpert έχεις κι εσύ δίκιο. Ήθελα να σας ρωτήσω και εσένα και τον overdose, πώς έρχεστε στο σάιτ; Δεν μπαίνετε μέσω social media που σας πηγαίνει απευθείας σε κάποιο κείμενο;

  36. Ο/Η ovelixakis λέει:

    Θα συμφωνήσω κι εγώ με DrJ για Λιντς και Μπιέλσα. Επίσης, στις θέσεις στο σχολείο δεν βάλατε όμως τα πλάγια μπακ που έτρεχαν πάνω κάτω χωρίς λόγο 😛
    @Elaith Γιατί σου φαίνεται περίεργο η Ιταλία να είναι τόσο ψηλά; Το λέω επειδή το καμπιονάτο έχει (ή είχε καλύτερα) πολλούς φαν στην Ελλάδα.

  37. Ο/Η SorryDominguez λέει:

    Μίσησα τον εαυτό μου στο δίλημμα Κριστιάνο-Λιονέλ… Αντιπαθέστατοι και οι δύο… Παιδιά συγχαρητήρια για τη φοβερή δουλειά σας.

  38. Ο/Η Γιώργος λέει:

    1)Αρχικά και για πολλοστή φορά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην αθλητική όαση του ελληνικού Ιντερνετ που λέγεται Σομπρέρο!
    2)Από την ψηφοφορία κρατάω ότι η πλειοψηφία δεν πολυπάει γήπεδο και δεν πολυβλέπει μπάλα. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί αγαπάνε το ποδοσφαίρο αλλιώς δεν θα ήταν εδώ.
    3)Θα πω μια τρέλα. Σομπρέρο ξέρω ότι εκφεύγει των αρμοδιοτήτων σου, αλλά θα με έψηνε άπειρα αν με πρωτοβουλία του σάιτ ιδρύαμε ένα ποδοσφαιρικό σωματείο με βάση τις ποδοσφαιρικές και κοινωνικές αξίες που πρεσβεύει το σάιτ και είναι και ο λόγος που το διαβάζουμε χιλιάδες άνθρωποι που αγαπάμε τη μπάλα αλλά πολλά μας λείπουν σήμερα. Ένα σωματείο λαϊκής βάσης παρά τις που θα γουστάραμε τη μπάλα στα ερασιτεχνικά κάθε κυριακή, που δεν θα το στηρίζαμε για τους τίτλους που δεν θα πάρει ποτέ αλλα για την φιλοσοφία του. Ένα σωματείο με λάτιν κερκίδα χωρίς χουλιγκανιές. Ένα σωματείο που θα εμπνέεται από τις ιστορίες των fc united και Wimblendon (against modern football), από το κοινωνικό πρόσωπο της Βαγεκάνο και της Ζανκτ Πάουλι. Με δυο λόγια να φτιάχναμε ένα σωματείο για την τρέλα των χιλιάδων ρομαντικών που δεν τους χωράει η σύγχρονη κατάσταση….

    Ξέρω ότι μάλλον λέω τρέλες, αλλά η απήχηση του σάιτ δεν βασίζεται μόνο στο ποιοτικό περιεχόμενο του αλλά και σε μια υπαρκτή ποδοσφαιρική-κοινωνική τάση-στάση που σήμερα δεν εκφράζεται σχεδόν πουθενά.

  39. Ο/Η Γιώργος λέει:

    Προς συμπλήρωση του προηγούμενου σχολίου μου, να τονίσω ότι προφανώς δεν πιστεύω ότι όλοι οι αναγνώστες του σάιτ σκέφτονται έτσι. Πιστεύω όμως ότι είναι μερικές χιλιάδες αυτοί που θα συμφωνούσαν και απλά λείπουν τα μέσα επικοινωνίας και πρωτοβουλίας για ένα τέτοιο εγχείρημα. Ένα εγχείρημα που αν έχω δίκιο και είμαστε μερικές χιλιάδες δεν θα απαιτούσε κανένα φραγκάτο πρόεδρα ούτε οικονομική αιμοραγία των μελών για να υλοποιηθεί.
    Και πάλι συγγνώμη αν θεωρείτε ότι λέω πράγματα άσχετα με την θεματολογία του σάιτ.

  40. Ο/Η Against Modern Football λέει:

    @Γιώργος Φίλε Γιώργο ψάξε:Α.Σ. Απείθαρχος Ιωαννίνων, Αστέρας Εξαρχείων, Αυτόνομη Π.Ο. (Πάτρα), Αδέσποτος Αθηνών(ποδοσφαιρο σαλας), Μαρίνος Αντύπας (Λάρισσα), Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας, Liberta (Βόλος), Ρήξη Λιβαδειας, Ανάποδος Χαλκίδας και θα δεις οτι αυτο που λες δεν ειναι μια τρελα και οτι δεν χρειάζεται πρωτοβουλία απο κανένα σάιτ(όπως το εξαιρετικό κατα τα άλλα σομπρέρο) για να γίνει αυτό.

  41. Ο/Η Against Modern Football λέει:

    Και Τηγανίτης Α.Σ. Ηρακλειου

  42. Ο/Η Γιώργος λέει:

    @Against Modern Football
    Τα γνωρίζω όλα αυτά φίλε μου (και ξέχασες και τον Λίβα από την Κρήτη 😉 ) και θεωρώ τα περισσότερα εξ αυτών θετικά και ελπιδοφόρα εγχειρήματα. Απλά εν προκειμένω μιλάω για κάτι ευρύτερο και μαζικότερο που θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερη δυναμική. Κάτι που θα συσπείρωνε μια πολύ μεγάλη παρέα, έστω και λίγο πιο ετερόκλητη από του συλλόγους που ανέφερες.

  43. Ο/Η Kostasdim λέει:

    ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΛΕΠΑ: ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΠΤ, ΕΓΩ ΕΤΣΙ Σ’ ΑΓΑΠΩ!!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ, Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ..

  44. Ο/Η Γιώργος λέει:

    @Against Modern Football
    Επίσης από τα αναφερθέντα παραδείγματα, στην Αθήνα ή τον Πειραιά είναι μόνο ο Αστέρας Εξαρχείων, ο οποίος δεν είναι κάτι αρκετά ευρύ για να χωρέσει αυτό που περιγράφω…. Αλλά ακόμα και αν είναι, θεωρώ ότι σε ολόκληρο λεκανοπέδιο υπάρχει χώρος και για ένα ακόμα σωματείο στη βάση που περιγράφω.

  45. Ο/Η Mauro λέει:

    sobrero εισαι τρομερο σαιτ μην αλλαξεις τπτ!!!απλα σαν χαρη κανε ξανα ενα μεγαλο αφιερωμα στον μεγαλο Ρικελμε και στον παραδοπιστο χορχε βαλδιβια!!!

  46. Ο/Η UNIC λέει:

    έχεις και στη Κύπρο λαό… ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

  47. Ο/Η balkou λέει:

    To ότι η πλειοψηφία δεν πατάει στο γήπεδο κι επίσης όταν τους πετάς το τόπι φεύγουν μακριά λες κι είναι βόμβα, πως το σχολιάζουμε; Αρνητικά ή θετικά;

    Κι εντάξει στο πρώτο έχει σχέση το έλλειμμα αξιοπιστίας και η κατάντια των πρωταθλημάτων μας, αλλά μήπως, λέω μήπως, δεν αγαπάμε και τόσο το άθλημα όσο νομίζουμε; (κυρίως για το ότι δεν το ασκούμε)

    disclaimer: ούτε πάω γήπεδο (εδώ και 5-6 χρόνια πλέον), ούτε παίζω. Οπότε ανήκω σ’αυτή την πλειοψηφία κι ο ίδιος.

  48. Ο/Η Pj21 λέει:

    Πέρα απο την ραδιοφωνική εκπομπή που θα τρέλαινε ολους εμάς τους πιστούς θα ήθελα να ζητήσω και κάτι προσωπικά σσε σενα elaith. Θα θελα να ανεβάσεις κι άλλες retro ιστόριες για την κοινή μας καψούρα, την Α.Ε.Κ. Για να θυμουνται(-άστε) οι παλίοι και να μαθαίνουμε οι νεότεροι.
    Καλή σας συνέχεια μάγκες

  49. Ο/Η overdose λέει:

    @Elaith
    Εγώ διαβάζω ένα κείμενο στο σίτε είτε από κάποιο λινκ από το fb , είτε από τις υπερσυνδεσεις στα κείμενα (αυτή είναι πάρα πολύ βοηθητική προσθήκη στο διάβασμα παλιών άρθρων που δεν έχω δει), είτε τέλος μπαίνοντας από μόνος μου στο σαιτ και ψάχνοντας τις κατηγορίες που με ενδιαφέρουν χωρίς όμως να ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο,. Άπλα ανέφερα αυτή τη προσθήκη γιατί υπαρχετε πολλά χρονιά σαν σαιτ και έχω την εντύπωση οτι υπάρχει πολλή γνώση σε πολλά κείμενα που μπορεί να είναι δύσκολο να βρω γιατί είναι παλιά και είναι αρκετά πίσω στις σελίδες. Παρόλα αυτά δεν είναι και τόσο ανασταλτικός παράγοντας αυτό σε σχέση κιόλας με το τι μαθαίνουμε εδώ. Κλαιν, Σομπρέρο μέχρι να λιώσει η ροδέλα!!!

  50. Ο/Η Κωστας λέει:

    Τα διπολικα ζητηματα μεσσι ροναλντο και πελε μαραντονα οπως βλεπω ηταν περισσοτερο ψυχαναγκαστικα για την πλειοψηφια εδω μεσα (συμπεριλαμβανομενου και εμου).

  51. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    DrJ // 8 Φεβρουάριος, 2017 στις 22:34

    Να μην εχετε το χαφ το τιμιο, το αμπαλο, το δουλευτατικο στις επιλογες για το σχολειο το καταλαβαινω. Να μην εχετε τη Ληντς και την εθνικη Χιλης παλι μπορω να το καταλαβω. Τον ΜΠΙΕΛΣΑ ρε αθεοφοβοι πως τον αφησατε εκτος απο τη λιστα?
    Με κάλυψε, και δεν είμαι Λίντς…(Λιβερπουλάρα!)

  52. Ο/Η Μπρούνο Κόντι λέει:

    Το σημερινό ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαριά άρρωστο και καλό είναι να μην ασχοληθεί το σάιτ με θέματα από την τρέχουσα επικαιρότητά του. Μπορείτε όμως να δημοσιεύσετε αφιερώματα και ιστορίες από αλλοτινές, καλύτερες εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Τα άρθρα με κοινωνικές προεκτάσεις είναι δίκοπο μαχαίρι. Το σάιτ είναι αθλητικό, όχι πολιτικό. Επιπλέον, δεν συμφωνούμε όλοι σε όλα. Άρθρα σαν κι αυτό για τη Σάλτσμπουργκ ή για το κοινωνικό μήνυμα του Φάουλερ είναι μια χαρά.

  53. Ο/Η Fobos2 λέει:

    Αυτός ο Μαραντόνας που βάλατε δίπλα στον Πελέ, ποιος είναι;

  54. Ο/Η Julen λέει:

    Εκτός λίστας ο Marcelo Bielsa? ; ο Mauricio Roberto Pochettino?

  55. Ο/Η Enzo, "el principe" λέει:

    Αιώνιο δίλημμα Μπόκα ή Ρίβερ…
    Φυσικά Ρίβερ…

  56. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Podcast, παιδιά.

    Ταιριάζει τέλεια με το στυλ (νομίζω και με το βαθύ κοινό) του site και δεν υπάρχει λόγος για live webradio προχειρότητες.

  57. Ο/Η Rebel82 λέει:

    Όταν παίζαμε μπάλα στην αυλή του σχολείου οι θέσεις ήταν τρεις και αυτές μέσα στο παιχνίδι γινόταν αχταρμάς… 1)τερμας 2)παιζω πισω 3)παιζω μπροστα.

    ΥΓ. Στην ερώτηση τι φταίει περισσότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το ότι βγαίνει πρώτη και με διαφορά η “έλλειψη αξιοπιστίας” τα λέει όλα νομίζω.
    ΥΓ.2. Μια ραδιοφωνική εκπομπή δεν θα με χάλαγε αλλά ωραία είναι και χωρίς. Συνεχίστε παιδιά!

  58. Ο/Η Γιώργης λέει:

    …μα να μην είναι στις ιταλικές ομάδες η αγαπημένη μου Udinese και στις ισπανικές η Rayo Vallecano??????
    σαν να λέμε να κάνεις ψηφοφορία ποιά είναι η πιό δημοφιλής γερμανική ομάδα στην ελλάδα και να μην βάζεις τη Sankt Pauli

    συνεχίστε την καλή δουλεια!!!

  59. Ο/Η duendes λέει:

    Προς @Γιώργο που πρότεινε να φτιάξουμε ένα σωματείο:

    Κατ’αρχάς σε ευχαριστούμε πολύ για όλα τα καλά λόγια. Είναι αλήθεια πως η ιδέα σουτ είναι πρωτότυπη (στα τόσα χρόνια σομπρέρο μας έχουν προτείνει αμέτρητα πράγματα αλλά πρώτη φορά κάτι τέτοιο) αλλά, όπως πιθανόν φαντάζεσαι, και ανέφικτη. Δυστυχώς από την πλευρά μας δεν υπάρχει χρόνος ούτε για δείγμα για να συζητηθεί αρχικά κάτι τέτοιο σε σοβαρή βάση και ακόμα περισσότερο να οργανωθεί. Εκτός αυτού η βάση μας είναι στη Θεσ/νίκη οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν είναι απλό ούτε καν το να βρεθούμε με αρκετούς από εσάς για να το ψάξουμε περαιτέρω. Οπότε για την ώρα ας περιοριστούμε σ’αυτόν τον ιντερνετικό χώρο και ας φροντίσουμε να περνάμε καλά εδώ τουλάχιστον.

  60. Ο/Η Paul λέει:

    Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει ποτέ γράψει-σχολιάσει σε αθλητική ή όχι σελίδα.Είμαι φουμπου φαν από τα 5000likes(σιγά μεγάλε δακρύσαμε). Δυστυχώς είστε η μόνη αθλητική σελίδα που παρ ακολουθώ(-γιατί, υπάρχει και καμία άλλη σαν κ εμάς;;-όχι, γι αυτό και γράφω “δυστυχώς”)..Κάνετε καταπληκτική δουλειά και μακάρι να συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο. Γιατί όχι, να μην αρχίσετε και το ιντερνετοράδιο ώστε να σας γνωρίσουν και άλλα άτομα που αδυνατούν να διαβάσουν(μειωμένη ορατότητα κ.λ.π.).Αυτά.Καλό Βράδυ και Καλή Συνέχεια!

  61. Ο/Η Layos Detari λέει:

    Ίσως μια καλούτσικη ιδέα θα ήταν κάποια άρθρα σας να εντάσσονταν σε μεγάλα και πιθανόν ατελείωτα αφιερώματα.
    Π.χ. Τα μεγαλύτερα βαλκανικά δεκάρια, Οι πιό άτυχες ομάδες, Διάττοντες αστέρες κλπ
    Είστε φοβεροί, τρομερές πένες, τρυφεροί με τις αναμνήσεις μας και μεγάλα ψαχτήρια 🙂
    Το μόνο που με νευριάζει είναι η κατά καιρούς εμμονή σας με τα διάφορα κλαδευτηρια και ξυλοκόπους που τους παρουσιάζεται σαν ήρωες και καλτ.
    Αν είχε κοπεί η μπάλα στον Μαραντόνα, στον Ζιοβάνι πχ (λέω γι αυτούς γιατί ήταν στο τσακ να γίνει) θα ήταν καλό για το ποδόσφαιρο;
    Ειλικρινά κρίμα.
    Όσο για ραδιόφωνο, καλύτερο απ όλα θα ήταν κάτι σαν αυτό που κάνει ο Χατζηστεφάνου στο info-war, με μαγνητοφωνημένες εκπομπές.
    Μιάς και η θεματογραφία σας δεν άπτεται της επικαιρότητας, τέτοιες μαγνητοφωνήσεις θα μπορούμε να τις ακούμε οποιαδήποτε στιγμή και χρόνο.
    Καλή συνέχεια!

  62. Ο/Η Elaith λέει:

    @Paul μας συγκινούν τέτοια μηνύματα, αλήθεια.

    @Layos νομίζω ότι δεν ισχύει πολύ αυτό που λες. Μου έρχονται στο μυαλό κείμενα για τον ντε Γιονγκ και τον Μέλο για παράδειγμα που τους κράζουμε. Πιθανώς να το λες επειδή έχουμε αρκετά κείμενα για τον Βίνι Τζόουνς και να βγαίνει ένα τέτοιο συμπέρασμα. Αλλά ακόμα κι εκεί, σε ένα που έχω γράψει π.χ. για τη συνάντηση Βίνι-Γκάζα απλά κάνω περιγραφή των γεγονότων και τίποτα παραπάνω. Μπορεί να προκύπτει λανθασμένα αυτό ίσως, αλλά σαν φίλαθλοι γενικά έχουμε απέχθεια στους βρώμικους παίκτες.

  63. Ο/Η Berberos λέει:

    Οχι ρε παιδια “αλλη ομαδα” ο πανιωνιος…
    Υ.γ.μην αλλαξετε τπτ στη θεματογραφια! Για αναλυσεις τακτικης εχουμε αθλετικ σαντεη και τους αλλους στο σκαι.

  64. Ο/Η rick λέει:

    To 19 με δυσκόλεψε. Θα έπρεπε να είχε και επιλογή ¨ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ”. Σομπρερο είστε τέλειοι, να μην αλλάξετε τίποτα!!!!

  65. Ο/Η miltos λέει:

    @question: Αγαπημένη ομάδα στην Ιταλία;
    υπαρχουμε κ εμεις που ειμαστε Sampdoria
    forza–blucerchiati

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *